Bilmiyorum sadece bendemi öyle. Hatta arkadaşlarımdan duyduğuma göre uyurken bilr südyenle yatıyorlarmış inanamadım.
Hiç bir zaman kendime uygun südyen bulamadım ya kanca kısmı rahatsız ediyor ya göğsümün alt kısmı ya arka tarafım. sadece düz yarım atletlerle rahat edebiliyrum. ilk ergenlik yıllarında kullanılan alıştırmak için onlarla rahat ediyorum ama artık büyüdğüm için onlarıda kullanamıyorım. Rahat iç çamaşırların hepside yeni ergenliğe giren kızlaea uygun. Mecburen dışarı çıkarken o rajatsız edici şeyleri takıyorum ama bunalıorum artık dışarı çıkmak bile istemiyorum sırf bu yüsden. Bildiğiniz rahat yarım atlet linki varsa atarsanız çok mutlu olurm
Hiç bir zaman kendime uygun südyen bulamadım ya kanca kısmı rahatsız ediyor ya göğsümün alt kısmı ya arka tarafım. sadece düz yarım atletlerle rahat edebiliyrum. ilk ergenlik yıllarında kullanılan alıştırmak için onlarla rahat ediyorum ama artık büyüdğüm için onlarıda kullanamıyorım. Rahat iç çamaşırların hepside yeni ergenliğe giren kızlaea uygun. Mecburen dışarı çıkarken o rajatsız edici şeyleri takıyorum ama bunalıorum artık dışarı çıkmak bile istemiyorum sırf bu yüsden. Bildiğiniz rahat yarım atlet linki varsa atarsanız çok mutlu olurm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
memiklere özgürlük hiç takmam valla salarım ortalığa
Hiç takmayıncada rahatsız ediyor vallahi delirecem artık😭
askim pentiye bak iyi onlar
ben cogu zaman kullanmiyorum. cokta rahatim. sadece kosunca falan rahatsiz ediyor. ya da uclari biraz buyuyunce.
Takmayınca ayrı dert takınca ayrı dert takmayıncada sallan sullan olıyor daha çok rahatsız olıyom😞
Bende yatıyorum sutyenle alışmaya çalışıyorum ama yok yani olmuyor böyle p şeyi çıkarınca bulutlara yükselmisimmm gibi oluyor böyylleee fresh oluyorum smnsjsbsjshsjsnskndks
Hayır yani bunu yapanlar ne akla hizmet yapıyor onu anlamıyorum. Südyenin amacı rahat etmemiz değilmi daha iyi kısıtlıyor beni şahsen.
Sonunda beni anlayan biri
Ya bide teli bana çok batıyor ne bilim yani o yokken çok rahatım
Kancasız olanlarıda var onlarda rahatsız ediyor
Hiç takma nolucak
Sen takıyormusn