AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Yoo agda yapan kuaförler var avrupadada ne alaka jilet pratik oldugu icin kullaniliyo ama agda yapan yok diye genelleme
Yok derken yok kadar az Tr de çok yaygın Tr ile karşılaştırdığında yok kadar az denebilir, çoğu kendi alıyor kıllarını.
bunu soylemende ki amac ne bence kullanimamali yani kendin icin avrupalilaro ornek vererek bende yapabilirim normal demeye çalışıyorsun. tabiki normal ama itici
Jilet kullanıyorum evlenecegimde giderim agda ya :) kasmayın o kadar ya :)
Herkesin tuttuğu kendine istersen elektrikli testere kullan zerre skimde olmaz.
evet fransada erkekler koltuk altını kesmez en fazla koltuk altını ruslar keser
evet anlamıyorumm niye jilet kullanıyolarrr hahah ben agda yapıyorum makine kullanıyorum diyorum sasırıyolar :D
bir kere onlarla bizi kiyaslayamassin. avrupali kadnlar i yazin goruyoruZ beyazitta tranvayda atletin altindan firlayan kılları ayy iğrenc
bir kere öyle 4-5 günde yine aynı oluyor ağda ile 1.5 ay rahatsın
Ben evde ağda denedim çok acıyor ve hepsini almıyor uğraşmamak için pratik yöntem tercih ediyorum. Duş alırken 5 dakikamı alıyor en fazla.
Lazer diye bişey var artık avrupa turkiyenin gerisindeyse demek ki
Lazer diye birsey var evet, ama riskli sagliksiz ve pahali. Türkiyedeki kuzenlerim lazere gitti hala killari cikiyor agda yaptiriyorlar, herkesde yüzde yüz kalici olmayabiliyor. Türkiyenin ne kadar geri kalmis bir ülke oldugunu görmüyorsan körsün bir haberlere bak ülkenin durumuna bak.
gayet memnunum.%100 sonuç almayı beklemek saçmalık olur jiletle lazeri kıyaslamakda saçmalık. Türkiyenin haberlerine de durumuna da bakıyorum. Koyun yobaz ve kör cahil çok olunca şaşılası haberler değil
İşlerini daha seri hallediyolar da ondan.. Hızlı ve temiz.
Türkiye'de en azından bazıları bıyıkları için bari kullansın şunu :)
soru sormak için sorulan bir soru bizene jiletmi kullanır ağdamı yaptırır
İyi de o sortlu bacaklar nasil o kadar purussz olabiliyo
Kıl olmasında isterse cımbız kuşlansın. Önemli değil benim için.
Ooo avrupada jilet mi varmis, kos kos bakkal harun abiye
yalancısı s2sinler mi? kendi yaptığın bişeyi itiraf edemiyon kıvırıyon dolaylı yoldan yazıyon
zaten onlarda ağda sonradan geldi tüy dökücü falan ben yasdım yurt dısında biliyorum ama mükemmel seks yapıyorlar
Çoğu kadın? Araştırma mı yaptın anam, ne yapıyorsun herkesi orasını burasını traş ederken mi izliyorsun?
Epilasyon, ağda, traş makinesi diyorum. Mecbur olmadıkça kullanmam.
zaten dindede temizlik konusunda kendine işkence yapmal yanlış biz napıyoz catır catır :))
aynen ya ne kadar akillisin sen böyle hic bu acidan bakmamistim :)))
:)) öyle ama sagol canım
Senin turkiyede oldugunu gayet iyi biliyoruz :) yemezler gulum yemezler. Jilet kullaninda kapkara olsun jilrt vurdugunuz yerler ve de com igrenc bir goruntu oluyor soyleyim.
türkiyede degilim :)
makineyle yapıyorum hani şu çim biçme makinesi gibi sesi olan tar tar tar diye kol altıma falan asla jilet kullanmayı düşünmüyorum yalnız özel bölgeye oda iç kısımlarına falan kremle hallediyorum yani
p*rno filmlerden edindiğim bilgilere göre avrupadaki kadınların kıllarını ağdayla almak zaten mümkündeğil öyüzden hep jilet kullanmak zorunda olduklarını düşünüyorum
Bu Türkiye'deki kadınların daha özenli, daha bakımlı olduğunu gösterir.. :)
Jiletmi? az dedin ya kızlar bunu tercih ediyo sizin orda
https://www.porsimo.net/3d/images/trollaxe2.jpg
bununla bacagini kesersin koparirsin ne diyosun sen, normal jilet kullaniyoruz venus falan ;)
valla killi olmayinda ister agda ister jilet ister cekerek koparin umrumda degil :d
Kullanan kişinin sorunu beni ilgilendirmez ister jilet kullanır ister hic kullanmaz
adamlarin dnasi orman olmaya musait degil demekki :D
Benim avrupada gördüklerim cim bicme makinası kullaniyorlardi ;-D
cdn-st1.ofpof.com/.../...-manipulasyon_780x439.jpg
@123zero haha bak bu guzelmiş 😀
Kullanmıyorum. Bir süre kullanmıştım lazer için. Ama hiç tavsiye edilecek bir yöntem değil.
Beyonce, rihanna, jennifer lawrenge demi jilet kullanıyo.
Lazer diye bir yontem var ve lazerden once jiletle alinmasi istenir killarin :)
@guness9 bilmem ben :) tüm avrupa amerika jilet kullanıyo deyince bizim türk filmmindeki jilet satışı geldi aklıma :)
ahahah evet ama onlarda yok oyle seyler :D
Ben karıyı, epilasyona goturcem ikide bir uğraşmasın gariban
Yuru be !! :D
Ama mantıklı olan bu ağda acıtır ikide bir jilette batar ve iğrenç olur kıyıcam paraya götürcem ikimizde rahat edicez çünkü
Herkesin kendi tercihi. Lazer yaptirip kurtuluyorum iste bu kadar. :)
Lazer yapsın kurtulsunlar ne gerek var Böle şeylere.
Tamamen tercih meselesi sadece sürede farkediyor biriyle bir haftada cikiyorsa diğeriyle suresi biraz daha uzuyor biri can yakiyor diğeri yakmiyor :)
Bıyıklarınızda jilet kullanmayında bence diğer bölgelerde sıkıntı olmaz :)
jilet atan kız ilginç. façacılar genelde erkek olur :p
türkiyede jilet yaygın ağda sadece kuaförde uygulanıyo
spartacus izleyenler bilir, savaşçılar falan usturayla tüm kıllarını keserler :d
Konu başlığına bakınca jilet atıyorlar kendilerine sandım :d
jiletci kızlar forever :d
cok haklisin avrupada herkes cilet kullaniyo bence daha guzel ve daha temiz gözukuyo turkiyede niye hala agda kullaniyolar anlamis deyilim
Hijyen diyorum jilet kullanan bayanin killari adeta orman diyorum başkada birşey demiyorum
Hadi canım Jiletmi icad edilmiş şimdi papa ağda yapmıyormuymuş :)
avrupada çoğu kadın jilet kullanmıyor yavrum yanlış bilgi verme çoğu makinayla alıyor
ister jilet ister ağda prüssüz olsunda gerisi umrumda değil
kullanın yahu sakal gibi batmıyosa ele gelmiyosa sorun yok, kıl tuy oranıyla alakalı brz da
Lazer yaptırmıstım cok önceden. Öyle bir problemım kalmadı.
Avrupalı kızlar donsuz geziyo. Hadin yerli malı totoları görelimm
Ben bile kullanmıycam jileti nerdeyse pratik diye olurmu ya epilasyon diye bişey var üşenme gittttt
agdacıya gidiyorum gayet memnunum bende bir aralar jilet kullandım ergenligimde ama pişmanım
İyide vajinanınzın hali ne biçimdir şimdi. Jiletle keserken cinsel ilişki anında batar la o kıllarınız bize. Iyk
teşekkür ederiz bilgilendirme için çok işimize yarayacak :D
Neye saygi duyacagiz anlamadim ki? Yani agda kullanani tercih etmek suc mu?
Valla burada jileti ergen kizlar kyllanyr onlarda tras olmak icin degil, kendini kesmek icin kullaniyor
Canım onlar sarışın tüy yok fazla jiletle alınca çoğalmıyor çoğu almıyor bile o yüzden normal bizde öyle olsak öyle yapardık
Canim hepsi sarisin degil, koyu renkli saci olan da cok ve sarisinlar acik sari degil koyu cikiyor bacaklarinda falan onlarinda killari oluyor arkadaslarimdan biliyorum. Hatta alman sarisin bir arkadasim var kizin kollarinda benden cok tüy cikiyor..
Bilmiyorum bir arkadaş geldi Bolivyalıydı esmerdi hem ç bacaklarını almamıştı tüy fazla yoktu ve jilet kullanıyordu başka bölge için
Kılsızlar çünkü. Şu an dünya üstünseki en kıllı tipler bizim mezopotamya merkezli giderek azalmakta.
Kilsiz degiller, bizim gibi onlarinda oluyor, bazilarin daha cok bazilarin daha az. Bu genetik birsey, benim annemde kilsiz mesela bacaklarinda cikmiyor sadec koltuk altinda falan oluyor. Avrupada Amerikada ki kizlar kilsiz diye kendinizi kandirmayin yok öyle birsey. Insanin dogasinda var bu, bazilarinda daha cok bazilarinda daha az sadece.
Heee kesin öyle
Öyle tabi, birak bu ukela tavirlari dediklerim cok mantikli ve sogru. Alman sarisin bir arkadasim var mesela, kizin killari benden fazla, sarisin ama bacaklarindaki falan koyu kahve belirgin cikiyor karsilastirmistik bir kere.
hiç zannetmyorum jilet kullandıklarını. bence tüğ dökücü falan kullanıyolardır
Dediğin doğrudur belki yanlıştır bilmem ama sen sen ol böyle bu mantıkla hareket etme. Avrupa da böyle o zaman öyle.
Sen yanlis anlamissin beni, Avrupali yapinca herkes yapmali dogru olan bu demiyorum, onlarin cogunun jilet kullandigini söyleyerek bunun ne kadar normal dogal birsey oldugunu göstermek istedim, burada bir cok soruda karsilastim cünki jilet kullanan kizlara pis bakimsiz diyorlar herkes agda yapmamali.
Şimdi anlaşıldı o zaman :)
Erkek-kadınlar için bir ortak nokta daha :))
Ne güyel demi :))
sinek kaydı olacaksa sorun yok :)
Fark etmez sonuç olarak temizler