Kiz arkadasimdan korkuyorum?

benim simdi kiz arkadasim var. 3 yildir beraberiz biz ve kendisi yani kişilik olarak, ya da nasil diyeyim küçükken yasadigi bazi şeyler yüzünden gerçekten asiri gergin birisi. biraz da narsist. ama ben onu çok seviyorum mutlu etmek icin de elimden gelen her şeyi yaparim yeter ki mutlu olsun o güzel vakit geçirsin. ama kendisi biraz yani takiliyor olsa bile alayci birisi. konuşurken otururken sohbet arasinda laf yapistiriyor ben de gülüyor geçiyorum ama özgüvenimi kiriyor benim. onunla konuşmak istedim ama biraz çekiniyorum tepki gösterir diye. bir ara boş boş garip garip hareketler yapiyordu ben de tepki gösterdim. hak etmediğim muameleyi uygulamisti bana çünkü. o günden sonra mesela 2-3 hafta boyunca çok tatli cok sakin bir ilişkimiz oldu. ama sonra tekrar kendi haline döndü. ben yine tepki vereyim diye düşündüm ama onu korkutuyorumdur ya da uzuyorumdur diye korkuyorum iste üzülsün istemiyorum ama kırıyor beni. onun disinda ama hiç sorunumuz yok, 2-3 tane erkek arkadasi vardi yakin. ben sakin bir şekilde rahatsiz olduğumu belirtince mesafe koymuştu arasina. ama geçen ben bir kız arkadasimla dışarıda kahve içtim diye demedik laf birakmadi. ben zaman verirsem düzelir diye düşündüm ama ben tepki göstermedikçe daha da kötü oluyor her sey. yani ne yapmam konusunda emin olmadigim icin buraya yazmak istedim okuduysaniz teşekkür ediyorum
Kiz arkadasimdan korkuyorum?