Prada'nın mükemmel ayakkabası 11.600 TL. 🥲
Bu ayakkabıyı kim, neden alıyor olabilir dostlar?

Prada'nın mükemmel ayakkabası 11.600 TL. 🥲
Bu ayakkabıyı kim, neden alıyor olabilir dostlar?
İşte bazı insanlar parasını harcayacak yer bulamıyorlar mesela. Bu firmalar da bu tip insanlara hitap etmek için böyle şeyler üretiyorlar ve hem bir moda yaratmaya çalışıyorlar kendilerince hem de adlarını istedikleri kesime duyurmuş oluyorlar. Strateji bu yani.
Görüş
86Görüş
Param olmasa vermem.
Eğer ki bir insanda baktiginiz ilk sey o kisinin giyimi, uzerindekinin marka etiketi, altindaki arabasi ise siz gercekten bos, sekilci ve paraya tapan bir insansinizdir. bir insani tanimlamak icin kurdugun ilk cumle "bi giydigini bi daha giymiyoo" ya da "altinda xx model araba vaar" olmasin. bu adam/kiz seninle arabanin egzozunun sesinden ya da gomlek mansetinden konusmayacak, biraz karaktere yogunlasin.
Olsada vermem olacaktı
hayatın bana öğrettiği şeylerden biri malzemeye para vermek. giyimde kuşamda içine polyester, akrilik, vb sentetik malzemeler karışmış şeyleri almıyorum. üç tane akrilik kazak alacağıma bir tane yün alır sağlıkla giyerim. şu plastik şeye de 5 kuruş vermem. gider deri botumu alır giyerim.
Eskiden vardı bunlar çocukken bot yerine ayağımıza yağmur çamur girmesin diye.
Barış Manço nün şarkısına konu olan Sarı çizmeli Mehmet Ağa daki çizmenin yeşili
Ben o kadar detaya girmedim sadece benzetme yaptım ve fiyatın saçma bı şekilde abartılı oldgnu söyledim sadece. Ki neyden yapıldığı çok da önemli değil o zamanda sarı renk vardı diye düşünüyorum
"Sarı çizmeli Mehmet Ağa daki çizmenin yeşili" cümlesi geri kalan vasıflarının aynı olup sadece renginin değiştiği anlamına gelir. yukarıdaki cümleyi de kim okusa bunu anlar zaten. illa ki üste çıkmalıyım diye kendinizi parçalamanıza gerek yok. "evet öyle değilmiş, öğrenmiş oldum" demek bu kadar zor değil. bir şey de kaybettirmez.
Benim görüşüm analizini yapmak sana mı kaldı yaa. Bı brnzetme yaptım konuyu felsefeye çevirdin nerdeyse
kime kaldı? çağıralım o gelsin.
herkese açık çevrimiçi bir platforma yazarsanız, herkes de üzerine konuşabilir. hatta amaç bu zaten. sadece işinize gelen kişiler yorum yapsın istiyorsanız o zaman seçtiğiniz kişileri davet edeceğiniz bir sohbet odası kurun. bunu yapma imkanı sağlayan bir sürü seçenek var. discord kullanabilirsiniz mesela.
Defol yaa.
Alan alır fiyatı daha makul olsa eminim ki bizim ülkemizde bile "ayy ama çok rahat" diye yok satardı. Tıpkı şu tuvalet terliği crocs var ya onun gibi 😀
Crocs dışarı da giymek için uygun değil zaten çoğunlukla iş ayakkabısı olarak kullanılır mutfak hastane gibi yerlerde
Ayyyy çok haklısın ya. Dışarıda Cross giyenleri gördükçe deliriyorum. Aşırı çirkin duruyor asla giymem
Para insanı rezil de eder, vezir de eder.
Sözü tam bu ayakkabılar için söylenebilecek bir söz bence.
Sanırım firma bunları parası olup da rüküş giyinmeyi seven insanlar için üretiyor olmalı.
😄
Nokta🙏👏👏👏😀
Tuhaf 😂bu benim köye gittiğimde yağışlı havalarda giydiğim çizme:)
Bu şeye sırf moda diye almak bı saçmalık tabi alıcı bulabilirseee
dedemin bağda bahcede giydigi icine kedilerin isedigi ayakkabi 12bin lira mi
Al ayagına eski anam babam lastik bot giy bu ne la böyle
RABBİM kimini zekasıyla ve parasıyla kimini de yoksullukla sınıyorun ne kanıtıdır bu fotoğraf.
Ben aldım alacaklara tavsiye ederim gayet güzel ayakkabı.
Kara lastiğe 11 lira versen daha karlı çıkmış olursun
Duş başlığınıza 50.000 euro verir miydiniz? Türkiyede böyle zenginler var düşünün!
İnşaat ayakkabısı değil mi sarıyı yeşile boyayalım sana hayırlı olsun 10 bin TL 😊
Bu parayı verenlere Allah akıl versin sokağa atacak paraları varmış demek
Ben almam 😂 yeşil renk beni açmıyor çünkü kırmızı olursa olabilir 🤣
Bunlar bizim köy işlerinde kullandığımız 50 TL'lik çizmeler değil mi? 11.000 lira mı olmuş 😆
Kim neden alır bilmiyorum ama oyuncak gibi duruyor. Vermem.
Sadece buna değil bir ayakkabıya 11.000 tl vermem giyicez işte ayakkabı, uçmuyor ya bu
Hayır, aklım fikrim yerinde çok şükür yani kendimi o kadar para verip kazıklattıramam.
Bunun üstüne yeşil elbise giyip dameto kostia yapılır
En İyi Görüş