Kapalıyım ama giyimimde sıkıntı yaşıyorum çok mu hata yapıyorum?

Ben dine önem veren bir ailede büyüdüm.Çevremde bu şekilde yalnız ben çok farklı bir karakterdeydim. Kime çektim bilmiyorum gerçekten. Ama normalde yetişmediğim tarzda bir karakterim vardı, farklı ortamlara yabancılık çekmiyordum.
Büyüdükçe karakterimi düzeltmem gerektiğini anladım çabalıyorum. Kendi isteğimlede örtündüm. Epey zaman geçti ancak tam anlamıyla uyum sağlayamıyorum. Kıyafet olarak üstümde çok dar sevmem zaten ama pantolon aşamasında tayt gibi değil ancak kesimi dar olan pantolonları seviyorum. Minyonum, zayıfım tamamen bol giyersem içinde rahat edemiyorum içinde kaybolmuşum gibi duruyor. Dar pantolon giydiysem üstüne tunik mutlaka oluyor. Ben öyle sevgili peşinde koşan biri değilim, abartılı makyajda yapmam. Giyimimin düzgün olmadığını biliyorum ama daha fazlasını yapamıyorum. Bende uygulayabildiğim kadar dedim... Yalnız ailemde şimdi zayıfsın giyiyorsun ama ilerde giymeyeceksin diyor. Onlara evet diyorum ama aslında halim değişmediği sürece giymeye devam edicem.
Benim yüzümden diğer insanlara laf gelsin istemiyorum malum bazıları yüzünden zaten sorun oluyor. Ama bende yapabildiğim kadar diyorum. En azından deniyorum diyorum. Tamamen açık biriyle şu an aynı kefede değilim de hata mı yapıyorum?
Kapalıyım ama giyimimde sıkıntı yaşıyorum çok mu hata yapıyorum?