Sevgilinize, eşinize güzel görünmek için mi giyinirsiniz yoksa etrafınızdaki size bakanları çatlatmak için mi?

Sevgilinize, eşinize güzel görünmek için mi giyinirsiniz yoksa etrafınızdaki size bakanları çatlatmak için mi?
Eşim ya da sevgilim için tabi ki de.. çevremdekiler umurumda olmaz benim. sadece eşim bilse yeter ayrıca kendim için de güzel giyinebilirdim. yani illa biri için giyinmeme gerek yok
ne esim var ne sevgilim kimse icinde giyinmem
giyimimi kendimi tatmin etmek icin her zaman dikkat ederim. giyimim duzenli ise vucudum temiz ise kendime olan ozguvenim artar bunu biri bana baksin diye yapmam
Etrafımdaki insanlar çokta umurumda.. Çatlayan çatlayabilir.. Ben tabiki de sevdiğim adam için süslenip giyinirim.. Etrafımdaki insanlar çok da ciddiye almam gerek yok böyle bir şeye..
Cevap
6Cevap
Kimse için değil. Önce kendim için. Ben kendimi iyi hissettiren ve kendime iyi göründükten sonra bendeki güzelliği herkese yansıtırım zaten.
Kendime aynada bakıp yükselmek için😂
Ben begeniyorsam diğerleri de beğenir zaten..
Hiç kimseye göre değil.
Rahat kıyafeti tercih ederim. Bu nedenle kıyafetime laf eden kaç kişi varsa şutlamış biriyim.
Dışardakiler umrumda değil eşim sevgilim için giyinirim.
Kimse için değil sadece kendim için kendimi sevdiğim için
Kendim için giyinirim. esim de nasiplenir 😀
Kendim için yapıyorum sıkılınca aynaya bakıp bakıp yardana kurban be diyorum...
Ben birisi için adla giyinmek kendim için giyinirim
Kadınar bir kendini iyi hisetmek için süslenip giyinir iki de hemcinslerine karşı çatlasınar diye
İlk önce kendim.. Her zaman önceliğim kendimdir.. Sonrasında diğer insanların da beğenmesini isteyebilirim..
Eşim olursa onun için süslenmek daha fazla makyaj yapmak isterim. Mesela dışarıda kırmızı ruj falan asla sürmem ama ona özel yapmak isterimm bir de özel kıyafetlerr
İkisi de abi biraz da o kadar yakışıklı değilim
Tamamen kendim icin. Ve nasıl rahat ediyorsam
Sadece kendim için...
Kendimi iyi hissetmek için
Özgüvenimi pekiştirmek için
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?