Dün bir Adidas mağazasına gireyim dedim. Ayakkabılar 1000 lira bandında seyrediyor. Geçen sene aynı ayakkabıyı neredeyse yarı fiyatına alabiliyorduk.

Merhabalar..🛍 Spor ayakkabı ve converslere büyük ilgim var. Çoğu kadın topuklu ayakkabı koleksiyonu yapar; ben spor ayakkabısı. Tezat belki ama zevk diyelim. Her geçen zaman fiyatlar aynı kalmıyor. Geçen sene benim de beğendiğim converse modeli 300 lira civarındayken şimdi 850 lira civarında. her şey pahalılaşırken ilk başta gözlerim balon gibi şişerken şaşkınlıktan artık alıştım… Bir ayakkabıya 1000 tl verir miydim; evet verirdim. Eğer biriktirdiysem, o ay sıkışmayacaksam, kenara para attıysam ve gerçekten çok içimde kalacaksa verirdim.
Evet veriyorum, iyi bir spor ayakkabı zaten 500 600 tl'den başlıyor ve markasına göre fiyatları çıkıyor. Oğlanlara geçen adidas terrexs spor ayakkabı aldım tanesi 1500 tl fakat hak ediyor. Bende giyorum o modeli yagmurda karda kışta bana mısın demiyor.
Hayır vermem. 200 liraya da alsam 1000 liraya da alsam giyeceğim en fazla bir sene. Sonrasında eskiyor. 1000 liraya bir tane almaktansa 200 liradan 5 çift alırım çeşit çeşit giyerim.
2.000 TL motosiklet botuna vermiştim en pahalı ayakkabı/bot alışverişim bu olmuştu. Şimdiki fiyatı 3.000 TL ' yi geçkin durumda. Maalesef kaliteli ürün almak istiyorsak bu paraları vermek durumunda kalacağız. Daha da yüksek fiyatlarla karşılacağımızdan çok fazlaca eminim.
Cevap
47Cevap
Merhaha👋🌹
Asla vermem. Maksimum 500₺ veririm bir ayakkabı için. Neticede hepsi eskiyor.
Bir ayakabiya 1000 TL vermeden önce dışarıda ayağında ısıtacak ayakkabısı olmayan çocuklar insanlar gelir onlar öyle soğuktan usurken ben nasıl verim 1000 TL ayakkabıya vicdanım el vermez bir tane alirim taş çatlasın 100 TL veririm geri kalanını eğer o bütçeyi ayakkabıya ayirmissam. Ayakkabı alırım dışarda üşüyen insana dağıtırım sende verme bu kadar verilmez bir ayakkabiya
Ben paramı gökte bulmadım lan. Ne 1000 lirası bi ayakkabıya.
şu an ki ekonomik durumumda vermem, savuracak param olursa veririm.
Ozaman 1000 'de veririm 10.000 'de veririm.
Allahım nasip et, görgüsüz desinler dnsjjsns
Uzun vadede giyilebilecek ayakkabıların genelde fiyatları yüksek olur ama bin lira verecek kadar değil elbette. Bu fiyat gelir düzeyi yüksek birisi için tabii ki makuldür. Ama ben vermem.
Bin TL'yi normal bir spor ayakkabıya vs vermem ama ömürlük her kış kullanılacak bir postalada en fazla 500 TL veririm
Ayakkabıyı tertemiz bile kullansan bir süre sonra yamuluyor, o yüzden 1000 çok fazla. Daha kaliteli, rahat, marka 2 çift ayakkabı alırım o parayla.
Paran varsa alırsın olmayan için maaşlı çalışan için üçte birine veriyor ayakkabıya değer mi değmez bence
ben yazın aldım bu görselde ki rengi adidas superstar siyah ve evet verdim o parayı ve aynısının beyaz rengine de sahibim
Bir ayakkabıya 1000 TL veremem. Amcamdan rica ederdim. x futbol takımının lisanslı converslerini isterdim o da yurtdışından gelirken hediye getirirdi
Almayı düşündüğüm goretex bot var. O 1000 lira üzerinde. Param olsa alırım.
