Moda & Stil Hangi pantolon daha güzel sizce? ØŔůhĚmīčīØ Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor hangisi daha iyi yeşil mavi Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Oran hala yakin birbirine hala kararsizim galiba siyah alcam Güncellemeler+1 yıl Hiçbirini almadim Hangi pantolon daha güzel sizce? Cevapla Güzellik Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı. Bence yeşil değil de diğeri daha güzel gibi geldi bana ama siz bilirsiniz bence. ikisi de güzel kombin olabilir. 0 0 Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yeşilden aynı kesim ve cepli bende de var. Zara'dan almıştım, severek giyiyorum.Yeşil daha kaliteli duruyor, mavi daha kötü durmuş. 1 0 Yorumla
miyavcıkkkkk Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 94% +1 yıl ikisi de çünkü aynılar en çok hangi renkle kombin yapacaksan onu seç bence... 0 0 Yorumla
hayalperest455 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 92% +1 yıl Mavi daha güzel hem herşeyle kombin yapabilirsiniz 0 0 Yorumla
Laravvrexcvvby Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Mavinin aynısı bende var çok guzel 0 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 697 cevap paylaştı. Net mavi olan bence💙💙 0 0 Yorumla
muraterenist43 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 90% +1 yıl Moda & Stil konusunda 459 cevap paylaştı. yeşil 0 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 414 cevap paylaştı. Mavi olan 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bence yeşil değil de diğeri daha güzel gibi geldi bana ama siz bilirsiniz bence. ikisi de güzel kombin olabilir.
Yeşilden aynı kesim ve cepli bende de var. Zara'dan almıştım, severek giyiyorum.
Yeşil daha kaliteli duruyor, mavi daha kötü durmuş.
ikisi de çünkü aynılar en çok hangi renkle kombin yapacaksan onu seç bence...
c şıkkı hiçbiri
yeşil daha güzel hocam ˆˆ
Haki olanı beğendim ben.
Haki olan daha çok göze hitap ediyor
Hâki yani yeşil olan.
Sağdaki mavi ağırlıklı olan
Mavi daha güzel hem herşeyle kombin yapabilirsiniz
Mavinin aynısı bende var çok guzel
Net mavi olan bence💙💙
Ben olsam ikisini de alırdım
İkisideee ama mavi daha guzellll
Mavi tabikide yani