Düşük bel pantolonlar tekrar moda olsa giyer misiniz?

Ben kendime hiç yakıştırmıyorum.
ben nedense kimseye yakıştıramıyorum. nasıl bir kombin olursa olsun, kimin üstünde olursa olsun hiç beğenemedim şu ana kadar.
ha herkes istediğini giyebilir, ancak ben giymiyorum, giymezdim de.
zaten moda olan şeyleri değil kendime yakıştırdığım şeyleri giyerim. modayı saçma buluyorum.
Hayır ben hiç sevmezdim zaten
Ayrıca Türk kadının genetik yapısına yakışmıyor kalçası geniş ve belde çok ince olmadığı için bence çok sevimsiz
Vücudu kaldıran giysin yakıştırdım kızlar vardı, yüksek bel giyip tahta gibi görünen hatunlarda var dizden göğse kadar. Yakışanı, yakıştırdığını giy özgür ol diyorum.
Cevap
52Cevap
Hayır iğrenç
Bir ara böyle bir moda vardı di mi 😅 böbreklere zararlı falan diye söylentiler çıkmıştı ama hiç gerçekçi bulmuyorum.. yeniden moda olsa giymezdim. Modaya uygun değil, kendime yakışanı giyiyorum..
Eskiden kadınlarin beli daha inceydi. Düşük bel giye giye, alttaki tüm etler yukarı fışkırdı ve beller kalinlasti. Hiç de güzel durmuyor. Moda diye giyenlerde yakışmadığını bile bile giyiyor. Ben asla giymem.
Modaysa eğer kadınlarımızin sonuna kadar arkasindayiz; bizim kadınlarımızın ne eksiği var elin gavurundan, bizim kadınlarımız leğen kemiĝini göstererek gezemesin mi içinde mi kalsın benim sümeyyemin hatcemin heyhat!
Düşük Ve Kısa Ve Dır Giyemem Sevmem Göbeğimin Bi Kısım Yukarsına Olacak Bol Rahat Uzun Ve Kapalı Olacak Aksi taktşrde Giymem Çöpe Atarım Bi Çanta Giyilmeyen Kıyafetim İçerde😁Giydiklerim İse Dolapta
Çok uzun süredir yüksek bel giyiyorum ve tarzımı bu yana çevirmem beni bana çok yabancılaştırır gibi hissediyorum. Fiziken falan da uygunum aslında ama giymem ben.
Sene 2006 ve 2010 arası bu moda çok vardı hatta ilk bu düşük bel pantolonlar çıktığında kızlar tanga giyip yukarı çekip öyle giyiyorlardı bu pantolonları.
Hala giyenler var ve yakışıyor da. Görüşlere baktım da kadınlar biraz haksızlık ediyor kendilerine. Hepinize yakışıyor merak etmeyin.
ortamda hatunlar nasıl çamaşır giymiş hemen hemen herkesinki görünürdü. :D aklıma geldi bir anda
Ona mı bakıyordun 😅
düşük bel pantolonlar yazdan beri moda aslında ama sadece ince ve uzun insanlara yakıştırıyorum ben
Kadınlar bunu asla istemez çünkü o göbüşleri yüksek bel pantolnlar ile kapatma keyfi varken neden düşük bel için göbek eritmeye uğraşsınlar? :D
Yorumu Hakuba yazdı galibaa 😂😂
@Oopapatyax hehe o genelde konuşmaz :D
Bir dönem herkesin çatalıni gördük bir daha yapmayın
Evde var ve kaliteli olmadığını bilsem atacağım. Giysem giyerim ama giymiyorum. Rahatsız yani.
Bir şeyi giymek için moda olmasını mı bekliyorsunuz? Kim giyince moda oluyor peki, boş beleş magazin ünlüleri mi?
Hayır sanmıyorum bunun için bel oranının aşırı derece ince olması lazım benim benim bu kadar ince değil.
hayır çok iğrenç erkeklerinde kadınlarında eğilince iç çamaşırları görünüyor
Eskiden seve seve giyerdik ama eskide kaldı, kalsın da bi zahmet! 😅 vücudu aşırı orantısız gösteren bir tarz.
Ben de sana hiç yakıştırmıyorum, pardon kendime yakıştırmıyorum. Sana yakışır belki de tarzın değilse demek ki 😊
Ortası yok herhalde zaten. Ya göğüslerine kadar çekiyorlar, popolarının arasına sokuyorlar. ya da düşüp gösterdi Gösterecek heyecanı yaşatıyorlar 😂😂😂😂
Kıyafetlerimi modaya göre değil yakışmasına göre seçerim
En İyi Cevap