Bir çocukla bulacağım mini etek altına file çorap giymeyi düşünüyorum fazla mı kaçar? Erkekler nasıl düşünür
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Moda & Stil konusunda 321 cevap paylaştı.
+1 yılBu yaşadığın şehre, buluştuğunuz mekana, buluşma saatine, buluşmadan beklentine ve en önemlisi de karşındaki kişiye göre değişir. Planınız gündüz kafeye değil de akşam bara gitmekse misal ona çok uygun. Kimisi için bu normal bir kıyafettir. Bodrum, Alanya, İzmir gibi şehirlerde şortlu insan görmek gibi doğal benim için de ve alışık olduğum için başkalarının görsel seçimleri beni rahatsız etmiyor. Doğrusu seni görsem şöyle bir süzer tarz ve özgüven notunu yüksek verirdim.
Buluşma konusuna gelirsek, dediğim gibi bu buluştuğun kişiye bağlı. Öyle gittiğini farz ediyorum, farklı ihtimaller yazacağım. Buluşmada gidişatı beğenmezsen ve eleman ilgilini çekmez, yoluna bakarsın. Beğenirsin fakat sadece takılmalık hoşuna gider, ne yapacağını biliyorsun.) Ha yok çok beğendin devam etmelik bir tip, bu durumda giyiminden bir çıkarım yapmamasını ve durumun özgüvenli olmanla alakalı olduğunu söylersin.
Baştan nasıl bir tarzın olduğunu göstermen de gayet güzel bence. Bu sayede yanlış kişilerle manasız yollara girip kendini yıpratmaz, kafana uygun ve seni anlayacak kişiyi bulmak için daha direkt ilerlersin. Ayrıca yollu erkekleri elemek için de güzel bir yöntem yani demeden geçemeyeceğim.)
Özetle olay yaşadığın yer, buluştuğun kişiyle, günün zamanı, özgüvenli olman ve kararına güvenmenle ilgili.51 Yorumla- +1 yıl
Eig
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen ocak ayında buluştum, hava da soğuktu
Fiziğim de güzeldir, yüzüm de aynı şekilde
Avmde herkes bana bakıyordu
Mini etek giymiştim ama altına hiçbir şey giymedim çıplaktı, üstüne de crop giydim
Buluştuğum kişiyle de flört gibiydik
Ama bana dokunmasını istemediğim için aramızda hiçbi şey geçmedi ki sarılma, el ele tutuşma vs bile olmadı41 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbi burdaki yorumlar saka mi ya lan adi ustu file çorap. file corabin neyine azarsınız aklınız nasıl karışır anlamiyorum ya 25 yasindayim bu yaşıma kadar ilk defa duydum file corap hakkinda yorumlari cidden sakamisiniz a. yav yemin ederim igrendiriyorsunuz insanı ya
52 Yorumla
Soran+1 yılFazla olma şüphesi benden değil karşımdaki insandan. Ben giyen birisiyim fakat erkekler böyle şeyleri giyen kadınlara obje gözüyle bakıyor."Esc*rt*" bile yazan oldu bu sorunun altına. Sorun bizde değil. Sizin pis zihniyetinizde.
Adamın testosteron seviyesini önemli ölçüde artıracak. İlk buluşmada oto kontrolünü test etmek istiyorsan giy.
Ama kendini kontrol etse mi hoşuna gider etmese mi onu bilemedim. Erken boşalmayan erkeği kadınlığına hakaret olarak algılayan arkadaşlar var aramızda😂😂😂18 Yorumla- +1 yıl
Oto kontrol ne alaka? Erkek kendini kontrol etmek zorunda değil. Duygularını, hislerini, arzularını belli edebilir kadının giyimine göre. Nabza göre şerbet. Testosteron konusunda haklısın lol
- +1 yıl
Tam bir beta gibi konuşuyorsun. Bu kadar pasif olma. Biraz dominant ol. Güçlü ol. Şu anda beyninle düşünmüyorsun. Erkekler doğaları gereği en fazla partneri döllemek ister. Erkeğin cinsel duyguları vardır. Bunları baskılamayı öneremezsin. Sen erkek düşmanı bir feminist gibi konuşuyorsun.
- +1 yıl
Ben kendi tercihini yapmasın demiyorum. Erkeğin cinsel isteğini baskılama diyorum. Sanki bunu erkeğe baskı oluşturmak için giymesini istiyormuşsun gibi konuşuyorsun. Açık giyinirse ve erkek ilgili olursa kontrolü olmayan, abaza bir erkek gibi algılayabilirsin onu noktasına getiriyorsun sanki lafı. Bilmiyorum yazdıklarından öyle bir şey çıkıyor. Eğer ben yanlış anladıysam kusura bakma. Ama diğer türlüsü erkek düşmanlığına giriyor.
