Hoşlandığım birisi ondan hoşlandığımı biliyor. Ama bunu almıştım abartı mı olur?

Hoşlandığım birisi ondan hoşlandığımı biliyor. Ama bunu almıştım abartı mı olur?
Akşam yemeğine çıkıyorsanız abartı olmaz ama normal bir gün geçireceksiniz olur ya da onun için özel olarak böyle giyindiğini söylersen hoşuna da gidebilir.
Ya normal mesela bir kafede bulusucaz diyelim bu abartı mı dersin? Nasıl giyinmeliyim sence? İlk defa hoşlandığım birisiyle bulusucam. Özensiz olmak istemiyorum. Ama işte ne abartı olur onu da bilemiyorum
Yazlık bir elbise daha güzel diye düşünüyorum, karşındaki insanın da içi açılır.
Çiçekli gibi mi? Hava da aksi gibi Mayıs olmasına rağmen soğuk. Bana varsa aklında bir tane link atabilir misin
Üstüne hırka gibi bir şey alabilirsin.
Cevap
10Cevap
Bu akşam yemeği ve gecenin sonunda yatakta bitecek ilşkinin elbisesi
Öyle mi diyorsun ama kısa ve açık bir elbise değil ki
Yok sırtı kapalı ama evet hatları belli ediyor
Daha günlük olsa iyi olur
Mesela hem şık hem günlük ne olabilir
Bence pantolon bluz kombinleri daha iyi. Havaya göre üstüne ceket de alırsın tamamdır.
Anladım sade olmaz dimi makyajla saç olsa
Senin tercihin aslında. Görsele koyduğun kıyafeti deri ceketle de giyebilirsin.
Yok ben de öyle düşündüm çok da abartmış gibi görüneceksem de istemem. Açıkçası benim ilk buluşma olacak kişi dışında da hayatımda ilk defa ilk buluşmam olacak 😂 ondan kafam karışıyor.
Seni güzel gösteren bir kıyafet giy ve güzel vakit geçirmeye bak. Umarım iyi geçer
Kombinlemene bağlı aslında
Yani üstüne bir deri ceket giysem kısa bir elbise değil aslında yani ilk defa hoşlandığım birisiyle buluşucam inanın ki ne abartı olur ne olmaz bilmiyorum
Lütfen yardımcı olun :(
Normal bot ayakkabı giysem
Bence gelinlik giy daha iyi olur
Ne giymeliyim cidden çok hoşlandığım birisi
Bence gayet güzel görünüyor çok da şık
Güzel değil bence boyu kısa gösteriyor
Çocuğu zora sokma rahat giyin
Nasıl zor?
Yok be, gayet güzel.
Hiç hoşlandığım biriyle görüşmedim bu yaştayım ama ilk defa görüşücem özenli olmak istiyorum ama abartmak da istemiyorum inanın gerçekten bilemiyorum
Sen nasıl istiyorsan öyle yap bu senin günün. İçinde kalacağına yap gitsin.
Rezil de olmak istemiyorum
Niye rezil olasın ki?
Aşağıdakiler abartı demiş
Sen bu elbesi beğendin değil mi?
Yani beğendim güzel de oldum ama bilmiyorum ki. İnan ilk defa ilk buluşmaya çıkıcam çok hoşlandığım birisi. Nasıl olmam gerektiğini bilmiyorum çok heyecanlıyım. Dışarıdan çok komik duruyor biliyorum ama. Maalesef benim hayatım da bu şekilde ilerledi. Hiç bilgim yok bu işlerde
Doğrudur tabii. O zaman şöyle yap: Bundan bir tık altı normal giyinin bir tık üstü şeklinde giyin, arası senin için nasıl olur biniyorum, ilk buluşmaya öyle git. Baktın güzel gitti 2. buluşmaya bu kıyafetle gidersin.
30-35 yaş arası gibi..
Nasıl yani
Nasıl yanisi mi var kardeşim
Ben 27 yaşındayım gayet normal bir elbise yani ilk buluşmaya olmaz mo
Buluşma nerede
Bir kafede muhtemelen
Ozaman daha başka bir şey seç
Biraz da olsa olur
Nasıl bir şey giymeliyim ilk defa buluşucaz
Normal
Yoo.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?