Moda & Stil Sütyen giymiyorum, normal mi? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 112 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl 75B sütyen bedenim buarada Sütyen giymiyorum, normal mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 13 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Belki giymen gereken kadar yoktur 3 0 Yorumla
Lotus____ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Giymiyorum, büyük ya da sarkık değiller göğüs ucu gizleyici bantlar yeterli oluyor. 4 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Bnde giymiyorum normal tabiki yaz olsa neyse de kalın kazagn altından bsi belli olmuyor 😄😄 4 1 Yorumla Çılgınmete31 +1 yıl Küçük demek ki Yorumla
lightOfMind Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl meme bedenin o kadar küçük değil aslında 75 b güzel orta boyda bir meme ölçüsümemeni küçük görüyor ve bu nedenden dolayı sütyen giymiyorsan senin seçimin tabi 0 0 Yorumla
wtfnazli Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Değil abla. Midemizi kaldirma. burada ay iyi yapıyosun diyen a*azalara ds aldirma 1 0 Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Yerçekimine ne kadar meydan okuyabilirsin ki? 0 0 Yorumla
kingkong17 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Giymeyebilirsin kendi hayatın kendi tercihlerin saygı duymak zorunda herkes 0 0 Yorumla
Barmecide Takip Et Master Yaş: 52 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Giymeyen bar tercih meselesi Küçükse ve öyle rahat edip senin içşn sorun yoksa giyme 0 11 Yorumla Barmecide +1 yıl 75b ise baya küçük giymemen normal Yorumla Güzelkardeşim90 +1 yıl Muhtemelen kızı olan yaşta biri için güzel yorum Yorumla Barmecide +1 yıl @Güzelkardeşim90 yanlış tahmin :) Yorumla Güzelkardeşim90 +1 yıl Doğrusu ne Yorumla Barmecide +1 yıl @Güzelkardeşim90 kızım yok Yorumla xsmurf34 +1 yıl Benim de sevgilim giymiyor bunun kizla alakasi yok ki Yorumla Güzelkardeşim90 +1 yıl @xsmurf34 bu durumu nasıl karşılıyorsn Yorumla xsmurf34 +1 yıl @Güzelkardeşim90 karşılanacak bi durum yok rahatsız hissettigini soyluyor Yorumla Güzelkardeşim90 +1 yıl @xsmurf34 nasıl kombinler yapıyi Yorumla xsmurf34 +1 yıl @Güzelkardeşim90 güzel kombinler ajdienwomkd Yorumla Güzelkardeşim90 +1 yıl @xsmurf3 çok açıklayıcı oldu Yorumla
naloxann Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Sürekli böyle mi giyiniyorsun, yani sokakta, iş yerinde/okulda ya da evde 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl BizeneBiz don giyip giymedigimizi soyljyormuyuz? Sitenin seviyesini sen gibiler bozuyor erkeklerin adi cikmis 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Normal de buyuklerse sarkma yapar. Bizim açımızdan her halükarda iyi giymemen. 0 4 Yorumla Güzelkardeşim90 +1 yıl Sen eşine glydlrmez misn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Güzelkardeşim90 mesele benim ne düşündüğüm değil ki o giymiyormus mutluymuş erkek olarak onun giymemesi bizi cezbeder demek istedigim bu Yorumla Güzelkardeşim90 +1 yıl Kıskanç misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Güzelkardeşim90 bana ait olanı illaki kıskanırım da konu ile alakası ne neden bana bunları soruyorsun. Yorumla
thexpendablesss Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Degil.. kucuk de olsa ben begenmiyorum 4 1 Yorumla 35-ÇILGIN-ADAM-35 +1 yıl Giyiyor musun Yorumla
xsmurf34 Takip Et Xper 5 Yaş: 31 +1 yıl Benim sevgilim de giymiyor rahatsız ediyorsa niye giysin ki 0 0 Yorumla
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Öyle olmaz dikkat çekmek için az daha yırtın 2 0 Yorumla
Öylesinebiriyizz3434 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 412 cevap paylaştı. Sallaya sallaya geziyorsun tabi bakmıyorlar mı 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem dikkat etmedim Yorumla Öylesinebiriyizz3434 +1 yıl Gelsene özele Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ohhh misss en güzeli memelere özgürlük 😂 1 0 Yorumla
MertKaya987 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Normal neden olmasın ki 1 2 Yorumla Güzelkardeşim90 +1 yıl Bravo Yorumla MertKaya987 +1 yıl Neden bravo dedin😅 Yorumla
nedenziz Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 350 cevap paylaştı. Evde normal sma dışarda giymelisin 1 0 Yorumla
Projectmachine Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Uçları belli olmuyorsa bişe olmaz 0 0 Yorumla
YataktakiHayvan Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bize şort giymiyoruz. Sorun olmuyor. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yok degil doktora git tedavi olman lazim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gel iyileştir Cevap sahibi +1 yıl Neden ben
TekAşkBeşiktaş Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 983 cevap paylaştı. Normal normal kafana göre takıl. 0 0 Yorumla
mrfatbee Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 904 cevap paylaştı. Normalsin. Sakıncası yok. 0 0 Yorumla
İlhann06 Takip Et Master Yaş: 41 , eic 96% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
SanaldaBuluşalım Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Dik duruyorlarsa iyi kaç ki bedeni ve cup 0 0 Yorumla
mammik Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Normal çoğu kız artık giymiyor 0 1 Yorumla mammik +1 yıl Güzelmiş Yorumla
İsimsizzz_kullanıcı_ Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 97% +1 yıl Normal 0 8 Yorumla Güzelkardeşim90 +1 yıl Yaş kaçta normal diyorsun Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl @Güzelkardeşim90 amaç xper kazanmak soru troll kanka anlamadınmı Yorumla Güzelkardeşim90 +1 yıl Olabilir senn cevabın peki trol mü gerçek mi onu anlamadm Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl @Güzelkardeşim90 troll kanka Yorumla Güzelkardeşim90 +1 yıl Normal değil yani sütyen giymemej Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl @Güzelkardeşim90 kanka isteyen giyer isteyen giymez nerden biliyim ben beni ilgilendirmez Yorumla Güzelkardeşim90 +1 yıl Sevgilin yok mu Yorumla İsimsizzz_kullanıcı_ +1 yıl @Güzelkardeşim90 yok kanka vardı ayrıldık Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,2b cevap paylaştı. Normal 0 0 Yorumla
Bilir_Kisii Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 386 cevap paylaştı. normal 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
Belki giymen gereken kadar yoktur
Giymiyorum, büyük ya da sarkık değiller göğüs ucu gizleyici bantlar yeterli oluyor.