- +1 yıl
Oto kontrolden kastın nedir? Ben üstüne atlasın tecavüz etsin ya da irite edecek şekilde üstüne yumulmasın. Yavaşça yaklaşıp öpüşmek, elleşmek isteyebilir. Bazen kızlar da bunun olmasını istiyor. Başıma geldi ordan biliyorum. Sana şöyle anlatayım. Kızla buluştum daha geçen. Kız üstüne uzun bir bluz giymiş ve kızın meme uçları gözüküyordu komple. Dışardan gözüküyordu. Ve bu benim libidomu yükseltiyordu. Sohbet, her şey harika gidiyor. Kafede kahve içiyoruz ve üst kattayız. Kimse de yok. Kız da istiyor beni ve hissediyorum bunu. Ve gelsene buraya deyip saçından hafifçe çektim kızı. Ve kızla öpüşmeye başladık. Yedim kızı orada. Dolayısıyla oto kontrolden bahsetmenin doğru olmadığını düşünüyorum. Abaza gibi sürekli bakmamak desen daha doğru bir tanım olabilirdi. Ben de mesela kızın memelerini, dekoltesini gördüm, farkettim ama bir iki kere baktım, abaza gibi uzun uzun ve sürekli bakmadım. Demek istediğim buydu. Sanırım benzer fikirlerdeyiz ama küçük farklılıklar var.
- +1 yıl
Belki de. Teşekkürler.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
75
Cevap
128Cevap
- Moda & Stil konusunda 31,7b cevap paylaştı.
u +1 yılBence fazla kaçmaz
00 Yorumla
+1 yılÇok farklı bi algı yaratabilir
Erkekler bi teşekkür etmeyle bile bana duyguları var olarak algılıyor
Seni öyle gören benimle biseylere hazır diye dusunebilir32 Yorumla- +1 yıl
Bence de niyeti belli eder gibi
Moda & Stil konusunda 956 cevap paylaştı. Normalde dışarıya çıkınca ne giyiyorsan aynı tarzda giyin. Farklı olup kendini beğendirmeye çalışmak bazen başarısızlıkla sonuçlanabiliyor. Tarzın buysa kimseden ödün verme, sonraki buluşmalarda da bunu giyeceksin sonuçta.
10 Yorumla
+1 yılmini eteğin herhangi bir giysiden farkı yok. kıyafete göre insanları yorumlayacak kadar küçük beyinli değilim allah a şükür. karşındakinin görüşü bu yüzden değişirse yol yakınken vazgeç derim.
20 YorumlaFazla seksi olabilir ilk buluşma için. Hem karşındaki kişi bunu farklı yorumlayabilir, yanlış anlaşılabilirsin. Ben olsam daha mütevazi bir şey tercih ederdim. 😬😄
20 YorumlaFile çorap giyen kadın zaten mesaj vermek istşyor. Etkilemek istiyor. Aşırıya kaçma diye bir şey yok. Aşırıya kaçmaması gereken erkektir. Kendini bilecek
12 Yorumla- +1 yıl
Hocam buluşmaya giderken böyle bir mesaj oluşuyor.
Hatta buluşmaya gitmese bile, bi kadın file çorap giyiyorsa, kendini çekici olarak göstermek istiyodur.
Bu, herhangi bir erkeğe mesaj vermek değil. Kadın, bir çok erkek arasında seçim yapmak ister. File çorap da bu koşulları sağlıyor
Bunu bize değilde buluşacağın kişiye sorsaydın
Nelerden hoşlandığını biliyorsundur sanırım
Kıyafetini beğenmediğim için görüşmediğim kişiler oldu10 Yorumla
+1 yılbence jartiyer ve topuklu giy. ama etek boyun çok kısa olmasın. çorabın danteli bacak bacak üstüne atınca belli olsun
21 Yorumla
+1 yılSen zaten mini etek giymeyi aklına koymuşsun file çorap giysen kaç yazar
21 Yorumla
Soran+1 yılEeeee yani
+1 yılSeni sevmesini istiyorsan bel altına fazla girme beyninde olmayı hedefle, kolay lokma olma. He yok ben meragimi alıp birakicam dersen istersen çıplak bacak git kime ne
00 Yorumla
+1 yılbence jartiyer ve topuklu giy. ama etek boyun çok kısa olmasın. çorabın danteli bacak bacak üstüne atınca belli olsun
06 Yorumla
Soran+1 yılAynen ben de öyle düşünmüştüm
Soran+1 yılHay Allah'ım
- +1 yıl
Soruyu soranla cevaplayan aynı değil.
