Moda & Stil Sütyen takmıyorum, kötü gözle bakılmak zorunda mıyım? Sıla7şahin Takip Et Xper 1 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Göğüslerim de küçük değil ayrıca Sütyen takmıyorum, kötü gözle bakılmak zorunda mıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,9b cevap paylaştı. Zorunda değilsiniz. 0 0 Yorumla
SuRPriSeloVE55 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 95% +1 yıl Bence özgür olmalılar zaten üç belirginleştikçe dikkat çektiği için aynı oranla da bakanların sayısı artar 0 0 Yorumla
masumcocuk34 Takip Et Master Yaş: 38 , eic 30% +1 yıl Moda & Stil konusunda 874 cevap paylaştı. kötü gözle değil de, uçları ister istemez belli oluyordur, o da dikkat çeker. sadece erkeği değil kadını da bakar yani (: 0 0 Yorumla
Eskizci Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Dikkat çekici olacaktır. Bizim toplumumuz bunu kaldırmaz. Yani kaldırır da bunu kaldırmaz. 0 0 Yorumla
selcuk69 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 80% +1 yıl Senin hayatın kimse karışmaz kimseyi de ilgilendirmez 0 0 Yorumla
tetikci13 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 56% +1 yıl Yanı ucu bellı olunca ister istemez sapık a bakan olur 0 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Büyük göğüslüysen istersen çıplak gez dönüp bakmam amma küçük ise orada bi dururum işte 0 0 Yorumla
Wamprens Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 88% +1 yıl Kötü gözle bakılmazsın da uçları çokca belli oluyorsa çoğu kişiye göre iyi bakılmaz 0 0 Yorumla
Cakamona Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl Değilsin ama çok çekici geldiği için insanlar bakabilir. Buhu bilerek giyiyprsundur zaten 0 0 Yorumla
lidyaaa2 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl hayır değilsin o onların sapık zihniyetlerinden kaynaklı bi bakış şekli 1 1 Yorumla Sıla7şahin +1 yıl Bencede Yorumla
bahriyeli_7272 Takip Et Xper 2 Yaş: 47 +1 yıl önce kötü göz derken neden bahsettiğini anlamak lazım. sana bakacak olan karşı cinstir. ve bakışının amacı arzulamaktır. 0 0 Yorumla
eneskilinc_4 Takip Et Xper 6 Yaş: 29 +1 yıl Takmak zorunluluğu gibi bi durumun yok ister tak ister takma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl erkekleri gectim kadinlar bile bakiyor 2 1 Yorumla Sıla7şahin +1 yıl Doğru Yorumla
everkeğii Takip Et Master Yaş: 30 , eic 36% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bende takmıyorum sorun olmuyor 0 0 Yorumla
eternity-a Takip Et Master Yaş: 39 , eic 85% +1 yıl Moda & Stil konusunda 956 cevap paylaştı. Takma meme senin kimse karışamaz 0 0 Yorumla
TipSizAdam06 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. özgürlük iyidir boş ver 0 0 Yorumla
2golgeadam2 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Bence herkes istediği gibi giyinebilmeli 0 0 Yorumla
BoşdünyanınBoşişleri Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Memiş yoksa takma tabii 0 1 Yorumla BoşdünyanınBoşişleri +1 yıl Göğüslerin varsa takma tabii cevabı değiştirdim Yorumla
Sormalarageldik Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 958 cevap paylaştı. Kötü göz derken 🤔 0 0 Yorumla
KalkYerimeYat Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 466 cevap paylaştı. Değilsin ❤️🩹 0 1 Yorumla KalkYerimeYat +1 yıl İyiki göğüs ebatlarını paylaştın hemen fikrimi güncelliyorum kxjdk Yorumla
Mhrrmysrr Takip Et Guru Yaş: 32 +1 yıl Moda & Stil konusunda 352 cevap paylaştı. Nasıllar ki 0 0 Yorumla
yulukhan Takip Et Xper 7 Yaş: 21 +1 yıl Yo değilsin 0 1 Yorumla yulukhan +1 yıl Gormeden bişey diyemem Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Zorunda değilsiniz.
Bence özgür olmalılar zaten üç belirginleştikçe dikkat çektiği için aynı oranla da bakanların sayısı artar
kötü gözle değil de, uçları ister istemez belli oluyordur, o da dikkat çeker. sadece erkeği değil kadını da bakar yani (:
Dikkat çekici olacaktır. Bizim toplumumuz bunu kaldırmaz. Yani kaldırır da bunu kaldırmaz.
Senin hayatın kimse karışmaz kimseyi de ilgilendirmez
Yanı ucu bellı olunca ister istemez sapık a bakan olur
Büyük göğüslüysen istersen çıplak gez dönüp bakmam amma küçük ise orada bi dururum işte
Kötü gözle bakılmazsın da uçları çokca belli oluyorsa çoğu kişiye göre iyi bakılmaz
Değilsin ama çok çekici geldiği için insanlar bakabilir. Buhu bilerek giyiyprsundur zaten
hayır değilsin o onların sapık zihniyetlerinden kaynaklı bi bakış şekli
Bencede
önce kötü göz derken neden bahsettiğini anlamak lazım. sana bakacak olan karşı cinstir. ve bakışının amacı arzulamaktır.
Takmak zorunluluğu gibi bi durumun yok ister tak ister takma
erkekleri gectim kadinlar bile bakiyor
Doğru
Belli oluyor diye bakıyolarsa
Belli olmuyorsa bakılmazsın
ya özgürsün siteidğin gibi takıl
Bende takmıyorum sorun olmuyor
Takma meme senin kimse karışamaz
özgürlük iyidir boş ver
Bence herkes istediği gibi giyinebilmeli
Memiş yoksa takma tabii
Göğüslerin varsa takma tabii cevabı değiştirdim