Eteği görünce aşık oldum ve hemen aldım. Blackpink grubundaki kızların eteklerine benzediği için. Ama kısa oldu biraz🥲 zaten böyle kısa şeylerin aıtından şort giyerim ama yine de ayıp olur mu

Eteği görünce aşık oldum ve hemen aldım. Blackpink grubundaki kızların eteklerine benzediği için. Ama kısa oldu biraz🥲 zaten böyle kısa şeylerin aıtından şort giyerim ama yine de ayıp olur mu

Canım hoşsun güzelsin. Yanı hayat felsefen ne bilmiyorum ama etek boyunu sorduğuna göre iyi birisin. Evet yakışıyor ama giymesen daha güzel olur. Bence kısa biraz. Karar senin
Bizde Azerbaycanda çoğu herşeye kötü baktığı için insan rahatsız oluyor🤦🏼♀️😂
Yanı kısa. Gir sen benim de dikkatimi çeker. 70 lik dedenin de dikkatimi ceker
Yaş kaç
21:))
Yaşım tutsa seni alirdim😄
🤣🤣🤣
Etek senin için uygun değil. kalıbı maalesef sana uygun değil. Belini kalın vücudunu orantısız gösteriyor. Habire yukarı çıkar hareket ettikçe rahat ettirmez.
Cevap
74Cevap
Bence gayet normal
hayır canım ayıp falan değil eteğinin boyu gayet ideal ve şık giyebilirsin ama nerede yasadigin ortamina gorede degisir tabi daha modern bi yerde yasiyorsan asla goze batmaz ama geri kafali dolu yerlerde yasiyorsan goze batabilir ama giymene engel degil daha baska bi corap giyebilirsin bu arada daha guzel olur renk uyumu acisindan
Hayir ayip degil. Abazalar bakanlar utansin sen niye utaniyorsun?
Gerci bacaklarini sergilemek icin giyiyorsan baska
Hayır boyum daha uzun gözüksün diye🥲😂
Giy ya şort var zaten ama bu sıcaklarda o çorapla pişersin giyme onu bence
nerde giydiğine de bağlı şehir vs. ama bence giyilmeyecek kadar değil. eğilmediğin sürece tabi
Mini clasroom eteği giymissin ayıbı mı düsünüyosun hajskdlaldld
Liseli eteği gibi böyle giyen çok kız var taksim tarafında
Yoo neden ayıp olsun kendi tarzınızı yansıtıyorsa sorun yok. Herkesin zevki farklı sonuçta..
Bugün büyükada'ya gittim bu tarz etekler giyenleri çok gördüm. Altına tayt gibi bir şey giymislerdi.
Çık giy gayet güzel herkes giyiyor senin ne eksiğin var yakışmış
Çok güzel olmuş. Etek giymek ayıp falan değil ama yaşadığın yerin zihniyetine bağlı bir sekilde rahatsız edici bakışlara maruz kalabilirsin
dışarda yiyişen çiftler var, onlar ayıp falan umursamıyosa sende umursama. sadece o çiftler değil bissürü şeyler yapanlar var
sen iyi şort giymişsin bu gun kapalı caddede kızınkı havaya kalkmış altında tanga umurunda değil
Etek giyilsin diye yapılmış sen de almışsın giyeceksin elbette. Üstelik çok da yakışmış fiziğinde düzgün. Eteği de beğendim kız olsam kıskanırdım 😃😃
Şu abazalar bakmasın diyenler 2 çeşit bakma var biri bir anda görüp 3-4 saniye bakıp beğenmek normal bir şekilde diğeri de gözünü dikmeden bakıp farklı hayallere dalmak şahsen görsem bakarım bir kaç saniye ama öyle sabit durup bakmam yani ne bileyim
Çok tatlı olmuşsun ayıp olmaz bence 💖ama nerede yaşadığına bağlı bir durum..
Çok acı değil mi ya.. Kızların böyle giyinmek zorunda olması özgürce gezememesi... Kötü btw çok iyi outfit bro aynen devam..
Dışarıda herkes açık geziyor. Niye ayıp olsun?
hep merak ediyodum bu kızlar etek altına ne giyiyo die merakım gitti saol
Bende güzel ayrıca millet ne derde diye düşünme giymek istıyosan giy
Ayıp olmaz artık herkes böyle giyiniyor ama altına da çekmişsin futbolcu gibi uzun çorapları.
Taşiyabiliyorsan sen bilirsin fakat çok laf atan olur sonra demedi deme ☺️
O neki, şimdikiker kilotla dışarı çıkıyor bebeğem 😏
Kendinize yakışanı giydiğinizde kimsenin düşüncesi sizi ilgilendirmezki
bu sonuçta sizin hayatınız ve sizin giyiminiz
Yanlış anlama ama bunu giyiceksen sana dikilen gözlere hazır ol derim kahvenin önünden geçmeye özen göster
Fiziğin çok güzel ne yemiyorsun? Diyet listesi de olur baya kilo takıntım var da.
Omg teşekkürler😳 aslında çok yiyorum sadece kilo alamıyorum🤣
Rica ederim 🌼🌼. O nasıl bir metabolizma ya ben de istiyorum o metabolizmadan 😭😅😅
evet ayıp olur bence çokta çirkin görünüyor sende
teşekkür ederim yorum için
rica ederim
Vücudun çok hoş ve arzulatici ama kadınım olsaydın bu eteği giydirmezdim sana. Yaşın kaç senin?
Güzel olmuş bence harika... fakat erkek arkadasin neder orasini bilemem...🙂
Neyi kısa lan boş ver ayrica muazzam güzeelf GİY GİY GİY
guzel duruyor ama bence altina kilot giy o ne oyle :D
Mənim gözəl qardaşım yaxşı görünür, pozğun, ehtiyatlı ol
Yaxşı
Kendine yakıştırıyorsan giy gitsin niye başkalarına bakıyorsun gayet yakışmış
hayır olmaz. neden olsun?
ya ayıbı bilmem ama etkilendim yani bi bakardım ne yalan söyleyim ama yakışmış rahatsız olmayacaksan giyebilirsin
çok güzel durmuş ama çoraplar seni çok yakar
Niye ayıp olsun giyebilirsin
Sonra biri bakınca sapık diyorsunuz kardeşim
Ama ben çok zayıf olduğum için çekici gözükmediğini düşünüyorum
Böyle düşünme her kız kendine göre güzeldir. Güzellik açılarak sergilenmez daha çok solar
@Aryarzu @Aryarzu @Aryarzu bunun ahlakilikle alakası yok. Neresi ahlaki? Başkalarının pis arzularını kaynatıp benim hayatım demek nasıl bir mantık? Mini giy sonra aman bana bir şey oldu yok öyle bir savunma. Karşıdakiler zaten hayvan gibi neden tedbirsiz gezer ki bir insan. Burada kimsenin hayatına müdahil olmuyorum sadece bir dürtü benimki. O da kendi iyiliğim için değil.
"Sonra biri bakınca sapık diyorsunuz " bu ne demek? Bu cümlede suçlu mini giyen kız oluyor. İnsanların sapık gibi kıza bakmalarında sorun yok , kız böyle giyindiyse sapık bakışları hakediyor anlamı çıkıyor bu cümleden. Herşeyi geçtim "Güzellik açılarak sergilenmez" gibi kendi ahlak anlayışını ortaya atmışsın. Karşıdaki insan bu eteği giyiyorsa seninle aynı düşüncede değildir zaten, bariz değil mi? Önce karşıdakiyle empati kurmayı öğrenmelisin. " Karşıdakiler hayvan gibi neden tedbirsiz gezer vs.." bu anlayış da çok yanlış , Avrupa gibi gelişmiş yerlerde bu eteği giyse kimse ona bakmaz çünkü orada açık giyinen çok insan var ve bu dikkat çekmiyor. Yaşadığı yerde bu oran daha az olduğu için bakılıyor , bu durumun değişmesi lazım bunu ancak açıklıği yaygınlaştırarak yapabiliriz
Empatiyi senden öğrenecek değilim. Ben ahlaki olmadığını insanların nefsini kötü etkilediğini dile getiriyorum. Elbette burada tek suçlu bayan değil erkekte de büyük suç var o gözlerine hakim olması gerekir. Köpek gibi dilini sarkıtmamalı. Herkes kendine dikkat ederse sorun çıkmaz. Avrupalı olalım diye kendini öldürmüşsünüz. Avrupa medeniyeti bizden öğrenmiş bize mi satacak. Açılmak medeniyete hayvan bizden daha medeni çok bilmiş kardeşim Madem avrupaysia özleniyorsun onların hayvani maymunlaşmış domuzlaşmış ahlakını da taklit et. Onlarda kıskançlık yok çünkü her pislik alani yapılıyır
@gul-iahsen
Sana katılıyorum. iki tarafda da suç var ama gösteren daha suçlu bence
Neden ayıp olsun gayet güzel olmuş
Kaç yaşındasın?
21
Çok tatlı görünüyorsun. Mini etekleri severmisin
Sadece boyum daha uzun gözüksün diye bazen giyerim😂
Güzel bacaklarin var canım. Peki çamaşırsız ciktinmi hiç dışarı.
altına şort giyeceksen eteğe ne gerek vardı
Rahat oturup kalkmak için sjsj
Neden istediğini giymek ayıp olsun hayret bir şey
Yoo hayir. Lolita tarzi cok hos bence 🤗
Bence giyme yakismamis
Hayır gayet iyi
Güzel, çoraba gerek yok
Peşine birilerini takabilirsin, ister istemez.
altına bence külot giy ya da hiç bir şey giyme
Ayip coluk cocuk engelli var
Yok o kadar kısa değil normal
çok iyi giyebilirsin
Kim görecek giy
Hayır çok hoş, ayıp falan degil
Ama içine giydiği şey önemli ruzgarda vurduğu zaman sorun olur
Giymiş işte , tedbir almış
Evet fark ettim siyah şort zaten çoğu kişi de giymeden çıkamaz sanırım
Çok güzel yakışmış kızım giy, kinene giy.
Etek altında onu öı giydin yani
Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap
çok tatlı olmuş ama kafa yapını değiştir
Bir şey olmaz ne olacak
Aleyna tilkiden neyin eksik çık
Olmaz herhalde bi çık bakalım 😏
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?