+1 yılAy gercekten cok yakisikliksin kardesim keske gizliden sormasaydin?:)
Bu uydurmana ekstradan bar ve gece kluplerini eklemissin. Turkiyemizim guzide night clublari misal şanzelize pavyon vs de ilgi cekmen normal:)
Ama yok yok seni reinadan asagi kesmiyodur
Ama illa yok ben sosyopat degilim bu gercekten benim club club gezip loca kiraliyorum diyosan turbana gir, elalami de gunaha sokma:(31 Yorumla
Soran+1 yılTamam
En İyi Cevaplar
+1 yılhiç bişey yapma gençsin gençliğini yaşa keyfine bak
25 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcamda biraz da ciddi düşünmeye çalışıyorum evlilik falan hep sıradan kızlar çıkıyor karşıma
- +1 yıl
karşına al konuş ve onun gözlerine bak anlaşabiliyorsanız evlenmek istiyorsan evlenebilirsin
Soran+1 yılYhaw bana gelen kızlar hep böyle al bak https://hizliresim.com/Loz3YZ mal gibiler Daha düzgün arıyorum
- +1 yıl
Hmm İnş bulursun
Soran+1 yılBakacaz inşallah😄
- Moda & Stil konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılsandalyeden düştüm biri kaldırsın beni. sen yakışıklı görmek istiyorsan ciksmeto1905 twitter, gel bir dolan. gittiğin cafelerdeki barlardaki karılar kızlar zaten erkek ve eğlenmek için gidiyo. sana bakmaları normal.
çoğuda abaza.
dışarda kaç kişi bakıyor ordan haber ver.12 Yorumla
Soran+1 yılKıskanma be dayı
- +1 yıl
tanımadığım birinimi kıskanacam güldürme beni
+1 yıl''Ondan sonra kendime yakışıklı demekten çekiniyorum. İnsanların beyninde bu tarz birşey canlanacak diye'' yazmıştım ama sildim gerek yok kırıcı olmaya. Yine fena değilsin Allah nazardan saklasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılSende bende yakışıklıyız kanka 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
98Cevap
+1 yılay ne gerek var ki bir şey yapmana bırak koşan koşsun bakan baksın böyle şeylerden rahatsız olma, tadını çıkar gitsin.
31 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim öyle yapıcam.
O gozlerde ki ifadesizlik, o manasizlik, zeka kaybi her halinden belli. Tipin Allahin bir lutfu asdjkl
110 Yorumla
+1 yılFotoğrafı açarken bir heyecanlandım öyle överek anlatmışsın ki kendini fotoğraf açılınca da sonuç hüsran bu mu yakışıklı dedim güldüm yani durum bu kardeş :D
71 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
kızlar buna yakışıklı diyorsanız erkek görmemişsiniz demektir sen normal değil vasatsın kardeşim
sana bakan kızında harun abiden farkı yoktur zaten72 Yorumla
Soran+1 yılYhaw he Paris Hilton he😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılsakal sünnetlik takke cübbe giy tamda peygamber efendimizin sünnetleri hepsi bir arada sonra gör anca sofi ve dindar bayanlar senden etkilencek gerileri fasa fiso
14 Yorumla
Soran+1 yılÖylemi yapiM biraz içimde istekte olması Lazım inşallah olur bir gün.
Cevap sahibi+1 yılinşallah kardeşim sahabe musap bin umyr vardı cok yakısıklı idi herkes ona hayran kalır erkekler bile yüzünü görünce dahada bakası gelirdi yanlış anlasılmasın okadar güzeldi lakin islam nişanlarını giydi yinede aynı idi tabi ozamanki zamanla şimdiki zaman aynı değil şimdi giysen senden uzaklaşırlar modern kızlar güya moderdne kasıt gavur tarzı
Soran+1 yılÇok doğru söylüyorsun bakalım ben kızlara göre giyinmem aslında kafama göre inşallah birgün cübbelide oluruz
Cevap sahibi+1 yılİNŞALLAH
Karakterinde güzel olsaymıs keşke o sikayet ettiğin beğenmediğin kızı masana oturtuyosan sıkıntı sende kusura bakma sonra da arkasndan b*k atıyosun kıza
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın😄
+1 yıl51 Yorumlaadama herkes giydirmiş bence gayette gideri var sen onlara bakma
14 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler.
+1 yılMal bir ifaden var dostum.
Evet iyi tipsin aslnda ama seni yolda gorsem dikkatimi cekmezsin. Standart yani. Bence etrafındakiler dişi abaza :)53 Yorumla
Soran+1 yılYhaw he he😄
- +1 yıl
Buraya resim koyduysan her turlu elestiriye açık olacaksn. Etrafndakiler disi abaza olabilir ustune atlayacak gbi tavrlarida olabilir bu herkesn seni beğendiği beğeneceği anlamina gelmez bir, ikincisi begenmeyenlere ukala ukala cevaplar vermissin. 'Yav he he' gbi. Elestiriye kapalysan bu tip bir soru sormayacaksn canısı. Iyi geceler.
Soran+1 yılTamam
Moda & Stil konusunda 444 cevap paylaştı. Biri durtup uyandirsa seni her sey bitecek aslinda. Cok kolay yani.
43 Yorumla
Soran+1 yılSen sus kör bu çirkinlikle bana laf atma 😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılallah aşkına yaptın sen 4 kutsal kitabamı sövdün hacca giden uçağı amsterdam mı indirdin dedenin mevlüdünde dj tiesto mu çaldırdın allah seni maymun etmiş la.
34 Yorumla
Soran+1 yılKıskanma bide gizliden yapmış haha😄
Cevap sahibi+1 yılg. tüme kaş göz çizsem senden daha yakışıklı olurum :)
Soran+1 yılGIzli kullanıcın arkasına saklanarak olursun tabi 😄😄
Yakışıklı değilsin kasma boşuna. Görsem bakmam sana
23 Yorumla
Soran+1 yılKesin öyledir😄
Soran+1 yıl😄😄😄
Inanamiyorum karsimda carlos martin duruyo sankiiiii
yakisiklisin ama o kadar abartilicak kadar değil01 Yorumla
Soran+1 yılCarlos' martin benim amca oğlu şaka bir yana kızlar bırakmıyor gerçekten sıkıldım nasıl olcak böyle
Ben de kıvanç tatlıtuğ filan çıkıcak sandım linki açarken. Hayal kırıklığı...
41 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler😄
OHA KIZLAR ÇOK YAKIŞIKLI l*n BU HADİ HEMEN YAVŞAYALIM
31 Yorumla
Soran+1 yılTamam
bende brad pitt gibi bir şey sandım l*n :) normal birisin işte. senin peşini bırakmadıkları mekan neresiyse söyle gelelim hacı abi :)
10 Yorumla
+1 yılHoşsun ama çok yakışıklı depilsen. Dikkat çekici bir tipin yok. Taliplerini değerlendir bence
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Bu kadar kendini övmemelisin kardeşim. Kibirli bir insan imajı çiziyorsun sadece. Üzgünüm ama durum böyle.
31 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın ama calla öyle ınanmıyor kimse ama gelip görsünler neyse bu uyumdan vazgeççem haklısn😄
- Moda & Stil konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılClub'a gittiğinde bodyguarda ana avrat küfredebilirsin. Böylelikle bakılacak bir yüzün kalmayacaktır.
01 Yorumla
Soran+1 yılGüzel yöntemde ondan sonra yine eski halime dönüyorum be başkan
Ya cluplere barlara takılıyorum ama ciddi evlilik dusunuyorum diyorsun, Kafan mı guzel, Mutevazilik yapayım derken egon tavan yapmıs
10 YorumlaBuna Kibir denmezde Ne denir Kibiri ALLAH sevmez Bende sevmem...
11 Yorumla
Soran+1 yılDüzelticem
Neden seninle bu kadar ilgileniyolar anlamdım yani iyisin hoşsun da çok da yakışıklı değilsin abartma kendini
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam😄
+1 yıleğer dediğin doğruysa sonuna kadar kullan derim kardeşim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılSaol Abicim taksıme beklerim 😄
Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Sana koruma filan mı tutsak acaba.. Kızlar fazla hırpalamasın diye..:))
06 Yorumla
Soran+1 yılAbi gel sen takılırız kızları sen al😄
Soran+1 yılEvliyim deme sakın😄
Soran+1 yılAdamsın 😄
+1 yılAyni durum abimdede vardi bu yuzden gittigi her mekna beni gotururdu sende bir kiz goturmeyi dene
04 Yorumla
Soran+1 yılöyle yapıcam teşekkürler fikrin için
- +1 yıl
Abim sportif spor vucutlu giydigi herseyi tam oturan yakisikli karizmatik adonisli kasli tam beyaz atli prens ozelligine sahip birisi surekli beni gotururdu yaninda bir burak ozcivit gibi yani o kadar soyliyeyim
benim erkek arkadaşımdan bayaaaaa bikaç gömlek aşağıdasın. kızzzzzzzzzzzz yoksa onu hep taciz ediyolar da söylemiyo mu. bak içime kurt düştü :DDD
12 Yorumla
Soran+1 yılKesin öledir😄
Cami mikrofonuyla beatbox mu yaptin yoksa direk kabe yollarina mayın mı döşedin :D abaziyeler senin dötünü kaldirmislar :D
36 Yorumla
Soran+1 yılInciden kopyalıpp yapıştırma kendın ol önce tipsiz😄
+1 yılYakışıklılığını örtmene gerek yok. Sadece ne istediğini bil sakin ol yeter. Egolar tavan yapmasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler Denicem.
Biraz abartığını düşünüyorum ama yüzüne bakılası bir tipin var.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılbence sen yakışıklı değilsin , saf cocuksun yemeye calısıyolar :)) sen kendini övme millet seni övsün
00 YorumlaÖzgüveniniz fazla yüksek, kızlar da ise halüsinasyon oranı.
21 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılÇapkın ol. Ama sıradan kızlardan uzak dur. İllaki düzgünü denk geliyordur.
09 Yorumla
Soran+1 yılBen ciddi düşünmek istiyorum evlilik falan cidden bak
- +1 yıl
O zaman deneye deneye bulursun. Sipariş üzerine gelse keşke heheh. Ama deneme yanılma yöntemi mecbur malesef...
Soran+1 yılBulamıyorum ki hep tek gecelik sıkıldım bu işlerden
- +1 yıl
Vallaha burada da bunun cevabını bulamazsın bence. Hayatın ne göstereceği hiç belli olmaz. Belki de zamanı ve yeri değildir...
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun Dediğin gibi olabilir.
- +1 yıl
Bir de emin ol genelleme yapmak da istemem ama o tip kızlar barda cluplerde bulunmaz... Bir kütüphanede karşına çıkabilir :) Bu da benden ufak bir tavsiye olsun
Soran+1 yılTeşekkür ederim uyucam tavsiyene
- +1 yıl
Bir tiyatro ya da kültür merkezlerinde de olabilir*
Soran+1 yılÇıkmıyor karşıma öyle insan..
HAHA TACIZ MI EDIYORLAR? vaaaaaay bizim turk kizlar ne azginmis
11 Yorumla
Soran+1 yılDevir Değişti 😄
bro egona bonzaimi icirdin dicemde yakışıklıda değilsin ne egosu ya barı boşver sen dışardan haber ver :d
46 Yorumla
Soran+1 yılSus l*n oğlan tipe bak Çay demle dicem çay ısınmaz ak😄😄
Soran+1 yılBebe senin okulun yok mu yatsana 😄
Soran+1 yıltamma gençler sizsiniz😄
Gizli Üye(30-35)+1 yılyine fake konu sandım adam resim atmış bende bu kadar kendine güvendiğine göre demekki gerçekten yakışıklı lavuk falan sandım zac efron gibi beckham gibi birşey bekliyodum açtım ve bastım kahkahayı D:DD
12 Yorumla
Soran+1 yılGizliden çıkta senide Görelim
Cevap sahibi+1 yılbrad pitt olsam ne fark eder kardeş sende bu ego varken? :D
Hz Yusufu gören kızlar elini kesmişti. Ama o ben çok yakışıklıyım dememiştir. Alçak gönüllü ol, Allaha şükret. Neticede güzellik veren O, anında alabilir hepsini
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun işi biraz ciddiye Aldı ende ona göre davrandım
Abartmışsın. 10 üzerinden 5.
23 Yorumla
Soran+1 yılHaha hiç güleceğim yoktu😄
Soran+1 yılKıskanma yakışıklıyım 😄
çok iyi değilsin çokta kötü değilsin Allah sahibine bağışlasın gözlerin çok güzel :)
00 Yorumla
+1 yılBen de şakasına sorduğunu sanmıştım meğer gerçekten egon uçmuş.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılYakısıklı oldugunu nereden çıkardın, kızlar çirkin olmasın?
12 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
- +1 yıl
ooovv bu biraz sert olmuş sanki..
+1 yılİyisin hoşsun kardeşim de kendini beğenmişlik olunca yakışıklılık beş para etmiyor ne yazık ki.
00 YorumlaYa sen ciddi misin? Bildiğin çirkinsin sen:D
103 Yorumla
Soran+1 yılYhaw he😄
- +1 yıl
@elabensm doğru tespit :D
+1 yılNormal bir tipin var fazla hava yapma bence :) insanın yaklaşacağı varsa bile yaklaşmaz :)
21 Yorumla
Soran+1 yılSaol yavru ama gerçekten öyle inanmıyorsunuz ama.
bu başlığa bu video gider (ego patlaması)
https://www.youtube.com/watch?v=kWtaD0J_BLw10 Yorumla
+1 yılBen denedim bro, işe yaramıyor. Kızlar eklemiyor :S =//
00 YorumlaFiyat azalırsa talep artarmış. Arz-Talep kanunu İktisat diyor bunu 😉
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(30-35)+1 yılBiraz once bir soru paylaştım ve kaldırıldı dayanamıyorum artik ben intihar edecem soru buydu be kaldirildi bana ne sekil intihar ede bilecegimi yaza bilecek biri var mi...
09 Yorumla
Soran+1 yılBalkondan atla
Cevap sahibi+1 yılBeynime sıkmak bilek kesmek ve ilaç arasında kaldim
Soran+1 yılBana gel
Cevap sahibi+1 yılCiddiyim ben gercekten olmek istiyorum gercekten saka degil sevgilimle ayrildik ztn yasayamam boyle
Soran+1 yılGel bana diyorum salak
Soran+1 yılIntihar etme
Cevap sahibi+1 yıl
Sana Kim Baktiysa Gozluklerinin Parasi Benden Bak Soz veriyom :D
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Bence eve kapan bu yakışıklılıkla ya nazardan ya egodan ölürsün mazallah
21 Yorumla
Soran+1 yılTamam
+1 yılBence ilk önce egonun bir kısmını terketmelisin 😒
01 Yorumla
Soran+1 yılOlur
sana bir enerji patlaması bir özgüven gelmiş yani :D
16 Yorumla
Soran+1 yılYok kanka gerçekler 😄
Soran+1 yılGel taksime oraı kolay 😄
Soran+1 yılHer gelen kaşar olmuyor
+1 yılYakışıklısın dostum ama ben tek geçerim azda ben ego yapıyım dimi :D neyse saçlar gidici
02 Yorumla
Soran+1 yılOkey😄
- +1 yıl
Yani inşAllah gitmez ama öyle duruyo
+1 yıl3 kizla fotograf koyup kendini kuul yakisikli sanan 1828183 kisisin a mk
21 Yorumla
Soran+1 yılKeşke o kadar olsa be kanka.
- Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHaci yakisiklisin eyvallah taa... kötüye kullanma hesabını vereceksin...
03 Yorumla
Soran+1 yılDeniyorum valla Allah'ın izniyle düzelcemm
- +1 yıl
Samimi diyorum... Inşallah duzel tabi ;)
Soran+1 yılInşallah ciddiyim
bende resme basınca bişey çıkacak sandıydım öve öve bitirememişsin
01 Yorumla
Soran+1 yılKanka napim gerçekler 😄
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen seni yakışıklı bulamadım ya hele ki o kolye gibi zincirle bence paran var
32 Yorumla
Soran+1 yılKeşke param olsa ah ah burada mı takılırım yoksa 😄
Cevap sahibi+1 yılBilemem artik :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılSosyal statu kizlari 1 den 10 kadar numaran dirilicak olursak sana bakacak kiz puani 4 gecmrz kendinizi nimeten sanmayin madem bakiyorlar bakmayan kizlara takil zaten bakanda bir boka yaramiyordur
00 YorumlaBence normal birisiniz çok sıradan ama o kolye çok itici ya
02 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama takıyorum yinede pek takmıyorum milleti😄
Tipin normal, iyi hoş gençlikte falan filan da Karın doyurmuyor işte..
01 Yorumla
Soran+1 yılDoğru söylüyorsun
- Devamını Gör (139)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler