Bir arkadaşa gösterdim beğenmedi pek, içime kurt düştü. Sizce güzel değil mi? Ben sade olduğu için beğenmiştim.

Çok güzel...
Güzel değil...
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Bir arkadaşa gösterdim beğenmedi pek, içime kurt düştü. Sizce güzel değil mi? Ben sade olduğu için beğenmiştim.

Bence güzel duruyor özellikle renk olarak size yakışabilir. birde sade ve şık olmasından dolayı da bence altına her renk topuklu ayakkabı ile giyilebilir. daha çok düğünler de ya da o tür etkinlikler için bence ideal ve güzel buldum ama sizin sevmeniz önemli
Nişan için bakmıştım teşekkürler yorum için 🌺
Renk olarak güzel daha açık tonda olabilir kesim olarak fazla vücut hatlarını belli ediyor balık etli birisi gitmemesi gerekir birde şunu unutmayın resimde duran her kıyafet size uymaya bilir o yüzden deneyin burada paylaşın yorumlayalım dürüstçe.
Açıkçası renk tam istediğim renk. Beden beni de endişelendiriyor ama onu da diktirecegim için hallederim gibi. Burada kendi üstümde paylaşamam maalesef. Yorum için saolun🌼
Cevap
16Cevap
Muhafazakar birisi için bile fazla ortaçağı andırıyor. Bence daha iyi seçim yapılabilir.
Saolun içime su serptiniz ya😄🌺
Bu arada ortaçağ elbiselerin günümüze uyarlandığının farkindasinizdir umarım😀
😄haklısınız. Bu gidişle vazgeçeceğim.
Tercih meselesi tabi ki saygı duyarım.🌺
Eminim esirgemezsin😅 tamam olmadı seni etiketlerim bak diye😀
😅teşekkürlerrr 🦋🌺
Tesettürlü biri için uygun olmayan bir elbise. Göğüsler ve bel çok dar. Tesettürün amacı zaten vücut hatlarını belli etmemektir.
Ortam bu elbise için uygun...
Kadin kadına ve üstüme evden çıkarken kaban giyiniyorum. Ayrıca sorum tesettüre uygun mudur? Değildi. Dikkatinizi çekerim😅
Ben soruna cevap değil de tebliğ de bulunmak istedim :D rahatsız mı oldun
Sitede soru cevaplansın diye soruyorum ama siz bilirsiniz. Ayrıca rahatsız olmadım. Nerede nasıl giyineceğimi, tesettürü uygunluğunu gizli bir kullanıcıdan öğrenecek kadar bilgisiz değilim.😉
soru cevaplansın istedin de, tebliğ'nin yeri zamanı olmaz. Şimdi daha dikkatli baktım, zaten profilindeki resim de tesettüre uygun değil. Bilgili olup uygulamıyor nefsin kaldırmıyor da olabilir, sadece tebliğ vermek istedim ;)
Profildeki resmi de yaklaştırarak bakmaniz hayretlik verici... Ufacık resim yani ne görünüyor da bakiyorsun. Orada da bileklerim kapaliydi salıncaktan tutunduğum icin açıldı.😅
Şimdi dikkatli bakmadığına da kim olduğuna emin olduğum kadar eminim😉
Çok değerli tebliğin için teşekkür ederim. Umarım ailendeki hanımlara da bu şekilde tebliğ veriyorsundur. Öyleyse çok şanslılar.🌺
Konu bileklerin değil, başörtüsünü takma biçimin de yanlış, düz renk olması gerekiyor o da yanlış. O kadar ünlü olduk mu ya bu sitede :D benden başka tebliğci yok mu? Gerçi sana daha önce tebliğ de bulundum mu hatırlamıyorum.
Rica ederim ne demek ;) Zaten önce aile ile başlar tebliğ annemde bacımda elhamdülillah çarşaflı, şu an derdim sizlersiniz :D :D Vesselam
Son kelimeden anlayabiliyorum kim oldugunu😄 ayrıca tebligine yanlış demedim sadece elbiseyi nerede giyinecegimi bilmeden boşa tebliğ yaptın. Gereksizdi...
Çok merak ettim bilebilirsen kullanıcı adımı helal olsun :D? olsun be gereksiz olsun öteki tarafta karşılığını alırız belki
Ayıp olmasın o kadar gizliden yazmişsiniz😄 o zaman şöyle yapalım. Tahmin ederim doğru veya yanlış gizliden çıkarsınız.😉
Polemiğe girmemek için gizliden yazdım. Bu tür şeylerde genelde linç yiyorum. Tahmin et bildiysen sana takip isteği atarım ama bilemezsen atmam hahahh :D
MütefekkirSeyyah😄
Takibe gerek yok. Tebliğ için teşekkürler.
Neyse uzatmayacağım, kimsenin hakkına girmeyim o yüzden bu bunu belirteyim ki o değilim hadi selametle. rica ederim
Peki öyle olsun.👍
Selametle🙂
Bel kısmı gereksiz dar aşağıya doğru inişi acayip olmuş olgun yaşa gider gibi ya yani onun için bile elbise güzel değil
Ben çok beğendim. Şatafattan uzak hoş gözüküyor.
Tesekkürler💞
Bence kötü ama sen beğendiysen alabilirsin sonuçta herkesin zevki farklı :)
Yani giyene bağlı fotoğrataki kadın gayet iyi taşımış mesela
Bencede..
Poncik ağır bir elbise bu. Daha zarif daha tatlış bir şey bak bence
Elbise ayrı modeli ayrı tuhaf durmuş. Mağazası varsa gidip deneyerek bakmanı öneririm
Ya rahibe gibi diyeceğim aşırı dar tesettür için. Anlamsız derecede dar beğenmedim.
Ben beğenmedim çünkü bel detayı hos değil böyle anneanne kıyafeti gibi olgun bir kıyafet sevmedim
Ortacağ İngiliz kıyafeti havası var sanki
Birisi ortaçağ hizmetlileri kıyafeti dedi orada kafadan sildim zaten saolun😅
Hic görmedim:D
yani kötü değil kapalı birisi giyebilir
Guzel
Yalan😅
Çok güzel bence
Merak ettim tesettürlü müsünüz?
Neden
Bir arkadaşım tesettürlü için uygun olmadığını söyledi. Fikir alacaktım.
Gayet uygun bunu zaten tesettür olmayan biri giyemez
Ya zaten bir de kadınlar arası ayrı ayrı ki üstüme bol birsey geçiririm. Zaten hevesimi kırdılar değişecek gibiyim de. Teşekkürler yorum icin💞🌺
Evet istersen bol bir şey giyersin üzerine gideceğin yere de bağlı tabi. Ama dediğim gibi tesettür için gayet uygun
Kolları çok bol
Kız sen diyince farkettim😄
Çok geniş şeyler sevemiyorum ya
Omuzlari cirkin
Kendim diktiricem omuzlara dokundurtmayı düşünüyordum zaten tesekkurler🌺
Biraz bol gelmiş sana
Bu elbise eşittir yeşil kefen
kaplıysan yakışır
Modeli güzel değil
gayet güzel bence
Elbise kasvetli.
Güzel