Saygı duyun saygı, her kadın istediği gibş alır ve JİLET YAYGIN PRATİK NORMAL BİR YÖNTEM!!!
Avrupada kizlarin cogu jilet kullaniyor?
Saygı duyun saygı, her kadın istediği gibş alır ve JİLET YAYGIN PRATİK NORMAL BİR YÖNTEM!!!
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer evet biliyorum. lazer gitmiştim işe yaramayınca bıraktım. ağdayla uğraşmamaya alıştığım için traş kullanıyorum iyi bir lazerci bulana kadar.. kollarıma bacaklarıma da yapıyorum ve hiç kalınlaşma yok. neye alışıyorsa vücut onu kabul ediyormuş meğer. ama özel bölgeler için aynısını diyemeyeceğim... bir de 4 haftada bir çıkacağına 3 4 günde bir çıkıyor.
inanmayan erkekler de meşhur alacakaranlık filminin balayı serisi olan bölümü izlesinler. bella gerdekten önce bacaklarını traşlıyor. hatta rica ediyorum bu seriyi araştırıp güncelle erkekler görsün avrupalılar neymiş. düşünün artık... avrupalılar bu yüzden yaşlanmıyor çünkü kafaya taktıkları mesele yok adamların:)
cok güzel söyledin ya :)
rica ederim canım:) bizim adamlar cahal naparsın :) anca armut piş ağzıma düş
aynen ya en iyi cevabi secmeseydim seni secerdim simdi :)
demen yeter canım teşekkür ederim yne de :)
Bende avrupada yasiyorum agda yapan yerler var ama burdada cogunlu jilet kullaniyo bende kullaniyorum her bolgemede uyguluyorum
Tesekurler
Rica ederim
bir suru rus tanıyorum jileti senden duyuyorum jilet kullanan kızlar tanıdım mayın çucuru gibi oluyor kıl kokleri nasıl jilet kullanıyosunuz bacagımda gogsumde var ama mutluyum oldukları için mutsuz olsam lazer epilasyon diye bişey var köklü cozum gider kurtulurdum tamamen neden ugrasıyosunuzki kılla tuyle jiletle agdayla hem batık var diyip acısını cekiyosunuz jilet kullanınca..
Rusya abrupa değil ben avrupa amerikadan bahsediyorum, ayrıca burada yaşayan rus arkadaşlarım da kullanıyor kilet.
Jilet
hadi canm yeme bizi şimdi herkes nerde kullanıo.. sen kullanıon dio jileti kutsal eşya yapcan haa :D.. epilasyona git.. olmadı braun dır falan reklamlarda çıkıyo ya işte al onlarda... arkadaş erkeklerin kullandığı bir şeyde erkeklere has olsun yaw.:D
gercekten öyle, yüzümüzü tiraslamiyoruz bacak kotuk alti falan. kil alma yöntemi bu sadece erkeklere özel degil o zaman sizde agda epilasyon yapin :D kadinlara özel jiletler var bilmiyormusun? :) sadece ben degil, cogu kadin kullaniyor. dergilerdeki arastirmalarda okuyorum, arkadaslarim bütün cevremdeki kizlar kullaniyor youtube video yapan kizlar vs vs bir sürü :)
kzım hadi özel bölgelere eyw. ama bacağına epi. yapsana :D
cok aciyor ama :( denedim ilk basladigimda epilasyonla aliyordum sonra jilete gectim
benim bildiğim jilet hızlı çıkarır tüyü ama :))
Cevap
111Cevap
valla saatlerce agda kullanan kadın arkadaslarım daha pıs
onun uzamasını beklıyorlar yenıden cıkmasını vs
o donem kıllı kıllı geıosunuz
en ıyı kesınlıkle jılet
ama ben bunu anlatamadım ınsanlara :D
kısıden kısıye degısır ama oyle sakal gıbı de cıkmıo
her gun ya da ıkı gunde bı duzenlı dus al
her dusta yarım saat tertemızsın
ağdanın acısı pıslıgı üstüne bı de tekrar kılların cıkmasını beklıosunuz ooo :DDD
