Moda & Stil Bu elbise nasıl sizce? ayşe57 Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Kötü Güzel Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Ofis elbisesi olarak yalnız Güncellemeler+1 yıl Aga ben bu elbiseye bayıldım siz niye böyle dediniz liseliler mi cevapladı saten elbise bu Bu elbise nasıl sizce? Cevapla Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Fena değil ama kötü diyememEtek bluz kombini gibi duruyor daha çok ama üstünde daha güzel durur eminim. 1 0 Yorumla
tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 606 cevap paylaştı. Dürüst olmak gerekirse elbise ilk görüşte şahane görünmüyor. İnce siyah bir kemerle kombinlemek iş görebilir. 1 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Renk uyumu kötü. Şekli de beğenmediğim bir tarzda. Ama sizde nasıl durur bilemem. Bazen giyinen kişiye bağlı olarak bile güzel durabiliyor. 1 0 Yorumla
Berkgay123 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Herkes kötü demiş ama bence üzerinde görmen daha güzel olabilir fena bir elbiseye de benzemiyor sanki 1 0 Yorumla
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Tatil bölgesinde giymek için mi düşünüyosunuz🤔 0 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Biraz demode bence. Ama sen beğendiysen al tabii ki 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Cıks güzel değil. Yanlışlıkla güzel seçeneğine bastım. 0 0 Yorumla
corapci4242 Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,9b cevap paylaştı. Üzerinde görmek lazım böyle pek anlaşılmıyor 0 0 Yorumla
Canerkoo Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl 2010 da fakir bir kız zengin görünmek için giymiş gibi bir elbise 1 0 Yorumla
Onequeen_ Takip Et Xper 2 Yaş: 21 +1 yıl Aşkım liseli değilim ama elbise cidden kötü. Yani tamam herkesin kendi zevki ama böyle biraz daha sade şık bir şey olabilirdi. Çok çocuk elbisesi gibi duruyor 0 0 Yorumla
karamelizeaşk Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 304 cevap paylaştı. Güzel görünüyor aslında 1 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Yemin ederim Kuran çarpsın çok çirkin 0 1 Yorumla ayşe57 +1 yıl Ofis elbisesi olarak Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Elbisenin çiçek kısmı gözü biraz yoruyor 0 0 Yorumla
sorucu060606 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 515 cevap paylaştı. üzerinde görmemiz lazım 0 0 Yorumla
anonimbirsey Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 393 cevap paylaştı. Bence sana yakışır 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,3b cevap paylaştı. Güzel sana yakışır 0 0 Yorumla
Beyoğlu Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 400 cevap paylaştı. Kötüüü 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et Master Yaş: 45 , eic 31% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Giyene göre değişir 0 0 Yorumla
n0namen0 Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Moda & Stil konusunda 813 cevap paylaştı. Beğenmedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Fena değil ama kötü diyemem
Etek bluz kombini gibi duruyor daha çok ama üstünde daha güzel durur eminim.
Dürüst olmak gerekirse elbise ilk görüşte şahane görünmüyor. İnce siyah bir kemerle kombinlemek iş görebilir.
Renk uyumu kötü. Şekli de beğenmediğim bir tarzda. Ama sizde nasıl durur bilemem. Bazen giyinen kişiye bağlı olarak bile güzel durabiliyor.
Herkes kötü demiş ama bence üzerinde görmen daha güzel olabilir fena bir elbiseye de benzemiyor sanki
Tatil bölgesinde giymek için mi düşünüyosunuz🤔
Biraz demode bence. Ama sen beğendiysen al tabii ki
Cıks güzel değil. Yanlışlıkla güzel seçeneğine bastım.
Üzerinde görmek lazım böyle pek anlaşılmıyor
2010 da fakir bir kız zengin görünmek için giymiş gibi bir elbise
Aşkım liseli değilim ama elbise cidden kötü. Yani tamam herkesin kendi zevki ama böyle biraz daha sade şık bir şey olabilirdi. Çok çocuk elbisesi gibi duruyor
Üzerinde çok tatlı durur bence
Güzel görünüyor aslında
Yemin ederim Kuran çarpsın çok çirkin
Ofis elbisesi olarak
Elbisenin çiçek kısmı gözü biraz yoruyor
Kötü bence renkleri çok boğuyor
Rengi modeli falan kötü ya
üzerinde görmemiz lazım
Bence sana yakışır
Demode duruyor biraz
Kötü.
Güzel sana yakışır