Moda & Stil Sizce hangi pantolon daha güzel? metropoltilkisiii Takip Et Guru Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Üstune siyah veya beyaz salaş gomlek ile kombinleyecegim krem daha mı güzel olur ne Sizce hangi pantolon daha güzel? Cevapla Güzellik Soruları Krem Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. İkii, şu kesime bayılıyorum ya 1 4 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Bende çok beğendim merakla kargomu bekliyorum Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Şimdiden hayırlı olsun diyelim Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Teşekkür ederimm Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 🙏😌 Yorumla
_elifce_ Takip Et FenomenYoda Yaş: 38 +1 yıl Beyaz ve salaş gömlek ile siyah pantolon daha güzel olur. 1 1 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Ikisi de ayri bi güzel pantolon guzel mi diye sorsaydim soruyu keşke ikisini de alirim muhtemelen Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl ay alltaki krem rengi çok hoş beyaz gömlekle tam yaz vibe ı verir 1 2 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Bence de Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bence de :) Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Siyah 1 6 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Üstune beyaz gömlek giymek zorundayim siyahın ama krem pantolonun Üstune beyaz da siyah ta gider gibi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani o da doğru o zman krem daha iyi Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Siyahta ayri bi güzel belki ikisini de alirim pantolon güzel mi sence? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bence çok güzel erkekler böyle giyinsin derken bundan bahsediyorduk😊 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Bende yeni geçtim bol giyime dar giyinemiyorum artik teşekkür ederim. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alttaki 1 1 Yorumla metropoltilkisiii +1 yıl Bende onu çok beğendim gibi kararsız kaldım Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
İkii, şu kesime bayılıyorum ya
Bende çok beğendim merakla kargomu bekliyorum
Şimdiden hayırlı olsun diyelim
Teşekkür ederimm
🙏😌
Beyaz ve salaş gömlek ile siyah pantolon daha güzel olur.
Ikisi de ayri bi güzel pantolon guzel mi diye sorsaydim soruyu keşke ikisini de alirim muhtemelen
ay alltaki krem rengi çok hoş beyaz gömlekle tam yaz vibe ı verir
Bence de
bence de :)
Siyah bence daha kullanışlı
Siyah olan çok iyi
Siyah
Üstune beyaz gömlek giymek zorundayim siyahın ama krem pantolonun Üstune beyaz da siyah ta gider gibi
Yani o da doğru o zman krem daha iyi
Siyahta ayri bi güzel belki ikisini de alirim pantolon güzel mi sence?
Bence çok güzel erkekler böyle giyinsin derken bundan bahsediyorduk😊
Bende yeni geçtim bol giyime dar giyinemiyorum artik teşekkür ederim.
Rica ederim
Alttaki
Bende onu çok beğendim gibi kararsız kaldım
siyah bence
Alttaki
Alttakii
Krem rengi