Zayıf
Yapılı
Şişman
Kafanıza göre artık, yapısına göre hangi giyim tarzı hoşunuza gidiyor?
Atış serbest
Yapılı
Şişman
Kafanıza göre artık, yapısına göre hangi giyim tarzı hoşunuza gidiyor?
Atış serbest
ben düz renk polo tshirt altına her zaman koyu renk kot giyerim
üzerime bazen dar slimfitt gömlek üzerine blazer ceket
;)
Cevap
2Cevap
erkeklerde beğendiğim tarz kış geliyor ona göre söyliyim özellikle gömlek giyip tüm düğmelerini ilikleyip üstüne kazak giyinenler yakasını dışarı çıkartıp salaş şeyler hırka falan ayrıca erkeklere en çok yakıştırdıgım aksesuar olarak siyah büyük çerçeveli kemik gözlükler hem dikkat cekersin hem de cool görünürsün herkes gibi giyinme tişört pantolan gömlek üçgeninden kaç
zayıf şişman kimse sevmez orta olcak yani omuzlar geniş bbu bir ikincisi bir erkek kısa kollu gomlek gıymemlı genelde tshırt ama sadece tshırt olmazsa ıyı onu bir kapsonlu hırkayla ya da normal hırkayla faln tamamlamalı ayrıca yırtık kot ve cok acık mavı renk kot giymemeli
Genelde zayıf uzun boylu hoşlandığım tipteki erkeklere yakışanı söylüyorum..açık renk bol kot pantolon.üzerine çok hoş bir tişört(ben beğene bilirim :) zaten bunları giyen altına da benim beğendiğm gibi bir spor ayakkabı kombini yapar'd yaz sezonunu bu şekilde kapatmış bulunmaktayız:)
ben daha çok giyinmeme tarzlarını seviyorum.
grafiklerle gösterecek olursak:
link
it diyesim geldi çok pardon :D
dar olmayan üstten 2 düğmesi açık gömlek veya gömleğin önü açık içinde tişört. pantolon olarak da keten olabilir. ama kotlardan hoşlanmıyorum.
baskılı tsörtleri hiç sevmiyorum ben ergen gibi duruyo :) fazla renkli de giyinmiycek sarı pembe vs o ne öyle kızlar bile giymiyo artık o renkleri. hafif tsörtler, gömlek giyinsin :)
Apaçi giyinmedîkten ve çok süslü olmadıktan sonra bütün kıyafetler makbuldur
özellikle zayıf uzun boylu erkeklere takım elbise çok yakışıyor
+1
Zayıf ve uzun erkekleri beğeniyorum ben de. :) Kendine has giyim arzı olanlara ayrı bayılıyorum.
Hani şu pantolon, bu tişört diyemem.
Uyumlu giyinen, duruma göre şapka, atkı, fular takan erkekleri beğeniyorum.
gömlek pantolon genelde. ama spor şeyler eşofman falan da çok yakışıyor bazılarına :)
don fanila :)) şaka gömlek ve sağde v yaka tişört
Gidecegi yere bagli..veya yapacagi seye
şişman olmasında ne giyerse yakısır
Ben genelde fotomda ki çocuk gibi giyiniyorum
Hip Hop tarzı giyimi hiç bir kız sevmez sanırım :)
alevli şort.
Klasik giyim tarzını severim
şort çok yakışıyor .
kot, dar gömlek
Klasik giyim.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar