1 ile 3 Dinimizin İstediği Gibi Giyinmeyi İster Erkeklerinde istedigi önemli Ama dinimizin istegi daha önemli dinimizin istedigini begenmeyen Adam Degil Ondan Hayır gelmez 1 ile 3 😊☺🤗🥰🌸
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Tesettüre uygun olması. Buradakilerin hiçbiri uygun değil hepsinin başı kapalı. Ferace olmalı mesela.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Ben açık kapalı diye ayırmam. yani bir kadını seversem o zaman beğenirdim. kıyafet olarak da hepsi aynı geliyor.
1 ile 3 Dinimizin İstediği Gibi Giyinmeyi İster Erkeklerinde istedigi önemli Ama dinimizin istegi daha önemli dinimizin istedigini begenmeyen Adam Degil Ondan Hayır gelmez 1 ile 3 😊☺🤗🥰🌸
Tesettüre uygun olması. Buradakilerin hiçbiri uygun değil hepsinin başı kapalı. Ferace olmalı mesela.
Saçı açık kapalıdan daha düzgün giyiniyor öyle bir hale geldiki tek fark tülbent eşarp her neyse geri kalan aynı nerde kaldı kapalılık
Trençkot , tunik pantolon, bı de spor olan çok iyi bence
Başörtülü veya başörtüsüz. Kadını kadın gibi gösteren elbisedir.
Bunların başı kapalı sadece. Kapalıda tercihim böyle giyinmemeleri
Spor daha hoş zaten normalde de tercihim spordan yana ama elbisede çok güzel
kapali acik ne fark ediyor bu kiyafetlerin aynisini aciklar da giyiyoe
Klasik giyimi yakıştıriyorum ben tesettürlü birine, daha çekici geliyor bana
Bu kıyafetlerin aynısını açıklar giyiyor. Böyle giyinen birine kapalı demem ben.
Elbise daha çok yakışıyor. 👍
Çiçeklerle filan bezenmiş, çok güzel desenleri olan elbiseler giymiş tesettürlü kızlara çok rastlıyorum.
Spor olarak en alttaki seçenek çok hoş oluyor bence günlük giyimde. Ama bir davette uzun elbise çok hoş oluyor kesinlikle
Teyzelerin ne giydiğini umursamıyorum
Teyze derken?
Ne alaka lan
Tunik pantolon iyidir
Kapalı kızları çok beğeniyorum
Her türlüsü hoş bence
Kapalı kızlar pek hoşumuza gitmiyor derrrrmişim
kapalı modası hoşuma gitmiyor
Trençkot ve elbise hoş gösteriyor
erkekler beğensin diye mi giyiniyorsun sen
Kapalı kızlardan kaçıyorum direkt
Elbise daha hoş çekici gösteriyor