Avrupada kizlarin cogu jilet kullaniyor?

Avrupada yasiyorum, Fransada Almanyada Italyada yasadim ve tanidigim herkes jilet kullaniyor, ben ve bütün arkadaslarim youtube videolari yapanlar vs. vs. burada ve Amerikada jilet yaygin, cok pratik ve etkili. Cogu jilet kullaniyor, Türkiyedeki gibi agda yapan kuaförler falan da yok, isteyen alip kendi yapar onunla da ugrasan olmuyor genelde.
Türkiyede ama cogu kiz agda yaptiriyor ve bu sitede jilet kullanan kiz görünce erkek olsun kiz olsun hemen saldiriyorlar yok orman gibi cikar sert olur falan filan.
Cocuklar sakin olun, jilet kullanilir bacaklarda koltuk altinda bikini bölgesinde bu cok normal cok yaygin ve AVRUPADA COGU KADIN JILET KULLANIYOR :)) bunu bilin istedim :)
Ne düsünüyorsunuz? Bildiginiz birseymiydi? Saygi duyuyormusunuz jilet kullananlara yoksa "ay igrenc benim sevgilim jilet kullanmasin" mi diyorsunuz? :D
Güncellemeler
+1 yıl
Bu soruyu bu şekilde sorma nedenim biraz bilgilendirmek duyarlılık yaratmak. İsteyen istediği gibi kullansın ama işinize gelince "Avrupalı candır kılsızdır" falan fikan "Türk kızı kezban bıyıklı" diyorsunuz ve burada da Avrupalılara biraz pis bakımsız gözüyle baktığınızı gösterdiniz jilet kullandıkları için.
Saygı duyun saygı, her kadın istediği gibş alır ve JİLET YAYGIN PRATİK NORMAL BİR YÖNTEM!!!
Güncellemeler
+1 yıl
Ne kadar ilgi cekti bu konu, cevaplarinizi okumak bir zevk cok komik olabiliyorusnuz :D
Avrupada kizlarin cogu jilet kullaniyor?