Sade bir tesettür ile sadece tesettürüme dikkat etmek isteyen bir tarafım var..
Diğer tarafım da yeni moda şeyler, cıvıl cıvıl kıyafetler giymek istiyor. Gerçekten kolay gibi görünüyor ama ben çok kararsızım bu konuda.
Siz ne düşünüyorsunuz
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sade bir tesettür ile sadece tesettürüme dikkat etmek isteyen bir tarafım var..
Diğer tarafım da yeni moda şeyler, cıvıl cıvıl kıyafetler giymek istiyor. Gerçekten kolay gibi görünüyor ama ben çok kararsızım bu konuda.
Siz ne düşünüyorsunuz
Söyle düşün Allah'ın benden memnun olması mı yoksa insanların memnuniyeti mi bu konu çok hassas kimi razı etmek için geldiysek onu razı edelim zaten şunun şurasında ysşayacğımız 3 5 sene az ya da çok farketmiyor sonrasında sonsuz bi hayat var 2 seçenek var ya cennet ehlisin ya da cehennem ehli 3. Bi seçenek yok ölümde yok o şeytanın vesveselerine kulak asma kardeşim olur mu
İnşallah. Haklısın
Yüce Allah seni nefis ve şeytanlara karşı güçlü kılsın Âmin
Âmin 🤲
İşte bizi arafta bırakan moda, ve modaya özendiren sosyal medya. Dinen kapanırken belli kriterler var, dikkat çekici renklerden kaçınmak da bunlar arasında. Ama gerçekten kolay değil. Taviz tavizi doğuruyor. Tunik boyları git gide kisalirken, ben de kendimi kısa tunikler giyerken buluyorum artık, hassasiyetlerim ne yazık ki değişmeye başladı...
Bende böyle düşünüyorum doğruyu da biliyorum. Bide herkes rengarenkken tuhaf da durmak istemiyorum bilmiyorum
Simsiyah giyinmek zorunda değilsin, soft renkler tercih edebilirsin, ekru, taş rengi, kırık beyaz gibi. Fuşya ve fıstık yesili elbiseler almış biri veriyor bu tavsiyeleri ama hassas olmak isterdim. Keşke...
Kendi adıma konuşacak olursam bir yerden başlayıp daha çok dikkat etmek istiyorum. Öncelikle uzun sadece şeylerle belki daha sonra ferace vs
İnşallah, gerçekten imreniyorum, hakkıyla, içten gelerek yapabilirsen baskasinin ne düşündüğü umrunda bile olmaz kardeşim, Allah gönlüne göre versin 🤲
Cevap
14Cevap
cok zor bır duurm maalesef bende de aynıısı olmuyor degıl
Ya cidden napcam bilmiyorum
Nefsini yenmen gerekiyor ilk önce yeni nesil moda kıyafetlerin çokta tesettüre uygun oldugunu düşünmüyorum.
Evet bende düşünmüyorum nefsimi yenmem lazım 🥺
Seytana uyma tabi, guzelcene kapan zaten tesetturluymussun yarim yamalak yaptiktan sonra bir anlami ve degeri kalmaz zaten...
Aslolan farz olandır. Dolayısı ile olması gereken neyse onu yap bence.
Bencede
Gerçekten zor bir durum Bence Özgür ol istediğin gibiydim beğendiğin gibi
Allah'a yönel boş ver modayı moda ahirete kurtarmaz
Seni hangisi mutlu edecek ve rahatsız etmeyecek buna karar vermelisin:)
Ona karar veremiyorum
Bence önce seni rahatsız edebileceğini düşündüğün eylemi dene.. cıvıl cıvıl giyin pişman olursa diğerine geçebilirsin. hep tesettürlü olursan diğeri aklında kalacak ;)
Ben zaten ötekini yapamıyorum şu an. Yapmak istiyorum bir şey tutuyor
Hangisini yapamıyorsun.. anlamadım..
İçinden geleni giy hayatı bir defa yaşıyorsun
O zaman senin psikolojin de ara ara bozuluyordur
Ne alaka
musluman ile susluman giyim arasinda kalmissin
Birazcık
yani sende haklisin yeni tarzlar harika ama dikkat cekiyor sadeside cook sade
senle konusmak mumkun mu?
Sebep
kapali olman ve dusuncen,
Ben şahsen sade giyimi seviyorum
Mesaj at geleneğe göre giymen gereken kıyafetleri söyleyeceğim hangilerini giyersen vs.
Tesettüre uygun cıvıl cıvıl kıyafetler giy sende
Yasın kaçki
25 olcam
İyiymiş benc
acil o zaman
Kendi tarzini yakala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?