Bence abının dugunu ıcın ıdeal degıl daha guzel ve sık olabılır bahar a gırdık yaz aylarında olacak herhalde yanı bence bu hıc hos durmaz dıye dusunuyorum bır Kombın uzmanı olarak
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haziranda düğün. Bir türlü bulamadım düzgünce. Çok açık da ailem kabul etmez o yüzden bunu beğendim ama gelince kararım değişebilir tabi. Yakismazsa
160 boyundaym 60-63 kilo falanim beyaz tenli çillierim var hafif burun üstümden gözaltlarima doğru bu yüzden de küçük gösteriyorum 26 yaşındayım ama. Bunlari söylememdeki sebep bu abiyenin büyük işi demelerinden bazılarının
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence abının dugunu ıcın ıdeal degıl daha guzel ve sık olabılır bahar a gırdık yaz aylarında olacak herhalde yanı bence bu hıc hos durmaz dıye dusunuyorum bır Kombın uzmanı olarak
Haziranda düğün. Bir türlü bulamadım düzgünce. Çok açık da ailem kabul etmez o yüzden bunu beğendim ama gelince kararım değişebilir tabi. Yakismazsa
Genel olarak bu tarz giyinilen bir aileseniz bence rengi de duruşu da çok hoş
Renk olarak güzel ama model olarak güzel degil
içindeki gibiysen iyi ama kısa boylu şişman bir kezbansan komik durur
Klasik bir elbise saçını hafif dağınık bir topuz yapsan on numara olur bencee
Başka bir seçenek bulamadım bulduklarım da çok açık bizimkiler giydirmez o yüzden bunu beğendim ama gelince göreceğiz nasıl olacagini
Bu kiz gibiysen tamam yok degilsen olmaz
160 boyundaym 60-63 kilo falanim beyaz tenli çillierim var hafif burun üstümden gözaltlarima doğru bu yüzden de küçük gösteriyorum 26 yaşındayım ama. Bunlari söylememdeki sebep bu abiyenin büyük işi demelerinden bazılarının
Fevkalade güzel, bayıldım
Rengi çok iyiymiş :)
Ayy çok güzelmis ben sevdim 😊
Yırtmaç öyle elle tutuluyor yani şekil bumudur?
Güzel görünüyor yırtmaç biraz fazla sanki.
Rengi sönük kalmış sanki ama güzel.
Rengi güzel ama uzun herkese yakışmaz
Sen beyendiysen sorun yok
Çok klasik bir model
Evet ama başka bir elbise bulamadım beğendiğimin çoğu çok açık modeller onlarda olmaz
Rengi güzel ama
giyinip atsana
Cesursun
İyimis
çok güzel
Sade güzel bence
guzel gorunuyor
Kapalı
Yırtmaç fazla
Bacak çok iyi