hıc ugrasmama :DD
ağda kesinlikle daha etkili bir çözüm canım. en azından kılları azaltır. ama jilet kökten almadığı için azaltıcı etki yapmaz. jiletle aldığında siyah kökler kalır, yani çok derinden alamadığın için rahatsız edici görüntü oluşabilir. milletimiz bu olaydan kökünden kurtulmak istiyor bu yüzden ağda gayet güzel bence. türkiyede yasıyorum ama benim yabancı arkadaslarım var. 1 ay kadar onlarla aynı evi kullandık. ve her sabah duş alırken jilet de yapıyorlardı. oysa biz ağda kullandığımız için hem geç çıkıyor, hem de her sabah yapmak zorunda kalmıyoruz. zamandan da tasarrufumuz oluyordu. :)
ben lazere başladım koltukaltından,4 seansta bitti. Tamamen bitmedi de küçük sarı tüyler kaldı onları da jiletleyip kıl köklerini kuvvetlendirip 1-2 seans daha gitmem lazım ama çok da gerek duymadım epilasyonla alıyorum iki hafta hiçbir şey cıkmıyor. Çok kuvvetsiz kökleri şu an. Genital bölgeme de başlıcam ama o dudak cevresi çok acıyor diye biraz cekiniyorum. Yine de agda ve epilasyon jiletten cok daha iyi. Çok şükür ne koltuk altıma ne de genital bölgeme hiç jilet vurmadım. bir iki kere bacagımın üstüne yaptım oras da cok acıyor diye tatile giderken. Daha da yapmam ama.
Ne diye yorum yapmak için yorum yapıyosun bu kadar mı açsın karşı cinsine?
Jilet ne ya bırakın Allah aşkına yabancı kadınları değilde eski Osmanlı Sultanlarını örnek alırsanız onların bakımını idol görürseniz en sağlıklı olanın ağda veya hamam otu yağı olduğunu görürsünüz. Kıyaslamak bile yanlış biri kökten alıyor diyeri yalandan.
jilet kil alma yöntemi, cok normal, onlari örnek aldigimdan degil Avrupada yasadigim icin bende bu yönteme alistim agdayla ugrasmam ve bunun normal birsey oldugunu buna saygi duyulmasini istedigim icin bunu paylastim sizinle.
Tabili canım bir zahmet kimse kimsenin kılına karışmasın :D
o avrupalılara söyle gelsin sakal traşıda olalım beraber. avrupalı diye her yaptığını niye bu kadar rahat karşılıyor benim vatandaşım anlamıyorum. bizene kardeşim elin amerikanından fransızından biz türküz böyleyiz. avrupalı yapıyor türkte yapsın der gibi.
hangi insan bu kadar mantikli konusa bilir ya :)
Sana şiddetle katılıyorum
@-Goncigogo- oy şımardım :D
@kaderböylemişhemşire teşekkür ettim
Avrupali diye yaptiklari hersey dogru demiyorum, burada genelde Avrupalilari Ruslari örnek göstererek Türk kizi eziliyor ve ben bu jilet gercegini göstererek tepkinizi ölcmek istedim. Ve bu konuda saygi duyulmali, isteyen jilet kullanir isteyen agda. Kimseye jilet kullandigi icin pis vs. denmemeli. Avrupali yapiyor türkde yapsin demiyorum, Avrupali olunca bir kiymete biniyor bizim vatandasimizda sanki bende onlari örenk vererek jiletle tüy almanin cok dogal normal birseyl oldugunu söylemek istedim.
Simdi soyle bir gercek var gercekten jilet wurulan bolgedeki kil daha uogun ve daha hizli buyur. Insanlarda bunu biliyor ve kullanmiyor daha cok ve daha cabuk uzamamasi icin. Agda yontemi biraz can acitsada daha uzun sureli temizligi sagliyor olay bu yani. Bence sen git o ulkelerin sitelerinde duyur.
