Arkadaşım kıyafetlerimi giydiği için abartıyor muyum?

Ben ve yakın kız arkadaşım yaklaşık 4-5 senedir tanışıyoruz ve ailesi beni kendi kızı gibi görüyor bende onları ailem gibi ama bazen arkadaşıma çok sinir oluyorum özellikle de onda kıyafetlerim konusunda çünkü aynı beden değiliz ama ısrar ile benim kıyafetlerimi giyor o XSMOL giyor ben ise m beden boyumuz da aynı değil o yaklaşık 1.60 cm ben 1.70 civarı onlarda bir sürü kıyafetim var sürekli hatta saç şekillendiricilerimden bi tanesi de onları kullanmasında bi sakınca yok ama bazen bazı kıyafetlerimi onlarda unutuyorum ve bi kaç gün sonra onlarda unuttuğumu unutup evin içinde arıyorum bulamayınca ablam aldı sanıp ona kızıyorum arkadaşım bunu bilmesine rağmen kıyafetimin onlarda olduğunu söylemiyor ve ben bi kaç gün sonra onun üzerinde görüyorum ve her dafasında yıkansın verim diyor ama gene üstünde görüyorum bana yakıştığı gibi ona yakışmıyor çünkü aynı beden değiliz bana tam olan ona 3 beden bol duruyor ve iğrenç gözüküyor söylediğim zaman ise ne değerli kıyafetlerin varmış diyor yanlış bi şey mi diyorum
Arkadaşım kıyafetlerimi giydiği için abartıyor muyum?