Kız kardeşim aşağıdaki hanım efendinin tiplerinde ve büyük yakalı gömleklere bayılıyor aynı fotoğraftaki kadın gibi ikimizde de 80 ler genç ve orta giyimi hayranlıgı var Kot ürünleri LC waikikide mevcut galiba başka nerelerden bulunur bakacagım. Siz de böyle giyinmeyi düşünebilirsiniz. Aşırı hoş ve tarz giyimlerGeçmişte ki insanlar giyimleriyle davranışlarıyla daha kaliteli
a
Kardeşimle bir karar aldık artık 80'ler tarzı giyineceğiz çok güzel değil mi?
Bellı kalıplara uymak zorunda degılız bu donemde ısteyen 60 lı yıllardakı gıbı gıyınır ısteyen 90 tasıyabılmek meseledır dedıgım gıbı Şu an var olan urunlerdende hepsı bu donemın urunu degıl zaten dıkkat ederlerse sureklı desen detay stıl olarak gecmısten eklemeler yapılır ozgun bı tarzınız varsa aynen devam
evet bana göre insan tek bir döneme hapsolmamalı, insanlar için değil kendin için giyinmeli insan ben bu tarz giyimden mutluluk duyuyorsam daha ne, isteyen alayda edebilir dalgada geçebilir mühim olan faydasız yargılar değil insanın hissiyatıdır.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
10/10 karar 😄 bende bayılıyorum şöyle nostaljik giyimlere
evet ya, kot tarzı g80lerin gençlik giyimleri beni benden alıyor
Gayet guzel sankı ıspanyol pacalar gunumuzun modasıydı sacma yazmıslar bıde ejsjs moda kendını sureklı yıneleyen ve yenıleyen bı akımdır 80 lerde kıyafet ıcın gayet uygun zamanlar ozellıkle kadınlar ıcın
her şeyde mantık aramak hastalıktır kalp nerede değil mi?
zaman eskidi diye asaletli olan o giyimlerde mi eskiyor bence hayır hala oldukça güzel bir stilleri var
Bellı kalıplara uymak zorunda degılız bu donemde ısteyen 60 lı yıllardakı gıbı gıyınır ısteyen 90 tasıyabılmek meseledır dedıgım gıbı Şu an var olan urunlerdende hepsı bu donemın urunu degıl zaten dıkkat ederlerse sureklı desen detay stıl olarak gecmısten eklemeler yapılır ozgun bı tarzınız varsa aynen devam
evet bana göre insan tek bir döneme hapsolmamalı, insanlar için değil kendin için giyinmeli insan
ben bu tarz giyimden mutluluk duyuyorsam daha ne, isteyen alayda edebilir dalgada geçebilir mühim olan faydasız yargılar değil insanın hissiyatıdır.
Güzel yorumlarınız için müteşekkirim
Farkli trendler denemek cok hos insanin kendi tarzi olunca daha güzel bence
saol Nuriye evet bence de öyle
Bu ülkenin sosyolojisi bunu kaldırmaz dostum ama yine de marjinal güzel olabilir tabi ki
Çüşşş !!!
Olur tabi problem yok
Gönderme yaptım yorumda anlamışsındır kim olduğunu
Severim kendisini
xd
Yedi sülalene çüşş eşek bile senden masum.. xd
kızların giyinişi güzel, erkeklerin değil.(80ler)
ben her ikisinide beğeniyorum görüş belirttiğin için müteşekkirim
konuşma tarzını da mı onlara benzetmeye çalışıyorsun :)
ben Osmanlıcı biriyim gün içinde de böyle konuşuyorum. Eskiye benzemek ve eskide olmak kaliteyi hissettiriyor
🤙👊🏻
Baya dikkat çekersiniz
evet hemde aşırı cool ve hoş
Evet güzel karar
çok teşekkürler
eski modalar hep güzeldir
80ler gibi mi Saçma 🤣🤣🤣🤣
kalite ve nezaket
Hayır alakası yok 80ler gibi giyinmek saçma😅
size öyle geliyor olabilir lakin ben umumi hayattada böyleyim o zamanlar şimdilere göre her bakımından üstün
olabilir herkesin bakış açısı farklı
Komik olursunuz, bence hiç denemeyin.
fotograftaki giyimler gayet hoş ve güzel
insanlar için giyinmiyorum mühim olan benim ve kardeşim nasıl düşündüğü
Harika 😍
hem de nasıl
Güzel
Saçma.
estetik ve güzellik mantıkla değil kalple idrak edilir
Sevmedim