Moda & Stil Arkadaşım, kısa abiye sana olmaz dedi. Sizce böyle demesinin nedeni biraz kilolu olmam mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Ben etekli abiye alsammi almasammi düşünüyorum kısa sence nasıl olur dedim oda çok kısaysa olmaz dedi Biraz kilomda var birde bu emojiyi koymuş 🤣 Arkadaşım, kısa abiye sana olmaz dedi. Sizce böyle demesinin nedeni biraz kilolu olmam mı? Cevapla Emoji Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Arslanbey54 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Ne alaka yaz bana yardımcı olayım bulalım elbise çok ki yakisir 0 0 Yorumla
BurakHonda Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Ne. Bilelim kızım resim koy yorum yapalım görmeden neye göre yorum yapacağız offf of 0 0 Yorumla
Leonidasss07 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 90% +1 yıl Kötü durur demek istemis 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bnde öyle düşünüyorum Yorumla
Serkan_87 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 72% +1 yıl Moda & Stil konusunda 676 cevap paylaştı. Dalga geçmiş senle 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nerden anladin ki Yorumla Serkan_87 +1 yıl Yazdıklarından Yorumla
strasbourg__006 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 +1 yıl Kıskanmış olabilir 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ne alaka yaz bana yardımcı olayım bulalım elbise çok ki yakisir
Ne. Bilelim kızım resim koy yorum yapalım görmeden neye göre yorum yapacağız offf of
Kötü durur demek istemis
Bnde öyle düşünüyorum
Kıskanmıştır seven kıskanır
seni görmeden bir şey diyemem canım
belki kıskanıyordur
Dalga geçmiş senle
Nerden anladin ki
Yazdıklarından
Boy kilon neki
At resim
Kıskanmış olabilir
Sanmıyorum