Yolda gördüğüm zaman aklıma ya ninja geliyor ya da canlı bomba doğal olarak tırsıyorum ve uzaklaşıyorum
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Benden korkabilirsin o halde. Jynjdjjdj cargo
Ha sen Çarşaf mi diyorsun?
Ninja derken çarşaf giyen kadınları mi kastediyorsun?
Ya haykırdım bune shshshssh
@Merrtfurkann noldu 😂
@Merrtfurkann kızın altta ki yorumlarına baksana tescilli kafir bu
Bizden uzak olsunda bak sana ne yolladım shsh
Pisikolojik ama güvenli gelmiyorlar, saygı duyuyoruz ama sonuçta kendi inançları.
Bence normal. Ne b. k oldukları belli değil. Hepsinin canı cehenneme
Evet içeri bomba doldurup geziyoruz başka soru?
Onu anladık zaten
Anladıysan derdin ne
Anormalsin kanka ne zararları var sana
Daha ne zararları olacak?
@MâleDominant yaşadığımız yüzyılda ne insanlık dışı bir yaklaşım
S rim onları da onlara yapılan insanlığı da. Bi b. ka yaradıkları yok anca s. çar gibi ürüyorlar. Dünyaya zarar hepsi
Gitsinler ülkelerinde yaşasınlar cehaletlerini
Yok arkadaşların doğal ortamında çıplak gezildiği için anormal karşılıyorlar
Kimse nerde yaşayacağını sana sormuyor ikincisi bir tükte çarşafla geze bilir cahil
Herkesin giyim tarzı kendine ve bu o kişi dışında kimseyi alakadar etmez dostum, modern çag sadece kendi fikirlerimize göre tarzı olanları değil her türlü tarzları insanlarla bir arada yaşamayı gerektirir. Onlarla bir arada olmak istemiyorsan evden dışarı cikmayabilirsin
1 kişinin 5 kadınla evlenmesini falan normal karşılayamam ben kimse kusura bakmasın. Irkını.. lerim
@MâleDominant kadınların giyim tarzından konu ne ara bu araya geldi? Daha fazla muhatap olmak istemiyorum.
Kendi ülkemde niye evden çıkmayacakmışım ya. Siz bile kabul etmişsiniz mülteci konumuna düşmeyi
Onlar o düşüncede çünkü?
Ayy çok meraklıydık biz de arap meraklısı kadınlara
Araplar senin kuyruğuna yaman basmış görünen
Ve cahil İslam arap kültürü değildir
Adam gayet haklı. Ne meraklısınız araplara
Ülkenin kalitesini düşürdüler millet bizi de onlar gibi cahil sanıyor siz de yok insanlıkmış bilmem ne
@Croyz1n26 şaka mısınız siz ya djdjdh insanlara giyimlerinden dolayı yobaz gibi mi davranmak gerekiyor, ne saçma düşünce
Okumuyorlar bile kanka anca çocukkk. Yukardaki erkeğin dediği gibi 1 adam 5 kadın hepsi boy boy çocuk. Cahillikte çığır açtılar
Taliban mı olalım sizde ne istiyorsanız artıkk
@Croyz1n26 bir kesime bakarak bütünü yargılamam, kusura bakmayın. Her kesimin içinde iyisi vardır kötüsü vardır. Bu ayrı konu ama esas mevzu giyimlerinden dolayı bir insana karşı direkt ön yargı takinilmasi. Bunu çok saçma buluyorum. Ben açık bir bayanım ama onları görünce rahatsız olmuyorum, onlar da kendi inançlarına göre yaşıyorlar ve saygı duyuyorum. Yaşadıklarını ve inançlarını kabul etmek zorunda değilsiniz elbet ama bu saldırgan olmanız için bir sebep değil. Ben bunu desteklemiyorum.
Ülkelerinde giysinler ne giyiyorlarsa. Pkk terör ne varsa onların gtünden çıkıyor
canım ya bunlar😂 Bak Dubaide araptan çok gelme var ama git bak görelim bir arap ırkçılık yapıyor mu. Arapları sadece talibandan ibaret sanan modernist arkadaşlar
Dubai de onların olsun. Çöllerinde yaşasınlar işte.
Sen de anladık onlardansın bari arabistanı savunma
Az önce kendin dedin araplarla dini bir tutma diye
Şimdi din adı altında arapçı oldun
@MâleDominant hümanist yaklaşımım beni Arap hayranı yapıyorsa gözünde istediğin gibi düşünebilirsin.
Ben sonuna kadar katılıyorum @Croyz1n26 ya. Onca yaşanan şeyden sonra arap arap arapp len kendi milletinizi bu kadar sevmediniz ya
Ben diğer arkadaşa dedim
Dinle ilgili bir şey demedim?
@Croyz1n26 söz konusu sadece araplar mı sizce? Her türlü ırkçılık oluyor bu. Başka bir millet dâhi olsa yine aynı şekilde savunurum. Başından beri tek dediğim insanları dış gorunumlerinden dolayı yargilamamakti ama olayı nereye taşıdınız. Lütfen kendi içinizde tartışın sonrasını.
İki saattir 5 kadın 1 erkek diyoruz daha nasıl dinle ilgili konuşacağız?
Çarşafı araplara bağlayan sizsiniz
5 değil 4 ikincisi her müslüman 4 kadınla mı evleniyor?
Öyle giyibiyorlar ya hani başlıkta da gördüğün gibi konu o?
He birde evlensin aw. Sırayla yaparsınız alın size sevaplı grup
Sadece araplar mı giyiniyor çarşafı?
Hqksjakankjs sevaplı grup mu😅
Sen bes belli din düşmanısın bu kadar uzatmaya gerek yok
Hayır ben arapları diyorum. Hee bakk türklerde araştırıp kuranı kendi dilinde okuyan, tek amacı sadece sçr gibi üremek olmayan birisi falan da çok nadir çıkabiliyor. Ama kalanı arapça yazı atsak amin diyor.
Çarşaf müslüman kadınların kullandığı bir şey, 4 kadınada Kuran'da Allah izin veriyor bunlara hakaret edip yok ben araplara diyorum diyorsun. Komik
Araplar cahill cahilll ben onu diyorummm. Hiçbir şeyi düşünmüyorlar. Sokakta yalın ayak dilenen çocuk görmekten bıktık artık. Hepsini alıp defolsunlar. Bir iki düşünüp ben çocuk yapıyorum ama nasıl bakıcam diyen yok, anca kocasının gözünü teğliyorlar iki kuruş versin diye. Ayakları üzerinde durup ülkeye bi katkıları yok ki
Hem her müslüman kadın da çarşaf mı giyiyor sanki eskiden herkes öyle giydiği için dikkat çekmemek içindi. Kendi ülkelerinde giyseler dikkat çekmeyecek işteee
Kardeşim çarşaf ne alaka o zaman? ya da 4 kadın? İkincisi zaten tüm milleti aynı kefeye koyarak zekanıda ortaya koyuyorsun. İnsanlar ırklarına göre değil davranışlarına göre yargılanır. Türklerin içinde o kadar pis iğrenç insanlar var ki görüyoruz her gün. E o zaman ne yapalım tüm türkleri iğrenç diye kaleme mi verelim. Ülkende mülteci istemiyorsan bunu mülteciyi alana söyleyeceksin kimseye böyle hakaret edemezsin
Evet ben istiyorum giyiyorum arapta değilim ne olacak şimdi? Arabiatana mı gitmem lazım? Niye siz sevmiyorsunuz diye mi? Çok beklersiniz. Evet şimdi müslüman kadınlar sizin gibiler yüzünden çarşaf giymeye korkuyor
İşte onlar öylee yaa hani hanımefendi? Daha ülkelerinde din özgürlüğü yok daha hangi açıdan bakalım. Nereden baksak b. klu değnek. Hay ırklarını.. lerim
Ben arapları kastediyorumm. Sen giyiyormuşsun pekii. Kuranı arapça mı okuyorsun?
Kendi dilimde okuyorum arap dilinide öğrenip arapça okuyacağım
Aman naparsan yap ya
@MâleDominant abi sen nasıl bir seytansin ya korkunç birisin genelde ateistler ateistliklerini güya İslam'ın çok eşlilik yapmasına bağlarlar. Bir halt bildiğiniz yok neyin ne olduğunu bilmeden hemen tescilli kafir oluyorsunuz cahil !
Ee çok eşlilik zatenn
4 kadın 1 erkek tek eşlilik mi kanka?
@Croyz1n26 çok eşliligin ateist olmakla ne alakası var lan , yoksa sende mi peygamberimiz iftira atan tescilli kâfirlerdensin 😃
Lan ateistlikle ne alakası var sen uydurdun onu
Ben sadece sana soruyorum 4 kadın 1 erkek sence tek eşlilik mi? Bu yani sadece soruyorum
Cevap yokk 😑
@Croyz1n26 ulan ateist kız ! Peygamber efendimizin çok eşlilik yapmasını kast ediyorsun işte. Sanane şeytan kız o günün koşullarını biliyormuydun sen?
Lan ben peygamberle ilgilii bi şey demediimm kiii!
Hani dinde 4 kadın 1 erkek uygun görülüyor yaaa ben de sana soruyorum 4 kadın 1 erkek sence tek eşlilik mi diye. Peygamber falan demedim, ateist de değilim. Kafandan uydurdun bi şeyler
Gene cevap yok 😑
Nerden buluyorsun öyle giyinen birini
Yollarda ninja mı var?
Ben de tırsıyorum malafatta belli oluror onlarda
Asıl korkman gereken kişi benim
Psikolojik o