Bnde giymiyorum normal tabiki yaz olsa neyse de kalın kazagn altından bsi belli olmuyor 😄😄
Küçük demek ki
meme bedenin o kadar küçük değil aslında 75 b güzel orta boyda bir meme ölçüsü
memeni küçük görüyor ve bu nedenden dolayı sütyen giymiyorsan senin seçimin tabi
Değil abla. Midemizi kaldirma. burada ay iyi yapıyosun diyen a*azalara ds aldirma
Yerçekimine ne kadar meydan okuyabilirsin ki?
Giymeyebilirsin kendi hayatın kendi tercihlerin saygı duymak zorunda herkes
Giymeyen bar tercih meselesi
Küçükse ve öyle rahat edip senin içşn sorun yoksa giyme
75b ise baya küçük giymemen normal
Muhtemelen kızı olan yaşta biri için güzel yorum
@Güzelkardeşim90 yanlış tahmin :)
Doğrusu ne
@Güzelkardeşim90 kızım yok
Benim de sevgilim giymiyor bunun kizla alakasi yok ki
@xsmurf34 bu durumu nasıl karşılıyorsn
@Güzelkardeşim90 karşılanacak bi durum yok rahatsız hissettigini soyluyor
@xsmurf34 nasıl kombinler yapıyi
@Güzelkardeşim90 güzel kombinler ajdienwomkd
@xsmurf3 çok açıklayıcı oldu
Sürekli böyle mi giyiniyorsun, yani sokakta, iş yerinde/okulda ya da evde
Gece gece milleti costurmaya gelmis gene birileri 🤦🏻♀️🤦🏻♀️😏
Bizene
Biz don giyip giymedigimizi soyljyormuyuz? Sitenin seviyesini sen gibiler bozuyor erkeklerin adi cikmis
Normal de buyuklerse sarkma yapar. Bizim açımızdan her halükarda iyi giymemen.
Sen eşine glydlrmez misn
@Güzelkardeşim90 mesele benim ne düşündüğüm değil ki o giymiyormus mutluymuş erkek olarak onun giymemesi bizi cezbeder demek istedigim bu
Kıskanç misin
@Güzelkardeşim90 bana ait olanı illaki kıskanırım da konu ile alakası ne neden bana bunları soruyorsun.
Degil.. kucuk de olsa ben begenmiyorum
Giyiyor musun
Benim sevgilim de giymiyor rahatsız ediyorsa niye giysin ki
Öyle olmaz dikkat çekmek için az daha yırtın
Sallaya sallaya geziyorsun tabi bakmıyorlar mı
Bilmem dikkat etmedim
Gelsene özele
Ohhh misss en güzeli memelere özgürlük 😂
Ben de giymiyorum, normal.
Normal neden olmasın ki
Bravo
Neden bravo dedin😅
Evde normal sma dışarda giymelisin
Uçları belli olmuyorsa bişe olmaz
Bize şort giymiyoruz. Sorun olmuyor.
Hassstaaası olucaksın
İçindekiler güzelse normal
Büyük mü göğüslerin
normal rahat kalsinlar
demek ki çok büyük değil :)
Giymeyen biri olarak normal
Senin arkadaşın olmak eğlenceli olurdu.🫦
Yok degil doktora git tedavi olman lazim
Gel iyileştir
Neden ben
Öyle rahat ediyorsan takma zaten
Normal normal kafana göre takıl.
Uçları belli oluyor mu
Görmeden bişey diyemem
Normalsin. Sakıncası yok.
evet.
normal
Normal
Yatarken mi
Her zamanmi gecelerimi
Haruun
Ne güzel
Özgürlük diyorsun
Dik duruyorlarsa iyi kaç ki bedeni ve cup
Normal çoğu kız artık giymiyor
Güzelmiş
Normal
Yaş kaçta normal diyorsun
@Güzelkardeşim90 amaç xper kazanmak soru troll kanka anlamadınmı
Olabilir senn cevabın peki trol mü gerçek mi onu anlamadm
@Güzelkardeşim90 troll kanka
Normal değil yani sütyen giymemej
@Güzelkardeşim90 kanka isteyen giyer isteyen giymez nerden biliyim ben beni ilgilendirmez
Sevgilin yok mu
@Güzelkardeşim90 yok kanka vardı ayrıldık
Yahu sence normal mi
Normal
Giyme ne var bunda
Off yerim 😘
Annen bişi demiyo mu knk
Normal
normal
Normal
Giymen lazım
Hayır değil