Teşekkürler @ilginfulyaa
Birisi size hayatınızın geri kalanında sadece pembe ayakkabı giymeniz için 100 milyon dolar teklif etse ne yapardınız?
Teşekkürler @ilginfulyaa

Sanırım pembe ayakkabı giyerdim.
15.03.2023 Çarşamba 20:31
Ya pembe ayakkabı giyip giymemenin farkı niye gelsin renkleri insanlar niye takılıyor ki ben onu anlamıyorum ikincisi ve diğer miydim para için yemedim ama ne derler buna ya hani annemin rahatsız etsin giyerdim mesela. Annem öldüğünden bana kırmızı ayakkabı ayırmış dar olmasına. ragmen giydim.. o ayırmış pembe olsa da giyerdim
giyerdim herhalde
benim de bu ayakkabı rengi üzerine bir anım var lise de
kırmızı renkli bir ayakkabım vardı onu giymiştim
çocuğun biri kırmızı rengin kız rengi olduğunu söylemişti o zamandan sonra o ayakkabıyı hiç giymedim
ama zaman geçti artık herkesin ayağında kırmızı renk ayakkabı görüyorum
pembe neden olmasın :D
Pembe sütyen bile takarım 😂
😊😂😂😂
Anında kabul ederim 😂
Cevap
7Cevap
Sorun yok zaten ayakkabılarımın çoğu pembe renk. Pembe en sevdiğim renktir. Burdakilerin çoğu kendini çok havalı zanneden emolar sanrm: D
Genellikle full siyah giyinip ortalıkta ruhsuz gibi dolaşırlar ve insanın içini karartırlar💀O yüzden çok da şey etmeyin yani bunları giyin pembeyi şpwqşğp
Etmem o 100 milyon lirayı ben kendi aklımı kullanarak da elde edebilirim zengin olmak imkansız bir şey değil niye biri bana para versinki
Kesinlikle kabul etmem siyah olsayıdı tamm da penbe no
Kabul eder 1 milyon dolara seri katil tutar adamı öldürürüm. Sonra istediğim ayakkabıyı giyerim
Birisinin bana ay yolculuğu teklif etmesi daha yüksek olasılık.
Şimdi az para değil kaç aydır para biriktiriyorum araba almak için asistanlığı bitirsem. anca
Açıkçası para vermeyecek olsa da giyerim yani böyle şeyleri çok sorun haline getirmenin gereği olduğunu düşünmüyorum
kabul ederim seve seve
Şirinmiş ayakkabı giyerim
Zevkle kabul ederim.😃
Ben giyerim severim 😀😀😀
Değişik pembis ayakkabılar
Pembe güzel bir renk zaten ki
Evet kabul ederim
giyerim
Ettimmmmmmm
kabul ederdim
Kabul etmem
Ciddiyim