Moda & Stil Topuklu çizmeleri giyme vakti geldi mi sizce? delikız_232333323 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Havalar serinledi artık. Akşamları çizme giyme vakti gelmiş midir? Topuklu çizmeleri giyme vakti geldi mi sizce? Cevapla Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bunun aynısınııııın siyahı var bende ama giyemiyorum çünkü çok yüksek 😀 ve stilletto oluşu işkence gibi 1 0 Yorumla
mysticalstarfish Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Özledim valla ben giymeye başlarım gibi yakındaÇıkardığı sesi bile özledim ama hemen giymek istiyorum. 1 0 Yorumla
SKaragöz Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl belediye dağıtıyor gibi hepiniz aynı botu giymeyin ama 1 1 Yorumla delikız_232333323 +1 yıl Yaw örnek çizme bu, ben soru sormuşum arkadaşlar çizmeye laf atmış abi 🤭🤭 Yorumla
_pαsєídσn Takip Et Xper 7 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Evet Bencede giyinmeli artık birde çorap harika oluyor :) 1 0 Yorumla
Zubuti Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ömrüm boyunca o vakit asla gelmeyecek, çizme hele de diz üstü çizme asla bana göre bir şey değil. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şöyle çizmelere düşüyorum. Hatta arzuluyorum biri giyerse o kadar deyim 2 0 Yorumla
znation Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Bugun ben de aynını düşündüm. Giyelim artık ya. Kışın giyinmek daha keyifli oluyor. 1 1 Yorumla oski35 +1 yıl Giyermisin sürekli Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yok daha gelmedi. Bn hâlâ kısa elbiseler mini şortlarla geziyorum 1 0 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Zaman zaman tercih ediyorum seviyorum ama biraz daha zamanı var gibi :) Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
papatyataneleriimm Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl bwn giyerim şahsen kendi modamı kendim yaratmayı seviyorum. 1 9 Yorumla oski35 +1 yıl Nasıl mesela Yorumla papatyataneleriimm +1 yıl mesela bir beyaz gömlek siyah diz altı etek ve siyah açık topuklu bitane gümüş takılar ve gümüş saat beyaz oje at kuyruğu bi saç tamm hanım tarzı Yorumla oski35 +1 yıl Denedşnmi hiç Yorumla papatyataneleriimm +1 yıl tabiiki. Mesela uzun elbiseler benim tarzım Yorumla oski35 +1 yıl Ne zaman giyrrsin Yorumla papatyataneleriimm +1 yıl işe derse ve s. Yorumla oski35 +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla papatyataneleriimm +1 yıl mimarım Yorumla oski35 +1 yıl Tkp atarmısın bir mahsur yoksa Yorumla
adem517 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 +1 yıl Bazı bayanlara çok güzel yakışıyor bu tarz çizme ve hoş duruyor 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Spor ayakkabıya devam :) 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,7b cevap paylaştı. Nolur kısa boylu kızlar giymesin 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 554 cevap paylaştı. Geldi 0 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Geldi geldi 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Daha değil bence 0 5 Yorumla oski35 +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Mevsimi değil Yorumla oski35 +1 yıl Ne zaman başlıyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayırdır sendsmş bot giyeceksin Yorumla oski35 +1 yıl Olabilir Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Moda & Stil konusunda 4,8b cevap paylaştı. Henüz değil. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bunun aynısınııııın siyahı var bende ama giyemiyorum çünkü çok yüksek 😀 ve stilletto oluşu işkence gibi
Özledim valla ben giymeye başlarım gibi yakında
Çıkardığı sesi bile özledim ama hemen giymek istiyorum.
belediye dağıtıyor gibi hepiniz aynı botu giymeyin ama
Yaw örnek çizme bu, ben soru sormuşum arkadaşlar çizmeye laf atmış abi 🤭🤭
Evet Bencede giyinmeli artık birde çorap harika oluyor :)
Ömrüm boyunca o vakit asla gelmeyecek, çizme hele de diz üstü çizme asla bana göre bir şey değil.
Şöyle çizmelere düşüyorum. Hatta arzuluyorum biri giyerse o kadar deyim
Bugun ben de aynını düşündüm. Giyelim artık ya. Kışın giyinmek daha keyifli oluyor.
Giyermisin sürekli
Yok daha gelmedi. Bn hâlâ kısa elbiseler mini şortlarla geziyorum
Zaman zaman tercih ediyorum seviyorum ama biraz daha zamanı var gibi :) Keyifli geceler..
bwn giyerim şahsen kendi modamı kendim yaratmayı seviyorum.
Nasıl mesela
mesela bir beyaz gömlek siyah diz altı etek ve siyah açık topuklu bitane gümüş takılar ve gümüş saat beyaz oje at kuyruğu bi saç tamm hanım tarzı
Denedşnmi hiç
tabiiki. Mesela uzun elbiseler benim tarzım
Ne zaman giyrrsin
işe derse ve s.
Ne iş yapıyorsun
mimarım
Tkp atarmısın bir mahsur yoksa
Bazı bayanlara çok güzel yakışıyor bu tarz çizme ve hoş duruyor
Eteğin altına hemde evet
off kalktı. giyin giyinnnnnnn
Spor ayakkabıya devam :)
Nolur kısa boylu kızlar giymesin