- +1 yıl
Nasıl yani 😳 @TeslaDaVinci
- +1 yıl
@dloohsouse sen kimsin.
- +1 yıl
Çorap seçimi önemlidir. Erkek bakar ve okşamak ister
+1 yılİçinizden geldiği gibi olun yahu, boşverin başkasının ne düşündüğünü..
Bu hayat, başkalarının ne düşündüğünü umursamayacak kadar kısa olabiliyor.. anın tadını çıkarın.00 Yorumla
+1 yılİlk görünüş önemlidir bu yüzden ben tercih etmezdim. Zamanla karakterini tanıdıktan sonra öyle giyin bence. Yanlıs düsünmesi engellenir böylece.
10 YorumlaNe alaka ya sen karşındaki kişi için giyiniyorsun heralde
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada sade ve şık okunmasından yanayım file çorap bana fazlası ile abartı ve gereksiz geliyor.
00 Yorumla
+1 yılFileli çorap deli ediyor beni acikcasi çok yakışıyor İnanki sizlere keşke her kız giyse niye fazla olsun aksine çok güzel olur
00 YorumlaFile çorapta değişik bi özellikmi var? Çoraba azan abaza geri kafalılara bu lafım. Giy tabiki kendini nasıl mutlu hissediyosan.
01 Yorumla
+1 yıl"Öyle düşünülmez, yok geri zihniyet, yok bir file çorap, yok ne abarttınız" safsatalarını bir köşeye bırakalım. Giyilmez bu kadar net.
00 Yorumla
+1 yılSen pedofili misin? Çocukla buluşup mini etek giyip, fileli çorap giymek ne alaka anlamadım? Konuyu şikayet edicem.
00 YorumlaTürk toplumunda direkt yollu imajı oluşturabilir ama karşındaki kişi belli şeyleri aştıysa sorun olmaz.
00 Yorumlaİlk buluşmada ciddi olunmalı diye düşünüyorum. Bu tarz pek hoş kaçmaz.
10 Yorumla
+1 yılErkek olsam dışarıda böyle giyinen biriyle sevgili olmam. Kaçarım.
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılSenin tarzın neyse öyle giyin. Senin tarzın fazla ya da az olmaz, sen olursun.
10 Yorumla - Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet fazla kaçar file çorap kozunu sonra da oynayabilirsin, siyah ince çorap giy daha iyi.
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle hangi şehirde buluşma olcak? Bu çokmönemli
00 YorumlaAdamla biyere oturursanız adam ayağa kalkmakta kesin zorluk çekecek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKnk başka şeyler düşündürürsün. Yanlış anlaşılmamak lazım. Erkek milleti bu "ah gökhan ah! Ne olacak bu dünyanın hali" dersin. O cümledeki "ahh" a yükselir
00 Yorumla
+1 yılBen seksi kadınları severim karşındaki çocuğa göre değişir
00 Yorumla
+1 yılFile çorap bayanlara yakışıyor da üstüne giyineceğin elbiseye de bağlı
00 Yorumla
+1 yılKarşı taraf çok çok farklı şeyler düşünebilir ben şahsen hiç tavsiye etmem.
00 Yorumlabuluşmadan ne beklentin var ne olsun istiyorsun önce onu söylemelisin.
06 YorumlaKötü düşünürüm. Günlük takılmayı seviyor diye düşünürüm.
00 Yorumla
+1 yılFile çorap normalde itici, buluşmaya giderken asla öyle bir şey giyme hiç zarif durmuyor
00 Yorumla
+1 yılsonra bize gecelim döner konu niyetin oysa güzel fikir.
00 Yorumla
+1 yılÇook ucuzca bence ama sen anlamışsın onun senle seks için bir araya geldiğini.
00 Yorumla- Moda & Stil konusunda 944 cevap paylaştı.
+1 yılNormalde nasilsan öyle giy bence abartiya kaçma
00 Yorumla İlk bukusmayi hotel lobisinde mi yapıyorsunuz?
10 Yorumla- Moda & Stil konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılyani bence gereksiz ve abartı.
farklı çağrışımlar da yapabilir karşı tarafta.14 Yorumla
Soran+1 yılFile çorap yerine düz çorap giysem abartı olmayacak mı?
- +1 yıl
o da olabilir :)
yani bacak yapısını ve çorabın görünüş şeklini bilemiyorum ama;
çoraplı bir kombin şart mı?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
o zaman siyah koyu bir çorap giy bence.