Heyy millet tr de jilet kullanmiyorlar agda yaptiriyorlar bilginize die : )
Ben de jilet kullaniyorum hem cok kolay hem de acisiz. Kullanmasini da bilmek gerek tabi hicbir sey bilmeden atliyolar burdakiler yok kalinlastirir yok sakal gibi olur diye. ben kollarimi bile jiletle aliyorum ve bebek poposu gibi şu an :D
O nasıl oluyor? Daha sert çıkmıyor mu? Bilmediğimiz bir yöntemi var ise paylaşırsan seviniriz
Ya Allah aşkına bazıları ın acı eşiği düşük olabilir (mesela ben) yapamıyor diye ıyy iğrenç vs gibi laflar kullanmayın bence tamam jiletle çabuk çıkıyor ama ağda da acılı ve çok zahmet li yani her yöntemin bir zorluğu var bence saygı duyun
Bnde jiletliyim kendimee kiyamam yaa agdaa yapamam canim acir :-D:-D
Aynen :D
Ben yabancı youtuberlarda fazlasıyla görmüştüm. Hatta bir türk utanmadan jiletle aldığını gösteriyor falan diye yorum atmıştı. Gayet doğal. Bence ağda jiletten daha iğrenç. Zamanım olmadığı zaman jilet kullanıyorum Çevremdeki çoğu kızda benim gibi yapıyor. Sadece ağda yapan hiç görmedim
Bence tüylerde artma falanda olmuyor
Sebebi bilmemeleri o Avrupalı dediklerinin 10 da 8 bilmiyor tek sebebi bu kadinlardan bahs ediyorum. erkeklerin çoğu traş olduğu zaman gözünün altına kadar jiletle alıyor sonuç yanında genelde jilet taşır çünkü artık baş edemiyor şimdi biraz biraz öğrendi bir kısmı Türk ve arap berberler sayesinde...
Turkiyede erkekler bile lazer epilasyon yaptirir oldu. gelip bize avrupalilar jilet kullaniyo diyecegine git avrupalilara turkler lazer yaptiriyo de.
Avrupada da lazer yaptıran var ama lazere gitmeyen jilet kullanıyor, Türkiyede herkes lazere gitmiyor ağda yaygın niye yalan söyleyim Türkler lazere gidiyor diye.
burada parasi yeten gidiyo emin olabilirsin. ayrica avrupada olup agda yapanda var. sonuc olarak jilet kullanan isin kolayina kaciyo, kullanmayanlarda parasini veriyo agda lazer yaptiriyo olay bu. isteyen istedigini yapar sen burada dedin diye gidip yapan olmaz cunku gecici cozum degil kalici cozum ariyoruz. sen yap yine.
Ağda yapan yok demedim herşeyi nasıl yanlış anlarım diye düşünüyorsun, ÇOĞU JİLET KULLANIYOR dedim herkes değil.
Türkiyeye genel olarak bakarsan çok değişik insanların şartları, İstanbul gibi modern yerler var geri kalmış yerler var küçük köyler var bu yüzden senin "çoğu lazere gider veya ağda" yapar gibi genelleme yapman yanlış olur, ama Avrupada yaşam kalitesi şartlar genel olarak belli seviyede bu yüzden genelleme yapmak daha kolay ;)
İsteyen istediğini kullansın, ben ağdaya karşı değilim. Ama jilet kullananlar anormal pis birşeymiş gibi yargılanıyorlar bunu normal olduğunu ve Avrupada çoğu kadının da kullandığını söylemek istedim bir sorun görmüyorum bunda herkes saygı duysun.
Ben erkek olduğum için ay iğrenç ne ki ayol iğrenç diyom sen düşün yani kuklanılmasından yana değilim çünkü bayanların genital bölgesi özellikle batıyo ya çiziyo nerdeyse :D ama ağda öylemi yumuşacık oluyo ahh ah :D tabiki tercih meselesi bu benim düşüncem
Şöyle bir durum var. Ağda yaparsan tüyler geç çıkıyo. Ayda bir iki kez alman yeterli. Peki jilet? Bugun jiletlesen yarin çıkıyo ve neden ayda iki kez yapmak varken hergün yapayım? Avrupayla burayi karşılaştırma. Cok istiyosan jiletle kendjni kardesim, burdakilere karışmak zorunda değilsin.
Avrupalı kullanıyor diye yurdum insanının kullanmasını gerektirecek bir durum yok. Bırakın da Avrupadan her yönden farkımız olsun. Ağda ile daha pürüzsüz oluyor. Jilet ile alınca mutlaka kıl tüy kalır. Evet ağda daha acıtır lakin daha temiz ve pürüzsüz olmasına sebep olur. Jilet kullanmasın mümkünse.. Çok zorda kalınırsa o zaman jilet kullanılabilir.
