Crop giymeyen birine (bacak boyu uzun) hangi pantolon tipi daha güzel gider, yüksek bel mi yoksa orta yüksek mi? 

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 

Alt kısımdaki daha hoş ve kombinlenmesi daha kolay bir parça, yorumlarına göz atım crop giymeden nasıl duracapından endişelisin sana benim de kullandığım birkaç kombin modeli önerebilirim.
En kullanışlı olanından başlıyorum;

bu tarzda üste yapışan ve pantolon içinde toplanma ya da kemer kısmından çıkma sorunu yaşamayacağın bir badiyle çok rakat kullanabilirsin ayrıca akılda canlandığı gibi kötü durmuyor ben de günlük hayatta bu tarz bir kombin tercih ediyorum, kullanım ve görüşüş açısından 10/10
2. olarak

bu şekilde boyunu ayarlayabileceğin parçalar da tercih edebilir ve istediğin gibi kısaltıp uzatabilirsin.
3. olarak

renk uyumunu yakaladığın taktirde oversize parçalarla kötü durmuyor sewet ve ta tişört olacak şekilde kombinleyebilirsin.
Cevap
5Cevap
Üstekini al. Alttaki genellikle cropla giyilir. Crop giymiyorsan yüksek bel pantolonlar jeansler alma
Mantıklı. Görünüşü hoşuma gidiyor ama dediğin gibi crop giymeyince hoş durmaz o zaman
Aynen canım niye crop giymiyorsun? Yüksek bellerle giyersen çok kollarını yukarı kaldirmadign sürece belin falan öyle gözükmez. Sen sürekli normal bel pantolon ve jeans al yüksek bel alırım kyafeti içime katarim dersen bilemem tabi ama onun da modasie geçti artık
Benim de aklıma o geliyor. Kısaları kullansam ama göbeğim görünmez sanırım öyle elimi kolumu yukarı kaldırmadığın sürece
Yok yok bazıları göğüs altında bitiyor ama genellikle çoğu göbeği falan kapatıyor 👍🏻
Anladım. Teşekkür ederim yorumların için 🙂
şu yüksek beli hiç bir zaman beğenemedim ya çok kötü duruyor bence yüksek bel
Fizikten fiziğe değişiyor bence. Bazılarında hakikaten kötü duruyor
O zaman bir şey diyemem tabii 🙂
Düşük bel ya da orta bel bence çıkmalı hayatımızdan
Düşük bele bir şey diyemem de, orta bel hoş duruyor bence ince fiziğe sahipsen
Olabilir, fizikten asılı bir şey bu. Bacak boyun uzunsa, fiziğin inceyse olur
1. görselin aynısı
Pantolon değilde keşke ilk resimdeki kişi gibi ince olsam
Öyle olsaydın da istemezdin bu kez emin ol :)
Neden ki
Ben de öyleyim çünkü ve kilo almak istiyorum
İşte herkesin derdi başka gerçi o kiloda olsam yine giyemezdim evet haklsıın
Crop mu?
Ne cropu ne pantolonu giyemem ☺️
Özel durum sanırım 🙂
Tesettürlüyüm eşim keser beni 😂
Hııı o zaman normal 😁 Allah mutluluğunuzu daim etsin 🧡
Amin teşekkür ederim ama gençken giymek istemiştim arkadaşlarımdan görünce onların elbiselerini evde giyerdim yani dışarda açık olmak bilmiyorum çekingenlikte var herkes bana bakıyor sanıyorum
O ilk başlarda illaki oluyor. Ben açık biriyim ama kıştan yaza geçtiğimizden hala üstümde ceketle çıkıyorum. Sanki çıplak geziyormuşum gibi hissediyorum 😅
Ha haa valla bilmem o duyguyu yani sonuçta benim tenim diye düşünürüm bilmiyorum ya değişik düşüncem olabilir size göre yani ilk evlediğimde balayında kaçamak oldu biraz ama başka olmadı
İnsan içinde olduğu şeyde rahatsa giymeli bence. Açık olmama karşın rahat değilsem abartmam. Öylesi daha güzel
Evet ama işte yetiştirilii şekli var ben tatilde biraz açıldım ama rahatsız oldum kendimden ama ilk olacağı için umursamadım da
Kesinlikle yetiştirilme tarzı. Küçükken eğer içinde heves varsa, onu almadan da ukte kalabiliyor
Aynen öyle yani kaşan şeyler var içimde
Eğer çocuğunuz varsa onda bırakmazsın. Yoksa da Rabbim sağlıkla nasip etsin inşallah
İnşallah o ne isterse o olsun ama yinede crop bilemem kızım için istemem sanırsam
Siz hep açıktınız sanırsam
Cropları ben de sevmiyorum. Gereksiz bir açıklık bana göre.
Evet hep açıktım
Anladım siz sadece bildiğimiz açıksınız yani çıplaklardan değil ☺️
Hahah kesinlikle öyle 😁 Fazla açıklığı sevmiyorum ben de
☺️☺️ benim kuzen vardı o memlekette normal açıktı başka ilde okuyordu orada apaçıktı 😂
Okulda çok vardı bizde de. Tatilde memlekete giderken kıyafetlerin yarısını dolapta bırakırlardı ailesi giydirmiyor diye 😂😂
Aynen kuzende öyleydi ama evlendi şimdi şimdi idare eder düğününde çok açık gelinlik giymişti yani süşalecek şaştık ama damat nasıl müsade etti bilmiyorum eşim bile nolmuş buna dedi düşün ☺️
İçimde kalmasın son nokta atışımı da yapayım dedi galibaaa 😁
Valla bilmiyorum muhtemelen öyle dedi 😂
Tayt giyermisin dışarda
Ay yok hiç sevmem. Hayatımda evde de giymedim daha. Aşırı kötü duruyor
Ben evde giyerim bir iki kerede markete gitmişliğim var ama tabi dizime kadar mont varken en büyük çılgınlık ben için 😂
Evde rahatsan tercih edebilirsin tabii. Bana bir tuhaf geliyor, pantolon gibi olmayınca 😁 Montla olur canım, hemen çıkarken rahat olur
Sana neden tuhaf geliyor ki
Pantolonun sert bir kumaşı var, o ince ve sıkıyor. İçinde daralıyorum ben
Sende çocuk beden giyme allah allah 😂
Ha görünüşünü de sevmem o ayrı 😁 Aşırı her şey meydanda şeyi
Ama dar olmadığı sürece anlamı yok ki
Ha haa yok kız o kadarını bende giymem yani normalleri var birazdaha kalın tercihim onlar
Ya evet dar ama çok belli değil yani
Evde belki rahat olabilir de dışarıda hoşuma gitmiyor. Aşırı yapışkan şeyleri sevmem 😂
Anladım ben tatilde balayında çılgınlık yaptım dedimya biriside bu yani tabi tşörtüm uzundu ☺️
O zaman güzel durur. Kalçayı kapatınca kötü durmuyor
Aynen kalça kapalıydı baldır altı diyelim ama orada herkes açık olduğu için kimse doğru düzgün bakmadı ve eahattım
Aynen. Tatil yerlerinde pek dikkat çekmiyor
Yaptık giydik ama hata kı ettik bilemiyorum tabi 3 yıl önceydi
Yok yok öyle düşünme. Herkes zamane durumuyla hesap verir.
Öyle kendim için öyle dedim evet eşimde müsade etti nolacak boş ver dedi öyle işte denize girdim rahat aslında açıklık ☺️
Bence de rahat. Açıklığın da türlü türlüsü var sonuçta ☺️
Aynen öyle sen denize girdin mi hiç peki
Girdim
Açık şekilde mi
Üst normal de altı şort şeklinde olanlar var, o tarzda girdim. Diğeriyle rahat olamıyorum 😂😂
Kız senmi açıksın ben mi bilemedim rahat değil diyorsun hep şimdi dersim bir şey ha 😂
Hahah sen giyimimi görsen anlardın 😂😂 İçinde rahat hissetmediğim şeyleri giymiyorum işte 😂
Kız ark eklesene beni tabi yanlış anlamazsan
İkisi de güzel görünür. Ama vücuda bağlı tabi
Mavi
Teşekkür ederim
Rica eder, basarilarinin devinimini dileriz
Hahah hepimizin
Dinimiz amin cumlemizin
İkinci
O tarz pantolonum yok. İşte cropsuz çirkin durur mu diye aklıma takılıyor
Üstteki iyi
Teşekkür ederim
Mavi kot daha iyi
Benim de hoşuma gidiyor, yakışana yani. Ama crop giymeyince hoş durmaz gibi de geliyor
Benim de aklıma o takılıyor. Şimdi herkes crop giydiğinden neredeyse normal tişört kalmadı. Acaba göbeği göstermeyen kısa tişörtlerle nasıl olur
Zaten giymem ya, herkeste olan bir şey olunca soğuyorum ben 😁
Hahah bence de
Aynen beyazla çok güzel oluyor
Dimiii. Azıcık değişmeliyiz
Yapıyorum da biraz değişme gitmem gerekli sanırım. Teşekkür ederim ☺️
İkisi de
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?