kış gelmeden önce sokakta bralet giyiyodum yaptığım yanlış mı sizce arkadaşım bile biraz abartmıyor musun dedi ben böyle mutluyum
1 ay
Sokakta bralet giyiyorum, arkadaşım abartıyorsun dedi. Yaptığım yanlış mı?

kış gelmeden önce sokakta bralet giyiyodum yaptığım yanlış mı sizce arkadaşım bile biraz abartmıyor musun dedi ben böyle mutluyum
Şöyle bir gercek var ki moda adi altına cok giriyoruz bence. Ben crop, bralet giyen biri degilim, ben artik magazalarda kendime gore bir sey bulamıyorum. Kisacik bluzler, kisacik montlar var. Yahu gogus altinda biten montlar var. Niye mont o zaman bu? Bunun gerisi nerde?
Gercekten moda diye diye kizlari çıplak giydirir oldular. Bugun kadin hastaliklarinin ve dogurganligin azalmasinin baska sebebi de bu. Eskiler ayağını ve karnını sicak tut derlerdi. Bu cok işe yarayan bir sey. Ozellikle bir kadinin elleri ve ayaklari cogunlukla isinmaz soguktur. Karın bolgesi acik gezinmekte dogru degil. Giyer giymezsiniz beni ilgilendirmez ama karin bolgesinde ne oldugunu biliyoruz. Yumurtaliklar, rahim, mesane falan o bolgede. Ayaklar ciplak, karin ciplak. Sonra hastaliklarin ardi arkasi kesilmiyor.
Evet tek sebep bu degil. Yiyecekler, hava vs de var ama bir sebepte bence bu. Moda ya da guzellik adi altında giyilen bu şeyler. Eskiler hep hakliymis kisacasi. Ben ne zaman ayagimi, belimi karnimi sicak tutmasam hasta olurum, reglim falan daha agrili geçer. Ama anlamiyorum yani disarda kizlar kışın bile ciplak geziyor. Hamile kadinlar bile göbeği, karni acik geziyor. Artik tedavisiz dogal hamile kalabilen kız sayisi da azaldi farkindaysaniz. Dedigim gibi tek sebep karni, ayagi, bacagi acik gezmek elbette degil. Ama etkisi yok diyemeyiz en azindan benim icin öyle.
Ha millet ne giyerse giysin beni de ilgilendirmiyor ama gerçekten magazalarda dogru duzgun bir sey bulamiyorum. Butun urunler karni acik olarak yapilmis resmen. Eskisi gibi parasini hakeden kaliteli urun yapmadiklari gibi moda ayagina, kizlar bu karni acik seyleri cok giyiyorlar ayagina bir de malzemeden kısıyorlar. Dediğim gibi montu bile kisacik yapip koymuslar reyonlara. Nasil isiniyorsunuz o gogus altinda biten montla anlamiyorum.
Karnınız donuyor, goguslerinizi sicak tutuyor bir tek herhalde. Diger butun bluzler, kazaklarda öyle. Magazalara girdigimde kisa urunler gormekten sıkıldım artık. Bunun gelecek versiyonlari göğüs yukarısı olmaz umarim. Ilerde sadece boynu ve kollari isitan mont falan cikarirlar mazallah.
Yani bizim toplumumuzda bayağı yanlış Karşılanır ama yasal olarak suç değil yanlış mı değil mi o senin düşüncene kalmış ama topluma ayak uydurmak daha iyi çünkü insanların sana olan bakış açısı değişir Bi de Allahin sana verdiği güzelliği eşinden başka kimseye göstermemek daha iyi benim eşim öyle yapmamalı çok kıskanırım bi de izin de vermem
Cevap
39Cevap
Sokak gıyımı degıldır bralet cunku ıc gıyım urunudur allayıp pullayınca da moda olmuyo hersey defılede degıl sokaktasınız toplum ıcınde gıyınmenın adabı olmalı her zaman arkadasın haklı
bralet? sen ciddi misin 😳 bistüyer değil değil mi bralet?
neyse ben onu iç öamaşır olarak giyiyorum sen çok cesaretlisin 😂
Niye, sergilemeyi seviyormusun? teshirci likle dikkat cekmeyi seviyorsun ozaman
evet
Kış gelmeden önce yapmış olduğun şeyi neden kışın ortasında anlatıyorsun
Ahahah super yorum 👏
Ne denir ki ben bacak açmıyorum açık olmama rağmen rahatlığa bağlı
Yani biraz sıkıntılı. Benim bildiğim iç çamaşırı. İş yerindeki kız 4 tane almıştı kendine ve çok seksi şeylerdi.
Üzerine bir şey almadan mi... Bir tık abartı sanki ama tabi hayat senin
O tarz arkadaşları hiç sevmem. Ben senin istediğin gibi giydirebilecegin bir Barbie değilim.
Utanmiyorsan dilediği yap demiş Peygamber Efendimiz.
Çünkü birinde utanma duygusu kalktı mı her şey kalkar. Sudyenle sokağa çıkmayı istemekte bunlardan biri.
Ben sütyen niyetine kullanıyorum ama sen bilirsin asdfdd
Dantelli süttenmiş ya bu abbbooooowww azcık uzatmışlar bralet demisler adına 😂😂
Bralet sadece sokakta giyilir zaten. Ne bekliyordu ki
Braleti tişört üstüne giyenlerdensen bencede abartıyorsun niyeyse o olayı hiç sevemedim
Eger çok minyon tipli biriysen goze batmaz da, balik etliysen baya dikkat ceker
Çıplak olmaktan mutlu olan arkadaşlar da var onlar da çıplak gezsin o halde sana göre,
Bende boxer ile gezsem mutlu olurum ama herşeyi bencilce kendi mutluluğumuza göre yaşayamayız bence. Tabii bu işin bencesi...
Google dan bralet yazıp aratanlar begensin 😊 herkeson giyimine kimse karışamaz
Ben ilk ayaga gecirilen galoş sandim 😅😅
@Zat-ı_Şahane_ sizde konuya baya uzakmissiniz. Zat ı sahanenizde bilirki bahsi geçen kıyafet sütyendir efenim
Evet, baktim bende. Bildigin dantelli sutyen
@Zat-ı_Şahane_ bildigimi nerden cikariyorsunuz efenim kim çıkarıyor bunları
Bralet candir ya eski sevgilmde giyerdi çok yakışırdı
10 yıl önce sokağa sütyenle biri çıksa direkt o*rrspu derdik :D
bence arkadaşın biraz haklı yabancı erkeklerin vücudundan etkilenmesi için yapıyorsan yanlış ancak bu senin seçimin beni alakadar etmez tabiki
En İyi Cevap