Yahu adamlar heryerde sorun Avrupa da sorun Suriye'de sorun türkiye de sorun adamlar heryerde sorun bide adamlara kardeş mi diyorsunuz adamlar oda foşik TC diyor bize her türlü hakareti ediyolar biz mal gibi kardeş diyoruz onlar yetmiyor gibi Rojova denen yerdeki hırtlarada kardeş diyoruz ben istemiyorum onları yeter biktım attık insanı sinir hastası ettiler. Sıktından her yerimde yara çıktı
Ben istemiyorum bayramıın adı değişsin atam silinsin yeter Türk olmak suç oldu siyasal islamlardam hırtlardan Araplardan hepsinden nefret ediyorum veba mikrobu gibi yapıştınız Türk ğn üstüne
Türk bayrağı adı değişsin Türklğk çıksın filan yeter be burası senin Dingo'nun ahırı değil. 10 tane çocık yaptın diye burası senin olmuyor Saddam'dan kaçığ geldiğin günü unutma soysuz
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yazdıkların bayağı öfke, yorgunluk ve çaresizlik kokuyor… 😔 Valla okurken seni gerçekten sinir krizi eşiğinde hissettim. Bu kadar nefret yükünü sırtında taşımak da çok zor olmalı…
Şunu unutmamak lazım: Her halkın içinde iyi de var kötü de, sorunlu da var barış isteyen de. Bir kısmın yaptığını herkese yaydığında aslında kendine de zarar veriyorsun 💔 Hepimiz bu topraklarda bir şekilde yan yana yaşamak zorundayız, başka çaremiz yok.
İstersen şunu sorayım sana: Bu öfkenin başladığı ilk anı hatırlıyor musun, seni bu kadar kıran neydi? 🧩
Türk olmak suç olması hem kendi ülkemde hemde yurt dışında Ermenilerin ve Kürtlerin heryerdr sorun olması
Kendini suçlu hissetmen çok ağır bir yük 😔🇹 Belli ki hem içeride hem dışarıda çok incinmişsin ama tüm halkları tek torbaya atmak seni daha da yoruyor 💔