Moda & Stil Düşük bel pantolon modası geri gelmeli mi? akıllanamadım Takip Et Xper 6 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Düşük bel pantolonları yavaş yavaş insanların üstünde görmeye başlıyoruz. Ben düşük belin geri gelmesini istemem, yüksek bel daha hoş duruyor. Sizce düşük bel modası geri gelmeli mi? Düşük bel nasıl fiziklere daha çok yakışır?Düşük bel pantolon Düşük bel pantolon modası geri gelmeli mi? Cevapla Fizik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 31,8b cevap paylaştı. bence gelmeli 0 0 Yorumla
babysharkSmom Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Aman gelmesin ya çok çirkin görsellere sebep oluyor. Düşük bel giymek için fiziği uygun olan var olmayan var. Olduğunu zannedip giyen daha çok var 4 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hayır eski eskide gelir o moda tekrar gelirse kendimi o yıllarda gibi hissederim 1 0 Yorumla
x-Lucia-x Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Moda Tasarım okuyorum, düşük beller ile ilgili bir araştırma yapılmıştı. İç organlara zarar veriyor düşük bel. O yüzden bence geri gelmemeli. 2 1 Yorumla akıllanamadım +1 yıl Bilgilendirme için teşekkürler Yorumla
NassıııYaa Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl hani ispanyol paça geliyordu, yaa siz var ya geride kalmış şeyleri ne çok seviyonuz kızlar.. 0 0 Yorumla
idrsckra Takip Et Xper 5 Yaş: 43 +1 yıl Seveni var sevmeyeni var bilemedim bizim erkekler sever gerçi düşük beli 0 0 Yorumla
Xenopeltisx Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Eveeeetttt ben çok beğeniyoruummm ama kadinlarda 1 0 Yorumla
beachgirl07 Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 640 cevap paylaştı. Ben düşük bel seviyorum ve giyiyorum 0 0 Yorumla
enthusiasticpq Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Moda & Stil konusunda 423 cevap paylaştı. Gelmesin. Onuda giymeyi bilmeyenler vardı 0 0 Yorumla
_sencenasıl_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 61% +1 yıl Moda & Stil konusunda 663 cevap paylaştı. lanet olası momjeanslerden iyidir 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 3,7b cevap paylaştı. Hayır Kesinlikle berbat duruyor 0 0 Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl giymek için modayı mı bekliyosunuz ciddi ciddi 0 0 Yorumla
Leydix Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Düşük bel pantolon uzun boylulara yakışıyor 1 1 Yorumla ecstasy11 +1 yıl uzunlara hersey yakısıyo Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2b cevap paylaştı. Gelmesin :/ 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,6b cevap paylaştı. Gelmesin aga 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hayir berbat. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
bence gelmeli
Aman gelmesin ya çok çirkin görsellere sebep oluyor. Düşük bel giymek için fiziği uygun olan var olmayan var. Olduğunu zannedip giyen daha çok var
Hayır eski eskide gelir o moda tekrar gelirse kendimi o yıllarda gibi hissederim
Moda Tasarım okuyorum, düşük beller ile ilgili bir araştırma yapılmıştı. İç organlara zarar veriyor düşük bel. O yüzden bence geri gelmemeli.
Bilgilendirme için teşekkürler
hani ispanyol paça geliyordu, yaa siz var ya geride kalmış şeyleri ne çok seviyonuz kızlar..
Seveni var sevmeyeni var bilemedim bizim erkekler sever gerçi düşük beli
Ay gelmemeliiiii tabiki
Eveeeetttt ben çok beğeniyoruummm ama kadinlarda
hayır beğenmiyorum yüksek iyi
Ben düşük bel seviyorum ve giyiyorum
Normal bel iyidir dusugu kalsın
Gelmesin. Onuda giymeyi bilmeyenler vardı
lanet olası momjeanslerden iyidir
Hayır Kesinlikle berbat duruyor
giymek için modayı mı bekliyosunuz ciddi ciddi
Yüksek bel iyidir yav
Düşük bel pantolon uzun boylulara yakışıyor