AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Eminim babanda senin gibi bir kızı olduğu için değil seni ahlak bakımından yetistiremedigi için kendinden utaniyodur...
Ziktir git insan ailesinden utanır mı hiç. Bunu dediğini duysa adam yıkılır valla. Sana hak verenin de ayrıca mk.
Oha l*n hayvan baba o ettiğin lafa bak bence o senin gibi bir evladi oldugu için utanmali eminim seni yaptigi güne lanet edioyodur !
Al iste kaplumbağa kabuk meselesi, unutma ki sen o tek kaşlı adamın şeyinden düştün :)) utanıyormuş...
Sen sanki başka yerden oldun çıktığı şeyi beğenmiyor en azından şükret baban var nolcak olamaz mı kötü bişey değil bence sen dört dörtlük müsün manken misin? Herkesin bir kusru vardır
Kendini oyle iyi hissediyorsa bırak oyle olsun bu utanılacak birsey degil ve ailenden utanman bunu dile getirmende bana gore cok bencilce bir davranis kirici olduysam kusura bakma :/
Sen bu benim babam demeye utanıyorsun ben de babalarıyla maça gidenleri görünce babam öldü demeye utanıyorum her seferinde o yüzlerdeki hüzünü acımayı görüp üzülmekten utanıyorum hayat acımasız işte keşke benim de babam olsaydı da tek kaşlı olsaydı
Bence ona arkadaşlarının yanında baba demekten vazgeç :)
Kız babasından utanıyor ya bide seni evlat yerine koyuyorlar dimi. Yazıklar olsun.
Ne büyük utanç aman Allahım. Çok hayırlı bir evlatsın
Moda & Güzellik kategorisinde değil kişilik kategorisinde sor kişiliksiz
Adamsun👍 kişiliksiz seni. İnsan ilk aşkından utanır mı ya bide kızsın puuu
Sen jenifer lopez misin makyajın olmasan bk gibi tipin vardır eminim ki?
bu sebepten mi utanıyorsun babandan helal olsun babası alkolik olan peze***k olan var onlar utanmıyorda sen mi utanıyorsun
Modaya cok uymayin ki kisiliginiz zayiflwmasin. Onu oyle sevmelisin ve utanmamalisin. Bu olgunluktur.
Allah senin belani versin utaniomuss o senden utaniyodr bence ona yaklasma diye aldirmiyodur
ey gidi genç babandan utanıyorum diyosyun yapma yazık sana bide kaşı için sordun mu babana benden utanıyormusun yapma böyle şeyler tip değil önemli olan insanlık anladın mı
Sende babayın dölüsün kendinden utan.
yolda yürürken umarım tanıdık çıkmaz diye düşünüyorsundur sen şimdi yazık sana.!!
eminim baban da senin gibi bir gerizekaliyi dunyaya getirdigi icin utaniyordur.
hahahahah ne guldum be gece gece
Bie gun utanabilcegn bir baban bile olmazsa ne demek istedgmi anlrsnn..
baban o tek kaşıyla seni ortaya çıkarmış utanacağına saygı duy
Çok az orji insan kaldı ama onuda hızla bozmaya çalışan bir babanın kızı var bırka adamı üstüne gitme o adamın kılına zarar gelirse varyaaa
Haklı olabilirsin ama o baban sen milletin hareketlerine düşüncelerine göre hareket ettirme yoksa özgürlük olmaz
kulak pamugu çöpünün ucuna kolanya dök sonra yak pamuğu, baban uyurken git kaşın ortasına sür o yanan pamuğu. dikkat et ama adamın kafayı yakma.
Baban ahlaksızlık mı ediyoki utanıyosun baban hırsızlık mı ediyoki utanıyosun gözünün üstünde kaş var diye babandan utanıyosun çok yazık sana
Aldıracak olsa seni aldırırdı ne kaşı.
:DDD
+++
+++++
adam haklı +
O değil de yine çok bilmissin. beni de uyandirsaymissinda bunu senden önce ben soyleseymisim. @kireçtutmayanoda
ergenliğine veriyorum umarım ilerleyen zaandada bu tip şeyler düşünmezsin
Herşeyi bitti tipi mi kaldı beğenilmeyecek.
Nasıl bir baba olduguyla ilgilensen daha iyi edersin.
Birak adami rahat. İstedigini yapar. Bunda utanilacak bir sey yok. Takinti yapmissin.
Insan babasından utanir mi ya hele de böyle bir şey için aptalsin
İnsanın elinde olmayan sebeplerle ortaya çıkan kusurlardan utanılmamalıdır. Bu doğru değildir.
Beni boyle sev seveceksen.. Olduğum gibü göreceksenn..
Baban gibi kime guveniyorsun? Baban gibi kim koşar zorda olduğun zaman?
Babanda senden utanıyormuş... yarın bir gün babana bişi olsa ne halt yaqcan o zamn
böyle bı soru sorup kendını gızlıyosan kendınden utanıyosun demektır kı bu ıyı bırey. utanmalısın
ulan adamevli barklı kime beğendirsin kendini bu saatten sonra bırak dağınık kalsın
Baban atsan atamaz satsan satamazsin tek kasiyla kabullen.
Kimisi babasız büyür hayatta kimisi babasindan utanır. Allah affetsin...
Açaba o da annene bu kız olmasa ya yeniden mi denesek diye soruyormudur
babanın tipi nasıl olursa olsun asla ondan utanma o senin baban yaa
İnan o da böyle düşündügünü bile "kızım bu" demeye utanırdı.
insan anasını babasını baş tacı edeceğine ondan utanıyorum diyor yazık ya ne hale gelmişiz bu söylediklerin için asıl sen kendinden utan ufaklık
Geç Karşınıza baba efendim der kaşların diyorum e ne olmuş der Allah ayırmasın de ve çekil o düşünür bunu :)
ahaha gulmekten koptum:DD
kop kop :)
Babası sakat olan insanlar var. Baban olmasaydı kimden utanıcaktın?
Civciv çıktığı kabuğu beğenmiyo. Böylemiydi bu ya :Dd
Sana acıdım şu an
bir baban olduğu için şükür etmelisin utanmak ne demek
Babanda senden utaniyordur. Eski toprak onlar aldirmazlar. Beğenen öyle begensin kardeşim.
Yarında senden utananlar olur hep böyle kalacak deyilsin ...
Anasından babasından utanan akıl yoksunu insanlarda var mk. Lanet olsun böyle insanlara
Utanilicak biri varsa o kisi baban degil sensin nankör.
Baban sana biraz gurur katmamis onun yerine de ben utandim
Sırf bu yüzden babasından utanan bir kız, bir evlat yazık..
Aynen yazik hih
seni de tek kaşlı yapmadığına dua et karışma adama :)
Lazer epilasyonla tek atışta kafi derecede fayda görür ve babanın kaşının ortası acılır.. ona lazer ile ilgili videolar izlet.
Babanı Yargılıyacagına Karakterinle ilgilen biraz ailesınden utananı ılk kez goruyorum... Gunun bırınde muhtac olursun unutma
Benim babam valla ultra yakisikli bir adam annemde çok güzel ama çirkin falan olsalar bile onlardan utanmazdim içlerinin güzelliği yetiyo
Sen kendinden utanmalısın. babanın kasıyla ne işin var.
kendinle ve babanla baris. insanlari dis gorunusuyle degerlendirme
valla babadan anneden utanılmaz oyleyse tarzı oyle kalmalı sende dert etme
Emin ol babanda senin gibi bir kızı olduğu için utanıyordur