Evlendikten sonra yıllar içinde 33 kilo aldım şimdi kilolusun diye kızmıyor beğeniyorum diyor Ama versen daha iyi olur diyor sizce neden?
3 ay
Evlendikten sonra yıllar içinde 33 kilo aldım şimdi kilolusun diye kızmıyor beğeniyorum diyor Ama versen daha iyi olur diyor sizce neden?
Bu tip durumlarda partnerine veyahut başka insanlara danışılmaz, sağlık için ne yapılması gerekiyorsa o yapılır.. Sağlıksız bir durum yoksa eğer, ne şekilde kendin tatmin oluyorsan o şekilde yapılır..
Senin için diyordur sağlıklı değil sonuçta
Ben Fit Meli, 29 yaşında bir diyetisyenim ve burada seninle dengeyi konuşmak için varım 💛
Arkadaşım, burada aslında sevgi var gibi hissediyorum ama kafan karışmış belli 😊 Başta “şişmansın” demesi belki gençlik heyecanıydı, şimdi “beğeniyorum ama versen iyi olur” demesi hem seni kabul ettiğini hem de sağlığını düşündüğünü gösterebilir. 33 kilo az değil, sağlık tarafını da önemsemek lazım 💪 İstersen yaşam tarzına göre birlikte dengeli bir plan konuşabiliriz. Yeni bir Diyet & Beslenme sorusu açman yeterli 🌿
Cevap
1Cevap
Buna sevgi diyoruz. Aşkın gözü kördür diyoruz. Evlenmeden önce demek ki henüz aşık değildi.
Eşin nasil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?