Bu elbiseyi ilk bulusmada file corap ve korse kemerle birlikte giysem cok abartili olur mu cok kararsiz kaldim bir kisim abarti diyo bir kisim degil diyo bulusacagimiz kisiyle tarzlarimiz benziyoBunun gibi
Kol kısımlarinin bolluğu seni masada bir şey yerken ya da içerken rahatsız edebilir.. ayrıca da bana göre abartı.. gerek yok. Mavi bir kot geçir altına üzerine siyah hafif dekolteli dar bir bluz giy.. üstüne de deri ceket. ayağına da hafif topuklu bir siyah yarim bot.. gözlerine de hafif bir buğulu göz makyajı bir de şeffaf ruj tamamdır..
Bence ilk buluşmadan gözünü korkutma sen djdjd Sonrasında giyersin bu elbiseyi. Ama korseyi kullanmak istiyorsan beyaz gömlek üzerine kullanıp altına etek veya şort giyebilirsin. Hem gotik , vamp tarz olmaya devam eder hem de ilk buluşma için daha normal olur.
Tabi yine de sen bilirsin. Bu kombini yapıp bordo rujumu sürer giderim diyorsan da arkandayım djdjdj
İlk buluşma için fazla karalar bağlamış gibi güzelim:) sanki buluşmaya gitmişsin diye matem tutmuş gibi intiba çizebilirsin😄başka alternatifler bak istersen
Selamlar, eğer gideceğiniz yer mezarlık ise harika bir kombin. Bu nedir böyle yasta gibi. İlk buluşma için de oldukça karışık bir kombin. Gözü az yoran şeyler tercih etmelisin, mesela bej rengi bir elbise harika bir tercih olur. Ya da aşağıda birine kütüphanede buluşuruz demişsin, klasik jean gömlek ikilisi de uygun olur.
2
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gunluk hayattaki tarzimla hic uyusmuyo dedikelrin gunluk hayatta gotik tarz gibi seyler giymeyi severim bundan dolayi kendime cok yakisacagini dusunmuyorum
Elbise, kombin çok güzel ama karsinizdaki kisinin bu kombini giyerseniz farkli düsünceleri olabilir. Insanlar genelde korkak, sevmez bu tarz kombinleri. Ama çok güzel kiyafet.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Orada da belirttigim gibi tarzlarimiz benziyo benzemese zateb giymem
O kişi nasıl giyiniyor? Veya senin genel tarzın bu mu? Spor veya klasik giyinen birinin yanına böyle gidersen, baya garip karşılar.
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
O kisi ile tarzlarimiz benziyo benim genel tarzim bu gunluk hayatta bu kadar avarti giymiyorum tabii ama bunun gibi gotık seyler bulursam giyiyorum nasil giyineceginedair az cok bir bilgim var yaninda siritmayacagina ve yakisacagina eminim
aslında abartı tarafı beyaz detayları o olmasa bence söylediğin şekilde giyilebilecek bi kıyafet tabi hangi şehirde giydiğine de bağlı İstanbul falansa giyilebilir küçük şehirlerde abartı kalabilir ama
0
1 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
ilk buluşma içinse tarzınızın aynı olduğu bir kişi olduğu için abartı olabileceğini düşünmüyorum hatta hoşuna bile gidebilir bu tarzı seven biriyse.
Yemekliyse bu kemeri önermem ilk değil ama 3. 4. Buluşmada benzer bir kombin yapmıştım yemek yerken kemeri çıkartmam gerekti orada bir samimileştik lüks restoran olması ve kasıntı biri olması dışında sorun yok.
Ne giydiğinden haberi olmayacak ama galiba 😂 birde normalde tarzının dışına çok çıkma fazla özenli gibi olma ilk buluşmadan kendini bir şey zannetmesin 😂