Spor ayakkabı için fazla para vermem.
Valla bi adidas beğendim 1950 lira param olsa alırdım ama o kadar veremem
Skechers a 750 TL vermşliğim var ama sanırım Adidas a vermem
Bir spor ayakkabıya bu kadar para vermem. Vereceğim ayakkabı outdoor bir ayakkabı olmalı
Veririm. Ayakkabı için 1000 lira yüksek bir meblağ değil.
Kendime vermem de kızıma verdim yalan yok ona kıyamam
Şimdi full mesai çalışıyorum😃
800 vermişliğim var. Artık hepsi bu bantlarda seyrediyor. Ayak sağlığının önemi de cabası zaten.
Eskiden olsa hayır ama şimdi döviz kuru yüzünden SS. Kanunu geçerli.
hayır asla olmaz çünkü ayakkabı ayakkabıdır kaliteli olanda fiyatı ucuz çıkabilir :)
Dolar 11 olmuş.. Ayakkabısız gezerim daha iyi o kadar para hayatta vermem
Genelde çakma alırım ve herkes orjinal zanneder😂 Asla vermem, fakirim ben
Bence fiyatlar uçuk seviyelerde o bile normalleşmeye başlıyacak
Ben bu kadar para vermem. Üretimi 30-40 lira zaten 😄
Benim bi arkadaşım 1.160 tl vermişti geçen 1 çift ayakkabı ya parası olan veriyo valla. Ben en fazla 90 tl taş patlama 100 tl veririm. Fakirim abi napim
Şimdiye kadar hep orjinal ayakkabı aldım ama bundan sonra pekte mantıklı değil
Eskiden bunlar ne kadar ucuzdu 🥺
1000 TL vermem içime oturur.
Bu gidişle vericem sanırım. Bir insanin ayagina hic bir ayakkabi olmaz mi🤣
Artık fiyatlar uçtuğu için normal karşılıyorum 1000 lirayı. Çok beğendiysem alırım.
Kabul edilebilir fiyat bandı da yarısı değil kesinlikle...
Superstara hayatta vermem eğer çok rahatsa ve kendi paramı kazanıyosam belki veririm
Vanslar olmuş 600 tl artık mecburen veririm.
Vermem. Kinetix giyiyorum gayet memnunun. Nike aldım o kadar rahat değildi.
Geçen ay bot almistkm 850 ye kalite önemli sonuçta senelerce giyeceğim.
Hayır vermem o parayla 2-3 tane daha ayakkabı alırım para üstü kalırsa da kitap alırım 😀
Veriyorum ki bin liradan çok daha fazlasını veriyorum genelde bence normal fiyatı
Yapma etme deme böyle kız 😂 Parti yalakası andrapoza girmiş amcalar bunu duyunca ekonominin yüksek olduğuna inanacak
😂😂👏
Doğru
Marka giymezsem ölmem eğer durumum müsaitse alırım tabi yani param bolsa ama öbür türlü vermem
Tl olduğu için verirdim bir değeri yok nasıl olsa bin dolar denirse elbette vermem
@EmirTA ✨adidas super star💅🏻✨
Ne zaman seni etiketlesem bi mal dislike atio yawrum sldksmm
Kız ama smxksms niye stalklasin askim
Olm niye öyle seyler diosun o zaman sskdkskdk
Yiaaa 🥰❤️
Kahveyengi göj emiy
Bu gidişle bir dona 1000 tl vereceğiz :D
Kursa yazılırım o parayla 😆
Vermem ama bu gidişle vermek zorunda bırakılıcağız
Ayakkabıya acımam veririm
Hak ediyosa, veririm.
Daha fazla verdiğimi hatırlıyorum bunun 5 katı