Bizlere en çok yakıştırdığınız giyim tarzı nedir ?
Ya da hiç yakıştırmadığınız şeyler var mı ?
Ya da hiç yakıştırmadığınız şeyler var mı ?
ya öyle özel bir soru ki nyse cevaplıycm :D ya giyim tarzı etekli bişeyler giymesinde :D yani beni çıldırtan şeyler giymesnlerde :D dar pantolon filan :D onları giymesnler bol bişey giysn mesela uzun etek tarzında :) dekoltesi kapalı olsn mesela .D valla anca o zman yakıştırablrm kızlara giyim tarzını :)
işte yakıştrmadıgm şeylerde bu söyledklerimn tam tersi :D aman öyle şeyler yapapıpda beni çıldırtmasınlar :D zaten kendimi kontrol altına alıyorum bir şekilde .dd
neeyn .d
öncelikle tayt ya da çorap giyildiğinde kıçını örtecek şeyler giyilmesi gerekiyor. (yoksa kalçalar çıkıyor dışarı-iç çamaşırı belli oluyor şeftali ortada :) sonrada sapık oluyoruz. kısa kot şort yerine diz kapağına kadar şort giyilmeli bence. kot pantolon ve üstüne bir badi giyebilirsiniz.
Cevap
14Cevap
hatlarını belli etmeyen pantolon uzun etek, uzun kollu bir kıyafet (Vücuda yapışmayan.) Kısaca usturuplu edepli bir giyim tarzı. En nefret ettiklerim ise mini etek ve kolsuz kıyafet giyip vücuda yapışan elbiselerle hatlarını belli etmeyen kıyafetler.
Uzun yandan yırtmaçlı etek giyiyorum rengarenk ya da sade renk, üzerine askılı body altınada ince platform topuk :AD:AS:DASD: Kimin yakıştırıp yakıştırmadığıda umurumda değil. :D:D
kızlara aşırı boll ve aşırı cırtlak renkler aşırı makyajj yakışmıyor bence..sade ve kibar olmalı bayan elbiseleri :)
kendine yakışan her şeyi giyebilir bence kızlar. sadece geyikli ve geometrik desenli tayttan çok soğudum onları giymeyin yeter :D
Gündelik giyimde etek olmamalı,çok güzel fizik olmadıkca tayt olmamalı(olsa bile üstten birseyler kapatmalı.)
Ben kişisel olarak salaş giyimi sevmiyorum özellikle kiloli bayanlarda
yakıştırmadığım çok açık seçik giyinmeleridir. tayt giymelerine kesinlikle karşıyım.
bu kızın giyim tarzını genel olarak begeniyorum.. link
ben salaş şeyleri çok yakıştırıyorum kızlara. kokoş kızlar pek ilgi alanım değil
kısa dar etek yakışır,şu şort giyip altına da ince çorap giymezlermi siyah bide işte ondan nefret ederim.
ispanyol paça bir pantelon :) üstüne güzel bir bluz ayakkabı olarak da şu converse tarzı bişi
Onların beğendiği giyim tarzını biliyoruz ^^
Hip Hop & Break Dance tarzı :)
Tayt hastasiyim:)
Bayaa bir mini şortt * - *
pantolon ve tşort
Paçalı Don
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar