Alt kısımdaki daha hoş ve kombinlenmesi daha kolay bir parça, yorumlarına göz atım crop giymeden nasıl duracapından endişelisin sana benim de kullandığım birkaç kombin modeli önerebilirim. En kullanışlı olanından başlıyorum;
bu tarzda üste yapışan ve pantolon içinde toplanma ya da kemer kısmından çıkma sorunu yaşamayacağın bir badiyle çok rakat kullanabilirsin ayrıca akılda canlandığı gibi kötü durmuyor ben de günlük hayatta bu tarz bir kombin tercih ediyorum, kullanım ve görüşüş açısından 10/10 2. olarak
bu şekilde boyunu ayarlayabileceğin parçalar da tercih edebilir ve istediğin gibi kısaltıp uzatabilirsin. 3. olarak
renk uyumunu yakaladığın taktirde oversize parçalarla kötü durmuyor sewet ve ta tişört olacak şekilde kombinleyebilirsin.
Aynen canım niye crop giymiyorsun? Yüksek bellerle giyersen çok kollarını yukarı kaldirmadign sürece belin falan öyle gözükmez. Sen sürekli normal bel pantolon ve jeans al yüksek bel alırım kyafeti içime katarim dersen bilemem tabi ama onun da modasie geçti artık
Amin teşekkür ederim ama gençken giymek istemiştim arkadaşlarımdan görünce onların elbiselerini evde giyerdim yani dışarda açık olmak bilmiyorum çekingenlikte var herkes bana bakıyor sanıyorum
O ilk başlarda illaki oluyor. Ben açık biriyim ama kıştan yaza geçtiğimizden hala üstümde ceketle çıkıyorum. Sanki çıplak geziyormuşum gibi hissediyorum 😅
Ha haa valla bilmem o duyguyu yani sonuçta benim tenim diye düşünürüm bilmiyorum ya değişik düşüncem olabilir size göre yani ilk evlediğimde balayında kaçamak oldu biraz ama başka olmadı
Aynen kuzende öyleydi ama evlendi şimdi şimdi idare eder düğününde çok açık gelinlik giymişti yani süşalecek şaştık ama damat nasıl müsade etti bilmiyorum eşim bile nolmuş buna dedi düşün ☺️