Moda & Stil konusunda 806 cevap paylaştı. Bence fileli çorap giyme fazla istekli ve cüretkar görünür ilk buluşma için 😊
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılErgence kaçar... Hâlâ şunları giyen var mıymış ona şaşıyorum doğrusu..
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAkşama ev var mı derse çoktan evet demiş olursun bebek
31 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfile çorap farklı düşünüyor diyosan o zaman niye bu soru başlığını açıyosun? zaten giymeyi kafaya takmışsın
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılNiyetin tenha yerlere gidip takılmaksa olabilir lakin ilk buluşmada hanım hanımcık görünmek istiyorsanız hoş olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIlk bulusmada doğal olmaya calıs file corap ne yaa baştan mı cıkarıosn nasıl olurdan ole bi görünüm göstermış olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılFile çorap giyen kaldı mı ya? Çok iğrenç duruyor. Sebze, meyve poşetinden farkı yok.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlk buluşma için fazla iddialı, amacının başka olduğu düşünülebilir.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence siyah ince çorap giy file ilk buluşmada abartılı ve karşı tarafa seni istekli gösterir yani umut beslemesin ilk günden normal ol abartıya gerek yok şık ve sade bu seni olduğundan daha güzel zarif gösterir karar senin yinede
20 Yorumlakimse için değişme kendin ol kimseyi kandırma neysen o ol o zaman bir şey düşünmez erkekler
06 Yorumla
Soran+1 yılBen buyum zaten ama o biraz istekli
Soran+1 yılBen olmam?
Soran+1 yılBir file çorap neden farklı düşündürtüyor bu ladar ya🤦♀️
Gizli Üye(30-35)+1 yılYo kaçmaz, Ortamda ki diğer oğlanlarında izlemesini sağlarsın
00 Yorumla
+1 yılerkekler ne dusunur ne demek ya anlamadim acikcasi ben giymeyi tercih etmezdim ilk bulusmada sadelikten yanayim ama canin istiyosa giy buyutme
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşmada özel bir kıyafet yerine günlük olmalı bence ne ile karşı karşıya olduğunu bilmeli
10 YorumlaModa & Stil konusunda 752 cevap paylaştı. uuu çok seksi ama fazla kaçabilir gibi sen normal çorap giy
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence giyme
Ben olsam kızın niyeti farklı derim
00 Yorumla
+1 yılFazla kaçar ilk buluşmaya göre ne zamandır konuşuyorsunuz
016 Yorumla
Soran+1 yılKasımdan beri aralıklarla aramızda 8 yaş var
- +1 yıl
8 yaş çok değil mi sence sen kaç o kaç
Soran+1 yıl18 26
- +1 yıl
Fark fazla bence uzak mesafe mi sizinki
Soran+1 yılYok değil yakınız
- +1 yıl
üniversiteye mi gidiyorsun sen o ne iş yapıyor
Soran+1 yılEvet üniversiteye gidiyorum ben o da kendi işini yapıyor mesleği iyi
- +1 yıl
Daha önceden hiç ilişkin oldu mu
Soran+1 yılFlörtlerim oldu
- +1 yıl
İlk defa reelde buluşacaksınız dimi
- +1 yıl
Instagramdan mi tanıştınız
- +1 yıl
Ben merak ederim ya buluşma sonucunu bana da söylesene
Soran+1 yılInstagramda tanıştık reelde buluşacağız evette hala kararsızım giyim konusunda
- +1 yıl
Bak Bi kaç kombin önerisi tartışırız istersen seninle hem ben buluşmayı da merak ederim nasıl geçti falan diye instagramdan ekleşelim ya ordan daha rahat sohbet ederiz hem bu konularda da yardımcı olurum sana psiko öğrenci olarak
- +1 yıl
Hava soğuk etek çorap üşürsün sanki sen de biraz
- +1 yıl
orada mısın
+1 yılsenin cinsellik için yanıp tutuştuğunu ve yollu olduğunu düşünür
10 Yorumla
+1 yılBen bu kıza bu gece kesin çakarım diye düşünür
00 YorumlaYani fazla dikkat çeker herkesin çekim duyduğu şeyler farkli tabi
00 Yorumla
+1 yılBen sevmiyorum file çorap kasıntı geliyor ince çorap daha asil olur
00 Yorumla
+1 yılErkeklere göre niye yasiyonuz kafanıza göre takılın
00 YorumlaNormal naylon giysen bi tık daha iyi olur çok uçuk olmasın diyosan bence
00 Yorumla- Devamını Gör (143)
Devamını Gör(188)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem