AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
geçmedi.
Artık tayt kesmiyormus. Külotlu çorap giyecek artık herkes.
abi göz kayıyor zaten sıcak
😂😂
Oversize tişört sevmiyorum. Taytta giymiyorum tabii ki.
Kendimi bildim bileli oversize giyerim 😀
kilolu musun peki?
Bi tık fazlam var, bunun icin böyle giyinmiyorum zaten
hımmm zayıflasan sende taycısın yani klkşliş
Ne alaka? Zayıf olsam bile giymem kilo dan dolayi böyle giyinmiyorum dedim ya zaten böyle rahat hissediyorum kendimi her tarafim meydanda iken rahat olmam
aferin sana
Tayt crop lütfen hepsi silinsin artik yeryüzünden gına geldi mköddmkd
bi de tek tip herkes sanki belediye dağıtıyor gibiler hkjlkşli
Harbi mk ya popüler kültür kölesi yarisi bi etek çıksa bi don çıksa hepsi aynisini aliyor öskslsdk
bazıları hiç bişey giymiyor o şok ediyor beni. geçen geldiler ofise araba bakacaklar paspasın oldugu yerde bagaj kapagı var benzin kapağı yeri var eğildi onu soruyor resmen önümde ya dedim içimden olmaz bu kadar. şunun aynısını bi erkek yapsa bütün ülke asar nasıl gösterirde sapık falan diye
Valla bi kiz olarak o kadar katiliyorum ki cidden bi yerlerini göstermek için ilgi için ne nilim bu kadar da olmaz , işin kötü tarafi soyunup açık giyinince kendilerini modern ve güzel olduk saniyor bazilari😹
modern açık giymeyi modernlik sanan millet :D yine açık giyin normal bi şekilde giyin evinde giydiğinide dışarda giyme. evden çıkmadan eğilsem nerem görünün diye aynadan bikere bakta çık ne olur yani etini sergilemek zorunda değilsin
Bazen bakiyom da içime giydiğim şeyleri dişina giyiyor bazilari yakinda soyunurlarda ya slksksmneyse laf atmicam
onlar ap ayrı onalrı saymıyorum bile :D onlar direkt kafayı yemiş :D
😂aslında biraz da yetiştirilme tarzi ya ne bilim edep ahlak öğretilmeli
yaşlada alakalı bence birde o da var bazıları geç olgunlaşıyor. senin yaşın kaç ki?
20
yasına göre bayaga akıllısın iyi bari arada çıkıyor demek ki bizim ülkedede kafası çalışan :D
dkdkdkdk ya aslinda bunlar bilinmesi gereken şeyler bence ösmdd
kimsin kız sen? gizlisin birde ulaşamamda fsfsfsfsfs
Asıl oversize modası bitsin artık istediğim gibi ürün bulamıyorum
Yakışan giysin de spor dışı giyilmesini hoş bulmuyorum teşhircilik bildiğin açıkta ten olmasına gerek yok
daha mini taytlar giyiliyor artık.
Profilin güzelmiş yakışıklı
ne alaka soruyu cevapla geç
Gay olduğunu bilmiyordum affet
ne yapmam lazım abazalar gibi gizli uye aaaa pembeee üye bişey yazmışş aaaaa mı demem lazım erkek oldugumun ispatı için.
Profile değil yazılana odaklanican biri profilin güzel dese teşekkür edip geçilir ama sen gaysın
he bebe ben gayım ok. beni bilen bilir merak etme sen gaysın diyince ben gay olmam hadi ikile sorumdan
Dişil enerjili erkekleri sevmem zaten defol
he yavrum heeee soru benim sen defol kavuyorum seni gitttttt cesaretin var sanki gizli uyeeee hkjlkşli yürü ya güldürme
kardeşim yapılırken gizli üye olunur canım ama sen dişil enerjili cıktın pişman oldum
Y*vsaklik yazdım kardesim degil
beni küfür ettirmek için mi ugrasşıyorsun cesaretin varsa yaz yüzüme beni sinirendirme yoksa sikayet edicem
Yoksa kendini kadin gibi mi hissediyorsun bana anlatabilirsin
gel anlatayım ulaş bana
Ama daha önemli bir şey sorucam neden taytlı soru sordun zaten erkeklerinkine bakiyosundur sen
gel anlatayım neye baktıgımı bakmadıgımı cesaretin mi var sanki niye korkuyon bu kadar hkjlkşl tanıdıgım birisin dimi laf sokuyorsun kendince jkjalkşli
Hayır seni tanımıyorum gay erkekleri yaklaştırır miyim ben kendime hic
ok hadi sen kazandın tamam ben pes ediyorum senin dediğin olsun lütfen yazma tamam mı?
Ayrıca profilimi gormeye de bu kadar heveslenme çünkü erkek degilim
Ben her zaman kazanirim öptüm seni yakışıklı
heeee tamam erkekde değilsin kızda değilsin çünkü sen bir zavallısın bende erkeğim gel oturtayım aklın başına gelsin illa küfür ettircen kaybol git cesaretin olmayan bir zavallısın sen.
Katılıyorum evet