sizce hangisini alıyım köy yerinde olucak herşeyden önce belirteyim bunlardan hangisi en uygun sizce altınada siyah ince çorap ayakkabı olarak yine siyah topuklu ayakkabı ve siyah deri ceket düşünüyorum

sizce hangisini alıyım köy yerinde olucak herşeyden önce belirteyim bunlardan hangisi en uygun sizce altınada siyah ince çorap ayakkabı olarak yine siyah topuklu ayakkabı ve siyah deri ceket düşünüyorum

İlkindeki ip detayları hoş olmamış pek, ikinci çok hoş ama kına için değil de günlükte kullanılabilir, üçüncüsü ise tam kına için biçilmiş kaftan 👍
hangisini aldın peki?
1 veya 2 numara bence. Hatta köy dediğin için 1 daha uygun gibi sanki. Elbise siyah olduğu için ince külotlu çorabını 15 denye giymelisin daha kalın 20 40 falan olursa kombini boğar
Cevap
10Cevap
Son iki, birincisi biraz kısa kalabilir öyle bir ortama göre ve dar bir elbise garip garip bakarlar.
Öylemi dersin onun göğüsünde bi sıkıntı yok demi kalp yaka sanki acilirmi acaba
Hayır zannetmem.
Peki çok teşekkürler
İlk elbise güzel ama kına icin uygun değil ip detayları kına konseptini bozuyor 3. Benim hiç hoşuma gitmedi, bence 2. Olanı almalısın
Bence üçüncü seç birinci biraz kısa biraz da iplerimden dolayı pek uygun olmaz ikincide baya günlük hayat için üçüncü tatlı onu giy bence sana çok yakışır
Teşekkür ederim canım ikincinin kırmızı rengi var onu almaya karar verdim 😊
Teşekkürler ❤️
İkinci elbiseyi beğendim.
2 bence. İlk elbise bende var günlük biraz.
2. kıyafeti tercih edebilirsin.
3 iyi bence köy yeri için
Bi tane daha var aslında oda fena değil gibi
köy yeri ise en alt kardeş
İkinci nasıl sence oda hoş gibi
tül basitleştirilmiş
İkinci olan çok güzel
Birinci veya üçüncü, bence birinci
Sen kilolusun sana gitmez bunlar
2. Elbise çok güzelmiş 💅
2. olur
2 veya 3 ama 3 daha uygun gibi
Köy için 3ü de kısa
Boyları gayet iyi benim boyum 1.65 mankenler uzun olduğu için öyle ilkininde boyu ayarlanabilir aslında
Köy mü?
Evet
İkinci daha iyi gibi
2ci si
En sondaki guzel
En baştaki güzel
Güzel
ilki nett
İlk elbiseyi giyersen aşık olurum
Abartı kıyafetler
Neden
Bunlarmi açık