Kova kadar kendini beğenmiş bir burç yok
Siz hangi burcsunuz, nefret ettiğiniz ve sevdiginiz burçlar nelerdir?
Siz hangi burcsunuz, nefret ettiğiniz ve sevdiginiz burçlar nelerdir?
Ben de kovayım. Ilk asık olduğum insan Yengeçti. Ben de yengeçlerden nefret ediyorum. Neden mi? Çünkü her şeye alinıyorlar kendilerini küçük görüyorlar ve sürekli etrafındaki insanları acımasızca eleştiriyorlar. İlk aşik olduğum iğrenç insan sosyal medyadan ne paylaştıysam bunun üzerinden twitter eleştirileri yapıyordu. Ben de aşik tabi gene peşinden koşuyorum. Unutmaya karar verdim ve unuttum. Son aşık olduğum kişiyle ise ne zaman iletişim kurmaya çalışsam bir yengeç kadını onu sürekli yanına çağirmaktaydi. ilgisi olduğunu bilsem bir şey demiyeceğim. Sırf ben ilgeleniyorum diye, ne zaman ben aşık olduğum adama yaklaşmaya çalışınca onu kendi yanına çağırıyordu. Hayatıma mal oldu. Hayatı boyunca mutsuz olur inşalllah. Kalp ağrima karşılık olarak. Ben de yengeçlerden nefret ediyorum. Lütfen bana ve benim sevdiğim şeylere dokunmayın. Egolu da değilim. Her şeyin altında bir şeyler aramıyorum. Bir anı yaşıyorum ve bitiyor. Kurmuyorum.
Ben yengecim kovalar sadece isi görülene kadar iyidir sonra yoktur. sadiklikla alakaları yoktur. Aldatmada bir numaralar...
Koç burcuyum ve en sevmediğim burç ikizler beni kendine çeken burç terazi burcu ve benim sempati duyduğum burç ise Aslan burcu 😊😊
naptım ben şimdi sana ya:d evimde odamda yatağıma uzanmış yatıyorum niye nefret ediyosun benden:d kovayım:d
Cevap
9Cevap
Bende nefret ederim kovalardan özellikle kova kadınlarından. İnsan bu kadar egolu olamaz ya
Erkekleri de öyle hepsini yakalim :D
Bencede yakalım oksijen israfı hepsi
Hahaha aynen
bir yengeç burcu olarak hiç çözemediğim burçlardan biri olan egoist bencil ve havalı kova burcu. geneli böyledir ve eşi ya da sevgilisi olan varsa sabır diliyorum
Aynen bende yengec burcuyum bize gore bir burc
değil
İkizler burcuyum ve kendimden nefret etme payım var.
Kova burcuyum ve kendimden nefret ederim. Nefret ettigim burc yengec sevdigim burc ise terazi.
Birbirimizden nefret ediyormusuz :D
Hayirlisi olsundu.
Ay kova ve oğlaklar benden uzak olsun. Kova kendini bir şey sanıyor. Oğlak ta gıcık yaa. Ben balık
sırayla
yay
terazi
kova
koç
aslan
ikizler
Burcum aslan bende kovalardan nefret ediyorum 😂
Tam bir Koç erkeğiymişim..
Kovalar mütevazı olmuyor evet.
o senin görüşün :)
Ben kovayım
Burçlar ne ise yarıyor bilmiyorum ama yay.
Biz ne yaptik la sana
Yay burcuyum ve burcumu çok seviyoeum 😂
Kova Burcuyum :)
terazi
aslan
Kirildim ama Şu an
Aaaa çok uzuldum
Yalniz hic egoist degilimdir kibirli asla degilim
Mutlaka oylesindir hic yanilmam. Potansiyel aldatan erkek egolu...
Ha isim gucum yok sana yalan soyliycem
Neyse ya
ikizler
Bizden senden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar