senin tek kaşın olsa baban utanır mıydı senden.
Benimde kızım var. O da mı utanacak benden. Sanmıyorum. Çünkü ben babamdan utanmadım.
benim babam görme engelli. annem görme engelli. Görmedikleri için bazen elbiseleri kusurlu/kirli olabiliyor. Ayrıca gözleri de estetik değil haliyle.
Erdemli insan babasının kaşını gözünü değil yüreğini sever.
Benim kızım 1 yaşında şimdi kabız. uyuyamıyor. şu an kucağımda. bende onunla uyumuyorum.
Sen sıçamazken seninle birlikte uyumayan adamdan, üstüne işediğin adamdan utanıyorsun onun parasını ödediği telefondan bilgisayardan da bunu yazıyorsun ya helal olsun.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılIste babanin doluydun adam ulen filan gibi yorumlara katilmiyorum. Tek kasli biriyim ve gayet utanc verici. Ama onu oyle sev oldugu gibi. Sonucta kulturel yapi ailevi yapi memleket v. s unsurlar yuzunden aldiramiyodur. Babana uzme zaten hayat boyu uc kurusluk adamlar dasak ge ti. ozguvensiz kotu bir hauat yasadi adam. Rahat birak oni
00 Yorumla
Benim gibi ack görüşlü yaşamlara fikirlere saygili birini kizdirdin ya helal sana ne demek utaniyorum ya sen kimsinki onlardan utanacan saygisiz hadsiz o insanlar sen uyurken nefes aliyomusun diye basinda bekledi uykularindan gezmelerinden giyimlerinden vsvsvsvs bir çok şeyden evlatlari iicn fedakarlık yapıyorlar ve üzerine sizin gibi nankör saygisiz evlatlarida olsa yinede evladim diyip sahip cikiyolar ben senden utandim iyki cevremde senin gibi insanlar yok ben babanin ellerinden opuyorum inşallah senin bu simarikligini görmezden gelip kirilmiyodur
70 Yorumla
çok hakarete uğramışsın ama sana hak veriyorum. bende aile bireylerimin düzgün gözükmesini isterim.
71 Yorumla
Soran+1 yılSaol ya :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
115Cevap
- Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı.
+1 yılinsan babasından utanır mı yaa? alt tarafı martı kaş diye ayıp be.. ya baban sakat olsaydı sana muhtaç olsaydı elden ayaktan düşmüş olsaydı felç olsaydı ne yapacaktın? eve sokmazdın utanırdın sen o zaman da kesin. valla Allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin inşaAllah :( insan babasından kaşı için utanır mı arkadaş yaa ayıp, günah :( tipi çoook çirkin olsa ne olacak o senin baban. hergün kaç kişinin babası ölüyo yetim kalıyo , kaç kişi babasız büyüyor onlar babalarına hasretken sen alt tarafı bir kaş için utanıyorum babam demeye diyorsun ve burada bu soruyu sorup babanın arkasından konuşuyorsun , günah :( Allah ıslah etsin de akıllan inşaAllah :(
20 Yorumla
+1 yılSen o hakka sahip misin kusura bakma ama yazıklar olsun seni bu yaşa getirip senden bu cümleleri duyan baban senden utanmalı arkadaşım.
Boynuz taşısa utanmaz insan anasından babasından, dinimizde Anne Babaya of bile demek büyük günahken senin kurduğun cümlelere bak ben utandım tanımadığım halde.50 Yorumlaaile bireylerinin bakımlı ve düzgün görünmesini istemek herkezin hakkı ama alile bireylerinden utanmak nedir ya benim babam bırak tek kaşı saç sakal birbirine karışmış yırtık pis giysiler giyen bir orman kaçkını gibi görünse bile utanmam o benim babam ya herkes yanımdan gider ama ailem yanımda kalır saçmalamayın lütfen ya utanmak nedir yani anlam veremiyorum
30 Yorumla
+1 yılAnlıyorum seni biraz. Benim babama önyargıyla bakıp onu küçümseyecekler diye korkarım. Tek kaşlı erkekleri hemen kıro ve suç işleyen tip olarak algılıyorlar genelde. Bu yüzden kaşını aldırmasını isterim Açıkcası. Ben de tek kaşlı olsaydım kesinlikle kaşımın ortasını alırdım. Malesef hoş da durmuyor. Bu şimdi doğruya doğru. Tek gözle dolaşmak gibi bişey sanki..
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirisi annesi türbanlı diye utanır, diğeri de babasının kaşları birleşik diye sana en iyi Mehmet Akif ERSOY'un sözleri gider.
Kim Demiş Avrupa İnsanı Medeni?
Ne Edep Var Ne Hayâ Çırılçıplak Bedeni !
Eğer Medeniyet Açıp Saçmaksa Bedeni;
Desenize Hayvanlar Bizden Daha Medeni !
M. Âkif Ersoy50 YorumlaMillet babasi yok diye aglar sen babayi bulmussun orta kasi olmayani istiyorsun. Ne ayip. Insan anne veya babasindan utanir mi? Benm babam gobekli benim ondan utanmam mi gerekiyor? Sacmaliyorsun ve babanı burada resmen küçük dusuruyorsun.
Evlat işte. adam kizim okusun diye elin agiz kokusnu ceker kizi gelir millete babam tek kas utanıyorum der.
Yazik ne diyebilirim013 Yorumla
Soran+1 yılgöbek gene daha doğal bir durum. martı kaş doğal değil
Soran+1 yılazap var diyorsun :)
- +1 yıl
Evet canm azap var. Bunu ben demesmde blmeyeck kadr salak degilsndr diye düşünüyorum. Empati kurmani tavsiye ederimasiri cirkn bir kizsn ve baban sennle dalga ggeçiyor? Utaniyr arkadslarna kizmdan utanuyrm vs. Diyir bunlari ogrendignde ne hissederdn ve o utandign adam varya bir burun kanamnda seni sirtnda gotrr.. ve dusunuyrn ki şu an ergenligin bir etkisi olablr bu. Psijolojk bir tedvi gormeni oneririm
Soran+1 yılben o günahları oruç ve namazla sildiririm sorun yok.
- +1 yıl
Sen o kadar basit mi zannedyorsun? Sen muslamn misn ya ben çok merknedyorm soylegin lafi iyi ojku!!! Dini kullaniyorsun !! Allah bilir hangi ggunahisilecegni sen degil !! Hakka giryorbu yaptgn! Kul hakki namazla orcla silinir mi? Ahiretteki yuz seklni merk ediyorum. Allah babana yardim etsn senin gibi utanmaz ahlaksiz dinsiz imansiz islamin ane demk oldugnj bilmeyen dink namazi ve orucu kullanan kul hakkina giren bir evlada sahip. Yaziklar olsun.
Soran+1 yılbana dinsiz diyorsunda, Hz. Muhammed bir hadisi şerifte der ki : ''Biri, başka birine kafir derse, mutlaka ikisinden biri kafirdir. Eğer kafir dediği kişi kafir değilse, bunu söyleyen kafir olur''
Kısacası imanlı olan birine kafir veya dinsiz demek onu dinden çıkarır. Asıl ben senin suratını ahirette merak ediyorum.
Soran+1 yılbana kafir dedin ve helal etmeyeceğim. cehennemde yanman için ahirette elimden geleni yapacağım emin olabilirsin. bana attığın hakaretleri de unutma.
- +1 yıl
Bu arada kucuk kiz.
Allah i bos isler icim sahit tutma !
Guncelledign durmda yemn ediyrsun bu Allah i saht tutmaktr bos is ve isledgn gunah icn Allah i sahit tutma ! Ve simdi bunca insann dedklerne karsilk utanmayip hala yemin edebliyrsan ben imanli oldgnu dusunemiyrm gercekten :) musluamnlk yalbiz Allah demek degil hadisi serfleri bilmekte degil. Aklni bssna al islama ggore yasa. Hadi bb - +1 yıl
:) kimn nerede yanacgni Allah bilir orasi dunya degl ahiret donp illada yanacak banane yapamazsin. ;) bence bir din egitimi alablirsn.
Senden helallik istemedim zaten ha donote hakkimi haramda edecek degilm ;) bence sen benle hellligi kbusmadan once babanla knus.
Muslumanlk ne demekmis bir iyice öğren ondan snra gel tartisalm - +1 yıl
Evet ne kadae konussab bos :)
Sizde ileride anne olacaksinz. Sen onca insan içersinde evladnn sni kuck dusrmesnj ister misn. Bu vicdanla alakali birsey. Anne baba kitap gibidr ona saygisi sevgisi olmayann dinine asla olamaz. Bunu belirtmeye calisyrmki arakadasimizn oeuc ve namazla ben gnahimi sildirrm diyr sart kosuyr Allah a. Daha dycek brseym yk ve benmle kizimli knusmazsan sevinirm ben bu ve bunn gibler icn yaoacgmi iylgi yyaptim ve hidyt diledm Allah tan fazla kaf yapmayn ben yorumu kestm.
Şimdi şöyle bir gerçek var ki onlar bizim gibi değilller. Onların zamanında böyle şeyler çok normaldi yani ne var ki bunda. Benimde babamın kusurları var ama yine kaç yıldır bildiğini yapıyor. Ama bence senin bu sözlerin ağır ne olursa olsun utanmamalisin babandan. Çok pişman olacaksın birgün böyle düşündüğün için. Ve en önemlisi bu kadar insana söylediğin için.
51 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru bir yaklaşım
+1 yılSen şakasın dimi, babadan utanılır mı be kendine gel ona bakılırsa benim babamda sakat ama ben babamla gurur duyuyorum ya olmasaydı bide öyle düşün salaklık etme
81 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBurada babanla empati kurman gerekiyor.
Senin evet sosyal bir yaşantın var ancak babanında var. Ve emin ol arada kültür ve bakış açısı farkı var.
Senin için babanın kaşlarını almasının çok daha iyi olacağını düşünmektesin.
Ancak babanın ve kendi çevresinin senin gibi düşünmediğini babanın da kaşlarından memnun olduğunu.
Belki de kendi çevresi açısından eleştiri almak istemediğini de düşünmen gerekiyor.
Babadan utanılmaz özellikle de böyle bir saçma konu için, yakışık almaz.20 YorumlaAdam kaç yaşına gelmiş çocuk büyütmüş hatta annen bile öyle beğenmiş babanı ailenden utanıcak ne var ki? Herkesin olur illaki utandığı şeyler ama tüm ailelerin çocuklarını utandırcak özellikleri var. Şükür etmek lazım mesela benim ailem bir yabancının yanında kesinlikle bana kızmaz yani. Bunu yapan çok var böyle böyle küçük şeyler bul kendine görünüş utanılcak bişey değil
00 YorumlaBiri annem çarşaflı diye utanır biri babamın kaşı yok diye utanır sanane yahuu adam belki öyle sewiyodur kendini neden karışıyosunki? sırf babam diyebilesin diye adamın kaşınımı aldıracaksın pess yanii pess... kiminin anası yok kiminin babası onlar napsın o zaman? şükredinki başınızda birileri war size acıyorum.
40 YorumlaKs halkı olarak bizde senden utanıyoruzz terket burayı
63 Yorumla
Soran+1 yıllevelim 8. sen dağdan gelip bağdakini kovma
+1 yılBabalıktan reddet. Yok çok seviyorsan öyle sev işine gelirse. Özgürlükse özgürlük kimsenin dış görünüşü başka hiç kimseyi ilgilendirmez. Acaba babandan utandığını baban bilse senden ne kadar utanırdı. Artı sen bunu kaldırabilir miydin. Kendini düşünmeyi bırak.
10 Yorumla
+1 yılKeşke baban senı yaparken bı kere daha dusunseydı ısteksız si... şten böle bı or.. pu cıkmıs ulan senın baban l*n o baban senı okadar okutup buyutuyor sabahtan aksama kadar kım bılır kımın agaz kokusunu sozlerını cekıo sız ıste böle evlatsınız keseke baban senı yaparken prezervatıf takaydı da senın gıbı eldıvenle bıle sevılmıcek bı evlat cıkarmasaydı anan... O mubarek ınsanların hakkını odeyemezssın sen naparsan yap
10 YorumlaBaban hırsız değil arsız değil milletin namusuna el ve laf uzatmıyorsa isterse hiç kaşı olmasın. Sana helâlinden yedirmişse ne utanacaksın. Utanılacak iş yapanlar utansın. Unutma ki kimse akrabasını seçemez ama değerini bilmek lazım
10 YorumlaBabasızlık ne zor sen bilirmisin? Ben bilmem çünkü babam hala yaşıyor. Allah babamdan eksik etmesin. Varlık sebebin olan insandan mı utanıyosun? O gittiğinde bu dünyadan pişman olucaksın..
30 Yorumla
+1 yılBabası tek kaş olanlar nasıl da rahat yorum yapmış yayıla yayıla senle aynı psikolojideler ya.. Senin psikolojik olarak rahatlaman babanın psikolojik olarak rahatsız olmasına sebep olcaksa bırak dağınık kalsın. O nasıl sana kaşlarını alma demiyosa sen de ona al deme
00 Yorumla
+1 yılBundan utanılır mı, öncelikle kendinle barışık ol. Kim ne der diye düşünürken seni sevenleri, sevdiklerini incitme
22 Yorumla
Soran+1 yılkendimle barışığım sorun yok
- +1 yıl
Dediğimi anlamadığını düşünüyorum. Daha fazla cevap vermeyeceğim iyi geceler
+1 yılsen babandan utanıyorsun h
iç düşündünmü bu adam sayesınde dünyaya geldim insan anne babasından asla utanmaz kusura bakma sen şu an annen babandan utandıgın gibi yaşlanınca evlatlarında senden utanacak senı begenmeyecek o zaman bakalım ne yaparksın o sarkakn pörsüyen vucudunlan00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizliden çıkıp resmini görelim hele bizde birkaç yorum yapalim o suratina bakalim sende ne kusurlar var. Senin gibilere kezban diyoruz.
Sen kaslarını hiç aldirmadan gezsen kim bilir ne halde olurdun. Erkek adam kaşımı aldır. Keşke yere akitsaymisda dogmasaydin.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıltek bişeyde çok hakverdim sana helal olsun sana. saçma sapan dini bildiğini sanarak kafir mafir filan demiş sana bir hatun ona çok güzel cevap vermişsin. tam benim verdiğim cevaptır o bunları söyleyenlere. baban konusunda da utanmam yaşla alakalı geçer zamanla.
02 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler :)
Cevap sahibi+1 yılrica ettimde çok güldüm iyi atışmışsınız yalnız ağzın iyi laf yapıyor bayıldım devam bırakma :))
+1 yılgece uyurken bir anda yapıştır ağdayı çek :) ama utanma babadan ya benimkide çok kötü giyinir her sabah giyeceği şeyleri ben seçiyorum alışveriş e beraber çıkıyoruz buna rağmen her yerde bağırır yani her an olay çıkartabilir ama ben hiç utanmam böyle zamanlarda babası olmayanları düşün
00 YorumlaAllah korusun da onu kaybettiğinizi düşünün.
Bu her şeyi açıklıyor diyorum ve susuyorum.40 Yorumlababan için değil kendin için endişelenmelisin dramatik olabilir ama babası olmayan okadr insan varken sen babanın tek kaşından utanıyorsun gerçekten sana acıdım
12 Yorumla
Soran+1 yılbabam maymun olsa, herkesin babası yok mu oh şükür mü diyeceğim mantığa bak
Gizli Üye(30-35)+1 yılUlan ciktigi yeri beğenmiyorlar. Ne acı ki kaç yıllık sana bakan büyüten ailesini 3 5 yıllık arkadaşlarına tanıştırmaya utanıyor. Yazık gerçekten. Babasını bile fiziksellikle yargılıyor. Emin ol su hayatta senden hiç birşey olmaz kizim
32 Yorumla- +1 yıl
Adamsın.
- +1 yıl
Ustacim damdan dusmeyen damdan dusenin halinden anlamaz empati yap bir mk
Ulan ben dahil babasız büyüyen o kadar kişi varken sen olanın da kıymetini bilmiyorsun. Şimdi sövsem mi sana sabaha mı bıraksam s*ktir git burdan.
05 Yorumla
Soran+1 yılay yazık
babandan utanıyosan eğer * et babam yok diyver o sana koymaz zaten babanın yüzü yanık olsaydı evimi terk etcektin g*tüm
10 Yorumla
+1 yılTövbe estağfurullah, nasıl bir evlatsın sen başka diyecek sözüm yok -,-
20 Yorumla
+1 yılNe demek nasıl ikna edebilirim... O senin baban sonuçta adı üstünde ''baba'' bir insanın hayatta en son utanacağı şey ailesi olmalı bence...
21 Yorumla
+1 yılyazık senin gibi kızı var, daha nolsun, düşman götüne
20 Yorumla
+1 yılBabanın nasıl bir karakteri var bilmiyorum ama böyle düşünmen çok yanlış bence. Sen onlardan çıktın, onları mı beğenmiyorsun. O zaman kendini de begenmeyeceksin.
00 YorumlaKızım olmaz o iş. Eski zamanların insanları, sence kabul edermi böyle birşeyi? Ne kaş alması kızım. Rahat bırak adamı.
00 YorumlaBizim babamizda bredbit değil ama millette s*kimde değil axikcasi ne utanacam bababmdan babamnolmasa ben bir hicim şu an askerdeyim babam olmasa kom sahip cikacak bana sende boraz boyle dusun sapalac
10 Yorumla
+1 yılutanması gereken sen değilsin bacım. utanması gereken baba ki böyle bir evlat yetiştirmiş.
30 YorumlaModa & Stil konusunda 627 cevap paylaştı. Ergenlikte anayı babayı beğenmeme davranışı normaldir..
Büyüyünce geçer..10 YorumlaAilenden utanma. bir de soyle dusun 15 20 yil sonra sutyen giymemek moda olsa kizin sana anne sutyensiz gezsene ya dese ne yaparsin
32 Yorumla- +1 yıl
amazing cevap !
- +1 yıl
takipliyorum derhal
+1 yılKendini birde babanın yerine koy bakalım aynı duyguyu yapabilecekmisin. Tabi bendeki sorumu o anı yasayamazken anlayazmisn ki
00 Yorumla
+1 yılKanka google a anthony davis yaz görsellerden bak. Allah tipten almış boy a eklemiş. Senin babacıgında vardır pozitif yönleri
10 YorumlaKelimelerin kifayetsiz kalması böyle bir şeymiş demek. Bunu da gördük ya..
10 Yorumlatam tersi babam bu die milletin gözüne sokman gerekir. bilsinler bu bu kızın ailesi die. utanıosun neden? millet babam yok die ayrılar die üzülüo sende ne diosun. o yüzüne tükürmek istiyorum senin.
20 Yorumla
+1 yılhttps://hizliresim.com/2Qpazd Böyleyse uyurken gizlice al :D
00 Yorumlahttps://i.hizliresim.com/ozJOMo.png dusun bu adam bile sana gulmezdi
00 Yorumlayani baban eve geldiğinde geldi gene tipini siktiğim diyorsun.
10 YorumlaBence baban beyinsiz bir kızı olduğu için senden utanmalı.
41 Yorumla- +1 yıl
+1 (Helal olsun)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabanda zamanında annene az aldıralım dememiş ama annendeki inat işte seni gördü mü kızım demeye utanıyor
20 Yorumla- Moda & Stil konusunda 976 cevap paylaştı.
+1 yılhadi kalk yerine yat uykun gelmiş senin... hadi bakiyim..
10 Yorumla Utanmak? Incecik kaşlı olsa heryerini alsa cimbizla yay gibi Kaşi olsa mutlumu olacaksın
10 YorumlaMk karışmasanada adama :D o sana bıyık bırak diyo mu :D
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnsan babasından ailesinden utanır mı? ya Allah korusun baban hayatta olmasaydı ya da ailenden biri o nasıl his bilemezsin başına gelmediği sürece, onların kıymetini bil
00 YorumlaBaya hakaret etmişler ancak bu düzeltilebiecek bir kusurm. Çok qcımasız bir yaklasım olarak gormedim, kız hakli.
00 YorumlaSenin gibi evladim olacagina soyum tukensin. Allah seni islah etsin bildigi gibi yapsin. Mahlukat seni. Babadir o baba
20 Yorumla
+1 yılArladasim biraksana babani nasil rjt ediyorsa oyle kalsin
tek kas die insan babasindanmi utanir ya
daha ne sacmaliklar duyacagiz akil alir gbi degil :)00 YorumlaUtaniyorum demen bile ayip..
Kestane Kabuğundan Çıkmış Kabuğunu Beğenmemiş..00 Yorumla
+1 yılSen bence bunları yazarken kendinden utanmalıydın yazıkk.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılo değilde babandan utanma sebebini görünce acıdım sana..
20 Yorumla
+1 yılO seni büyütsün, seni bu yaşa getirtsin. Sen ondan kaşı için utan. Yoruma gerek yok herşey ortada.
30 Yorumlayav insan babasindan utanir mi ya ne hale geldik arkadaş :D
40 Yorumlahahaha hiç gulecegim yoktu yeminle allah napmasın sseni gece uyudugunda yol kasını :DD
10 YorumlaUtanıyomuş kurban ol sen babana. Senin gibi m a l evladı allah duşmanıma vermesin
10 Yorumla
+1 yılbu ülkede düşünce özgürlüğü kesinlikle yok sırf babandan utanıyosun diye aşağıda bela okyan küfür eden denyolar var ya
02 Yorumla- +1 yıl
saygısızlıksa saygısızlık sana ne ki bundan kendi babasına yaptığı saygısızlık yüzünden burada neden sövüyorlar
- Devamını Gör (113)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat