Aksam gorumcemi istemeye geleckler hangi kombinimi tercih edeyim?

2
3
2. kombini tercih etmelisin birincisi göğüs dekoltesi ve sırt dekoltesı fazla görğmcenden öne çıkmış olursun dikkat çeker olmaz 3kıyafette yine dekolte çok fazla bence nişan yğz söz gibi. şeylerde diperlerini tercih etmelisin der fizik ve fitliğinize alkış yapıyorum sizin dğşğnceniz nedir
Tsk ederim 2 mi diyosun
evet uygun olanı 2 diperlerine kötü diyemem üzerinde güzel duruyor ama istemeye geldikleri için dikkat çekmek çok doğru olmaz bişey sormak isterim sizde uygun görürseniz diğer taraftan. şimdiden hayırlı olsun
Sor
uygun görürseniz diğer taraftan sormak istiyorum... Bi kaç öneridede bulunacağım
Sor sorqcaksan
Ne onerisi
kıyafet giyim tarzı makyaj duruş
bekliyorum amaaaaa
Nyi
Cevap
49Cevap
Bence 3. Tercih etmelisin ikinci de güzel fakat 3. Seni daha çok genç gösteriyor ve dah çok yakışıyor
2. kombin daha uygun diğerleri pek toplum içinde olacak kombin değil.
2. daha makul diğerleri bar club kızları tarzında
2 numara diğerleri o güne pek uygun değil bence iyi eğlenceler
damat adayının kapasını karıştırma. resmi giyin, meclis kürsüsünde yemin edecek bayan millet vekili gibi yani.
Adı üstünde isteme abartı olmuş (2 normal). Ben damat tarafından birisi olsam bunun kocasıyla arası kötü derdim
Fikir degistirebilirsin tatlım aklıyla oynama bence😅😅
Yyyok be canim
Çok güzelsin girişte çiçeği sana vermesinler💃😅
2 en ideali diğerleri bugünün olmaz gibi
Tesekkurvederm😊😊
Rica ederim canım 😊
Sonuncuyu giyip kafa karıştırma, bırak görümceni istesinler. :D
Hahaha yok be
Dene ve gör. :D
Neyi
Hepsi iddalı duruyor ama siyah olan daha naif duruyor
en çok birinci sana yakışmış ama ikinciyi tercih etmelisin
2 en uygunu diğerleri de güzel ama ortama uygun değil
Ben olsam seni isterdim ama görümcen varmış işte.
seni istemiyorlar abla ne artistlik jefekjfkef
Başka seçenek yoksa İstemeye uygun sadece iki var. Diğerleri erkek tarafının kafasını karıştıracak
Hiçbirini. İsteme için hepsi de abartı kıyafetler.
görümceni bırakıp seni istemesinler bu nasıl bi güzellik böyle
Gelenin kafası karışır bu şekilde seni arzular 😋😋 bu nasıl bi sexylik 🙈🙈
Abartmasak
Damat adayı geceleri senin hayalini kurar valla cidden çok seksi çekicisin benim bile hayallerimi süsleyebilirsin 😋🥰🤷🏻♂️
vay hepsi çok güzel hepsi ama 2 numara bence altına çorapta giycekmisin?
Hayir
ozaman 1 numara 2 giyeceksen altına 10 15 denye siyah çorap giymen gerekir daha şık görünmesi için
Sevmiyorum corap
anladım ozaman 1 numarayı giymen daha iyi daha sade ve şık. gözler üzerinde olucak :)
Bence 2 numara diğerleri çok iddialı damat adayı sonra seni ister kafa karıştırma
👍👍
Son fotodaki kesinlikle
En İyi Cevap