Avrupali diye yaptiklari hersey dogru demiyorum, burada genelde Avrupalilari Ruslari örnek göstererek Türk kizi eziliyor ve ben bu jilet gercegini göstererek tepkinizi ölcmek istedim. Ve bu konuda saygi duyulmali, isteyen jilet kullanir isteyen agda. Kimseye jilet kullandigi icin pis vs. denmemeli. Avrupali yapiyor türkde yapsin demiyorum, Avrupali olunca bir kiymete biniyor bizim vatandasimizda sanki bende onlari örenk vererek jiletle tüy almanin cok dogal normal birseyl oldugunu söylemek istedim.
teşekkürler açıklaman için
Ben 2 yıldır 5 bıçaklı jilet ve kız çiçke kokulu jeliyle yapıyorum benim 4 günde çıkıyor jilet le tüylerim ağda yapanlar cildi hepsinin aynı jilet derideki pıslığode alıyor bebe yağıyla bide deneyin permatık deneyenlrr jilet kotu diyor tüylerim hep aynı değişme yok uzafıgında hiç almadıgım gibi duruyor ben memnunum herkesin kendi tercihi at gibi kalınkıllarınız var bahaneyi jilete atıyorsunuz
Biliyorum bunu. Ben de Avrupa'da ve Amerika'da yasadim. Oralarsa bazen kullandim jileti mecbur kaldikca. Ama genelde ben de agda kullanirim. Daha saglikli, temiz ve kil koklerini zayiflatiyor. Mecbur kalinca acelen varsa jilet tabiki :)
Wowww tanisalim senle avrupa cocugu :))
Kesin yurtdisinda sunnetsizle yatmissindir :))
Tesla bir git.
@Nikolateslaa yurt dılında yaşadığı için neden kızlara hemen "kaç erkekle yatmıştır" gözüyle bakıyorsunuz? Sen git ülkendeki sürtünenlere ilişki yaşayanlara bak yurt dışındaki kızlara laf söylemeden önce.
bence ağda kullanılması iğrenç. utanmadan ağdacının altına yatanlar unutmasınki cehennemde aynı yerlere ateş değecek veya zemheri.
Helal olsun sana! Bunu anlayan tek kişi sen çıktın o kadar kişi cevap vermesine rağmen. Herkes ağda yaptırsın pürüsüz olsun falan diyor. Bir kadın kendi işini kendi halletmeli, isteyen jilet kullanabilir benim gibi. Asla kuaföre gidip oramı buramı açamam. Bu rahatlıklarını anlamıyorum Türk kızların, rahatlıkla tanımadığına gidip heryerlerini açip kıllarını aldırıyorlar ne kadar iğrenç ve ayıp.
Üzücü bir durum... o insanlar beni de eksik buluyorlar sevgilim olmadığı için.
Doğru söylüyorsun...
Tum amerikada bu boyle midir bilemem fakat en azindan new york ta kaşları bile ağda ile alıyorlar ama diger yerler icin agda ya da jilet karısık pek ayirt etmemekle beraber fantezi olsun diye degisik sekillerde kesiyorlar killarini
Kendin lazere gidiyosunda milleti mi orman etmeye çalışıyosun anlayamadım ki :D Ben şahsen 2 ay önce aldım ağdayla tenim bembeyaz bebek cildi gibi hala :) ne o öyle 2 günde bir jilet :/ tamam yapıyosan hobi olarak yine yap.. Ama her ağda da kuaförde yapılmıyor ki canım.. Soğuk ağda bandı denilen bişey var , evde tek başına çook da kolay uygulanıyor.. :) Yinede senin tercihin sen bilirsin..
Biz sizden Kıbrıs Krallığı'nı alarak kolunuzu kestik. Siz ise donanmamızı yakmakla bizim sakalımızı traş ettiniz. Kesilen kol yerine gelme... yok l*n o başka bir şeydi; di mi..
sen hep alakasiz cevap mi veriyorsun @_Vintage_
N'aber?
sen Fahriye Evcenden nefret eden üyesin dimi?
Nefret etmek değil de, çekici bulmam.
Hayırdır?
hayirdir hayir
Hatırladım ama o muhabbeti..
öyle mi sasirdim
ağda tüyleri biraz daha kökten alıyor, jilet ise sadece derinin üzerindekileri alıyor.
ama jiletle tüy dökücünü gibi ürünlerin hiç bir farkı yok. isteyen istediği şekilde alabilir.
Jilet çoğaltıyor kesin bilgi :D hayır cesaret eden kullansın ama cidden bende mesela bir ara kullandım hemen sertleştiler ve siyahlaştılar hiç hoş değildi :D Avrupa insanı genel anlamda kıllı değil, onları etkilemiyor olabilir yani
acele durumlarda gayet pratik oluyor.. bu kadar abartacak ne var ki bunda kıllı mı dolaşsın kızlar..
abartacak birsey yok tabi cok normal birsey ama bizimkiler kadin jilet kullanmamali diyor bakimsiz gözüyle bakiyorlar bunu degistirmek istedim.
tüy alınmada jilet kullanılır da biraz tehlikeli değilmi.. yanlışlıkla kesersin filan hassas bölge sonuçta
ben tüy dökücü kremden vazgeçmem
Bazen kesiyorum bacağımı ama çok az ve nadir. Tüy dökücü krem hepsini dökmüyor :/
Agda daha sekil gosteriyor ama jilet kullansin aman nolcak. Canini yakmasina kiyamam gerek yok
Ay en tatlı yorum :)
:))
ben de kullanıyorum, gayet normal bir şey ve inanılmaz pratik. gerçi çok çabuk çıkıyor ama
Yanı ana düşüncemız ne?
Bizde jilet kullanıyoz
Romeo ilk defa bir cevabini artiladim bende eksileyenlerdendim :) yani sizde kullaniyorsunuz normal birsey dimi? burada cogu kisi jilet kullanan kadina bakimsiz pis gözüyle bakiyor bende Avrupadaki kadinlari örnek vererek bunun cok yaygin normal bir yöntem oldugunu göstermek istedim kadinlar icin.
Ağda yaptıran erkeklerde var @Romeooooo 😃
Ağda mı yapıyorsun @Romeooooo? :D
Kendin mi yoksa kuaföre mi gidiyorsun? Acımıyor mu?
Vay be bu kadar bakımlı erkekler de varmış tebrikler. İlk defa duyuyorum bir erkeğin lazere gittiğini.
Haha yok gizlenmene gerek yok çok normal birşey utanma :D
Bir an jilet reklamı gelecek sandım :D
Hahaha :D
kişsel tercihim ve kadınımın benim için bu zor işi yapmasıdır yani ağda. kadına çok yakışıyor. artısı sizi bilmem ama ben jilet kullanan bayanlardan hiç haz etmiyorum.
Ee bende kullaniyordum jilet. Sonra lazer yaptirdim. Daha cabuk bitti seanslar. Zamaninda jilet kullandigim icin.
Avrupayi bilmem ama biz turkiyede NEFES ALSIN YETER dedigimiz icin yok jiletti kildi tuydu cok sikinti etmeyiz isik kapaliyken hepsi ayni
hahahaha farkli bir bakis acisi güldüm :)
Ben kadinlarda özel günleri olsun jiletle o dediklerini olsun hoş görmüyorum cekicilikleri azaliyor bende arzulamiyrum bile arti lazerle yapanlar var cok bakimli olan kadnlar var onlar ideal geliyor bana kendi fikrim
jilet kullanılması daha iyi , ağda vücudu mahveder. Hele bikini bölgesinin ırzına geçiyor sonra gören erkek vay efendim bu kız yalama olmuş.
Avrupa da bunu paraya donustrme ihtyaci yok ama Türkiye de is bulamayan ciraklk okulundan kuaför oluyor yoksa çok mu zor ağda yapmak kız kendisi yapamaz mi yapar ama kkendine güvenmiyor kuaför olmuşsa bildgi vardır diyp yaptryor olay bu
benim kuzenlerim kuaföre yaptiriyor kendileri yapinca zorlaniyorlar heryeri alamiyorlar ve daha cok ugrastiriyor kuaförde cok cabuk oluyor, daha kolay yani bir kizin kendisinin yapmasi o kadar kolay degil ugrastiriyor illa. isteyen yapsin veya yaptirsin ama ben, arkadalsarim, burada tanidigim herkes Avrupa kadini cogunlukla jilet kullaniyor ama bu sitede anladim ki bizim Türkler jilet kullanana igrenc gözle bakiyor saygi duymak yerine (sözüm sana degil genel konustum).
Farkndaym :)
O agda yapiyorum diyenlerin çogunun banyosunda permatik dolu degilse bende öleyim suracikta ya
Öyleleride vardir elbet. Sende mi yurtdisindasin?
Evet
Evet bende yabanci youtuberlarda gorudgumde sasirmistim ilk basta bize göre kotu bir sey ve erkeksi cunku :)
Jilet ne ya her gün kim uğraşır onunla, en temizi ağda ve ya lazer..
Şahsen ben lazere gidiyorum, çok da memnun kaldım, jilet sert çıkartır hiç gerek yok..
Lazer için jiletle alman gerek, lazere ne zamandır gidiyorsun, gerçekten kalıcı mı yoksa çıkıyor mu yine?
Yok ya cakma degil goster @romeooh :))
Ne ağda ne jilet valla epilatör en rahatı. Hem ağda gibi kökten alıp azaltma etkisi var. Hemde jiet gibi hızlı ve tertemiz yapıyo. ;)
Valla bizim kızlarımız kollarını çoğalır diye ağdayla bile almıyorlar. Sen hangi jiletten bahsediyorsun. Kıllı kıllı kollarıyla dolaşıyorlar.
Kullansinlar, yabanci ülkeden manita yapinca ne güzel sevgililer gününde 10'lu permatik hediye ederim.
:)))
ben pek hoşlanmam doğrusu hiç kıl tüy görünmeyecekse olabilir tabi ama yanlış anlamayın pis bakımsız falan oldugundan degil kıl tüy bana erkeksi birşey olarak geliyor kız diyince böyle tatlı şeker bieşy pürüzsüz bişey canlanıyor kafamda hep
anliyorum da insaniz sonucta herkesin tüyleri killari oluyor.
doğru söylüyorsun zaten ben kabul etmem falan demedim ama tercih olarak diğerini tercih ederdim
önemli olan vücut temizligi ne ile yapildiginin bir onemi yok
Köken farklı olunca insanların ırkların herkesin kılı bir çıkmıyo. bir iki kıl çıkan ağda yapcak değil jilet yapar tabi ama fazla çıkan bide jilet yaparsa vay haline bölge genellemek çok saçma
Siz yabancıların az çıkıyor sanıyordunuz öyle değil ama bu genetik annemin de mesela bacaklarında kollarında tek kış çıkmıyor, sarılın olan arkadaşlarımın bile bacaklarında koyu çıkıyor siyah olmasada ve az değil.
Sacmalama kizlar agda yapmali ya da epilasyon jiletle alan birine dokunmak bile istemm buhune kadar elimi bile surmedim o ne olee bee igrenccc usenmeyin biraz bakimli olunn beee 😆😆
Asıl ağda yaptıran kız üşengeç gidip kuaföre heryerinş açıyor kıllarını kendi almıyor ki. Jiletle almak çok normal sana düşmez saçma sapan yargılamak.
Kuaföre gidip heryerini açablar sevgililerine yalaranlardan olur inşallah sevgilin veya evleneceğin kız. Senden önce kaç dil kaç şey yemiş olur.
Bos bos konusmayin bence dogru olanin agda oldugunu sizde biliysunuz ama acidigi icin ve uzun surdugu icin kolayina kaciyosunuz belinizdede vikiyo kolunuzdada gogus ucunda kil vikan kiz bile gordum bukadar igrenc olmayin bence ben bile agda yaptriyrum cogu zaman biraz temiz olunn 😆😊
ama avrupadaki insanlar biraz daha az tüylüler sanki bizimkilerden.. bence bizimkiler jilet kullansa istenmeyen sonuçlar verebilir.. bilmem yanılıyormuyum?
o kadar fark yok, bazilarinda daha az bazilarinda cok cikiyor genetik
bir kaç arkadaşım var yurt dışında mesela kollarında hiç yok daha evvelde yapmıştık aramızda bunun muhabbetini.. ordan hatırlıyorum... sizin kızların kılları kalın demişlerdi... ama tabikide bayan olarak siz daha iyi bilirsiniz.. şahsen ben jilet kullanırım ama bayanları bilmem :)
bizde ki neredeyse özel kıl geni var jilete yüklensek şuna döneriz media.sondevir.com/250x190/2013/10/25/hanzo.jpg
yüzüne de jilet kullanan gördüm nette öyle yapınca sorun olmuyo mu
Olabilir yani doğal bişey ama çabuk çıkar o yüzden ağda en iyisi bence uzun süreli etki
bende avrupada yasiyorum bende jilet kullaniyorum ne var bunda? :)
Kimse uğraşmak istemiyor bence. ağda temiz ve daha pratik ve daha uzun omurlu jilet o kadar salak bişey ki biyerlerini kesicekler salaklar haberleri yok
Top oynadığım dönemlerde jiletle ve tüğ dökücüyle baya baya alıyordum jilet ve tüğ dökücüler kılları sertlestirdi ve kokleri saglamlastirdi ağda kullandim sonra hem gec cikmaya basladi hemde baya baya kokler kendine gelemiyordu ayrik ayrik cikiyordu yani jilet hayatimi mahvettii
Avrupada jilette kullanan var ağda yapanda. almanyanın bazı şehirlerinde ağda dükkanı var olmayan şehirlerde ise çoğu tr den alıp evde kendisi yapıyor 😃
Biliyordum jilet kullandıklarını ama nasıl bir sonuç aldıklarını çok merak ediyorum. Çünkü bir kez kullandım ve sonuç hüsran oldu. Orman oldu kanka.:D
Orman olmuyor, demek ki seninki zaten orman yok yerden kıl çıkmaz.
Doğru aynen katılıyorum sana ama ben jilet kullanmıyorum yarı lazer yaptım yani belki çıkarsa alırım jiletle eğer vaktim olmasa, ama epilator var agda da kullanırı
Avrupa avrupa giren çıkan ne acaba size bu kadar da ozentiliginiz geçmiyor?
Jilet koku yapar sakal gibi sert çıkar ve karartir. Hergun sakal trasi olur gibi tarsla ugradilmaz ya
Amerikada otelde work and travel yaptim. Kuvetlerde pembe jiletler toplardik. Cok killi milletler. Kadinlar bilr
Öğrendiğim iyi oldu daha fazla şaçma bilgi bulmam lazım
:DS
BİZ HERKES DEĞİLİZ CNM... Yurt dışında jilet kullanıyorlar diye bizde kullanıpta oramızı burazımı mahvedemeyiz... Ki anneler bile diyor jilet kullanma sert çıkar die biliyorlar ki söylüyorlar...
Ve jilet vurunca iki günde tekrar çıkmaya başlıyor... her gün onla kim uğraşır... Ve sağlıksız...
Ben onlar kullaniyor diye sende kullanmalisin demiyorum, sadece onlari örnek vererek bunun yaygin ve cok normal birsey oldugunu söylemek istedim. Jilet kullananlara bakimsiz pis gözüyle bakmak yanlis, buda bir yöntem herkes istedigini kullanmali.
Yaygın bişi olabilir ama onları örnek gostermen yanlış.,,,
yoo asil senin böyle hemen yargilaman yanlis
Yargılıyorum ya da yargılamıyorum... Sadece batıyı örnek verilmesinden haz etmiyorum... onları örnek aldığımız için Türkiye uçmuş durumda kıyafet açısından olsun şu dediğin jilet konusunda olsun örnek alalım derken aslında içten içe çöküntüye uğruyoruz...
Atamiz bile batiyi örnek almis cumhuriyeti kurarken, cöküs sebebimiz ülkeyi yönetenlerin doguyu örnek görmesi... toplum olarak dersen haklisin, ahlak kültür kalmamis cogu "modern" olcam diye degerlerimizden vazgeciyor... ben Avrupada yasiyorum ama Türk olmakla gurur duyuyorum ve ülkemi iyi temsil ettigimi düsünüyorum, kültürümüze tarihimize sahip cikiyorum.
olsun jilette iyidir kotu olsaydı biz kullanmazdık zaten :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar