AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
113Cevap
Herkes istediğini kullansın canım aaa
Sonra tüyler oluyor sakal!
bu tür soruları sadece kızlar görebilmeli
öyle bir ayar yok ama herkes görebiliyor
jilet cildi tahriş etmez mi
Yıllardıt kullanıyorum birşey olmuyor doğru yaparsan, jiletle aldıktan sonra krem sürmen gerekiyor beslemek icin cildi, arada ufak kesebiliyorsun 2 damla kan cikiyor belli bile olmuyor sma dikkatli yaparsan olmaz
Epilatör icat edildi jilet ne be isyankarlar gibi
Jilet kullanırsan, hergün çıkar.
noldu şimdi bunu öğrendik genel kültürümüzmü arrttı ya da ülke ekonımisine katkıdamı bulunduk amaç ne?
amac: jiletle kil alanlara saygi duyulmasi, burada onlara "pis bakimsiz" gözüyle bakiyorlar cok yanlis.
öyle bir bakışmı var? kim uydrmuş? he jilet he ağda temiz görüntü varsa sıkıntı yok. parası yoktr belkide ağdaya vercek. ya bu insanlar ne kadar modern oldu. ulan bu modern olanlar acaba ne kdar modernler? alayı pislkten ölüo. benim ortamımda ne kızlar geldi geçti dışardan çok bakımlı modern gözüküo bir evlerine gir pislkten ölüolar. temizlik içtedir. ve dışa vurur. kolpadan olmaz.
hiçbir düşüncem yok benim
Aa ters duruyorsun resimde
ee yani? Jilete hayır kampanyası falan mı yapalım?
Yok gerek yok :D
:D :D
ben avrupada yasiyorum ama jilet kullanmiyorum
olabilir, herkes kullaniyor demedim ama cogu kullaniyor.
epilasyon cihazlarınız varken neden jilet :D
epilasyon bütün killlari almiyor ve cok aciyor agdadan cok aciyor tek tek yoluyor :D
onun soğutucu şeysi falan varmış :D ya sen en iyisi al bir hamam tozu biraz kokuyor ama ayna gibi yapıyor :D
Onlarin kullandiklari farkli yalniz
buradaki jiletlerle Türkiyedeki jiletler ayni degil tabi 1-2 marka haric, kullandigimiz jiletler keskin ve kaliteli. ne acidan farkli diyorsun?
Kadinlarin kullanmasi icin ozel olarak uretilen jiletler var. turkiyede pek bilinmez. mutemelen senin anlatmak istedigini yanlis anlayacaklar zaten
evet evet kadinlarin kullanmasi icin özel jiletler var burada 5-10 marka cesit cesit, Türkiyede cok mu? hmm yanlis anlasiliyor olabilirim
Turkiyedede var ancak bilen cok fazla insan yok. bu acidan yanlis anlayacaklar dedim
hmm anladim, erkeklerden birisi alakasiz resim paylasmis mesela o yanlis anladi bilmiyor bunu galiba :)
Türkiye de kullanılan markalar hangi markalar
Bence kullanmasin abi
Valla burada cogu jilet kullaniyor ben dahil, kim ugrasir o kadar agdayla? Hem agdayla alabilmek icin uzatman gerekiyor, bütün killari alamiyorsun, acitiyor, pis ve ugrastirici birsey, jilet pratik cözüm.
Ya ben farklı şeyler dusunuyom o yüzden bence ada iyidir ya FIS fislar var uyuşturucu 15 dakika sora agrisiz sizisiz
Ne yani kızların kılları mı varmış.
Ahahahahahah öldüm ya :D
kullanın vatana milete hayırlı olsun yani :)
Bizimkiler de Döner bıçağı mı kullansın? dfsad
hahah. DD sameeeeedddddd :DDsfsdsdd
Jilet kullanmanın neresi anormalki anlamadım
İşte normal olduğunu anlatmaya çalışıyorum cevaplars bakatsan çoğu jilet kullanmasın kadın bakımsız pis iğrenç diyor ama çok normal bu.
Demek hepsi geri zekalı bayanınında erkeğininde benim bildiğim temizlik aleti jilettir
Keşke bilseler akıllısın sen gerçekten beynin çalışıyor olumsuz cevap verenler gerizekalı :D
Benim ismim engin ben bir öleceğimi bilmem be kızım
Sakal traşıda oluyorlarmı?
hayir :D
Bir yerde kıl bırakmak gerekir :)
sakalim cikmiyor ki benim
Siz onlardan farklı olduğunuz için olabilir mi?
kadinlarin sakali cikmaz ki?
Neyse siz anlamadınız Türk kızları derim geçerim
türk kizlarinin sakali mi cikiyor? bende türküm sakalim cikmiyor. "biyik" dediginiz de cok az oluyor bende ince ve koyu degil cimbizla aliyorum, kasimi da cimbizla düzeltiyorum ama sakalim cikmiyor :D
Siz yazdıklarımı baştan bir daha okuyunuz.
yine anlamadim acarmisiniz lütfen
Demek istediğim şu ki : Kıllarını jiletle alan kızdan çok ağda yapan kızları tercih ederim. Nasıl olsa Türkün Türkten kardeşi yoktur :)
simdi anladim ama yazdiklarindan anlasilmiyordu bu acik acik yazabilirdin. e avrupada benim gibi türkler de yasiyor onlara farkli gözle mi bakiyorsunuz
Evet dedim ya sizin onlardan farkınız sakalınızın çıkmaması size bu yüzden tekrar okuyun demiştim :)
Avrupa dayım ağda yapıyorum
çoğu yabancı youtuber kullanıyor
Haha sende kullan tatlı kız
Bence epilator kullansin.
Hayrlisi olsun diyorum :))
Tüy Dökücü krem kullanıyorlar spatulası jilet gibi
Çoğunlukla jilet, tüy dökücü krem kullanan da var.
Temizleyen herşey uygundur ;)
bende avrupada yasiyorum jilet kullaniyorum :D
Hakli ciktim :D
söyle pembe renklileri yok mu sanki bebek oyuncaklari gibi duruyorlar tezgahta :)
var var :))
welche benutzst du denn? einwegrasierer? :D
nee nicht einwegrasierer, ich benutz die von venus wo man die klingel auswechseln kann :D
*klinge
bist yaa schlau :D
Erzähl doch weiter was man in europa so macht :D
schule, arbeit, uni, essen.. alles was du auch sonst wo auf der welt machen kannst.
warte noch dazu auch Rasieren :D
Ben zaten jilet kullanıyorum :)
Güzel :)
Bende anlamiyorum turk erkekleri
Orman gibi yapcan milleti ;)
Ben killi seviyorum o bölgeyi napicazz?
Ben laser yaptim anacim :/
Jilet bana acayip ilkel geliyor bilemiyorum
keşke kullanmasalar :(
Epilasyon yaptrıcam tamamen kurtulcam
evet biliyorum
Napalim sizin kukunuzun kil meselesini
Komple ağda yaptırıyorum 10 tl :)
Vay anasını :S keşke biz de o kadar ucuza bulabilsek
Niye orda ne kadar
Killi gelmesinde neyle temizlerse temizlesin
jilet sıkıntı olmaz mı amaa
Isvecte yasiyorum ve dediklerin tamamen doğru.
jilet mak 3
Jilet mi ıyyy. Ağda gibisi var mı. Miss
agda yapabilmek icin killarini uzatip killi mi dolasiyorsun iyyy.
Yo kısayken de yapılıyo
Temizlikte de avrupanın ne mal olduğu çıktı.
Avrupa, Amerika, jilet kullanan yabanci mankenler bile var ne diyorsun. Bu bakimsiz olmak demek degil, killi pis dolasmak bakimsizlik ama jilet kullanmak temiz degil diyemezsin cok normal bir yöntem. Siz agdaya alistiginiz icin tuaf gelebilir, ayrica agda igrenc killarini alabilmek icin uzatiyorsun mecbur iiiy :/
Avrupa yapiyor diye bizim kezbanlardami yapsin
Avrupali diye yaptiklari hersey dogru demiyorum, burada genelde Avrupalilari Ruslari örnek göstererek Türk kizi eziliyor ve ben bu jilet gercegini göstererek tepkinizi ölcmek istedim. Ve bu konuda saygi duyulmali, isteyen jilet kullanir isteyen agda. Kimseye jilet kullandigi icin pis vs. denmemeli. Avrupali yapiyor türkde yapsin demiyorum, Avrupali olunca bir kiymete biniyor bizim vatandasimizda sanki bende onlari örenk vererek jiletle tüy almanin cok dogal normal birseyl oldugunu söylemek istedim.
Çoook Feciii
gercek bu ve cok normal, kim agdayla ugrascak sürekli.
İtici oluyorlar. Demekki eslerine deger vermiyorlar ya da bir adet olmus
eslerine deger vermiyorlar derken? pardon o zaman erkekler de her yerini agdayla alsin düzenli olarak tövbe tövbe... bir kadin bakimini yapar killarini alir, isteyen agda isteyen jilet tüy dökücü krem kullanir böyle yargilamak sacma sapan neden uydurmak yanlisssss.
Nebiliyim. Ben olsam kızardm esime
Kil tuy iste
Respect
lazer yap kurtul
sen avrupadaki kızlardan herbişeyi aldında jiletimi kaldı be güzelimmm
Anasının gözüydü :D
Anlamadım
Yapacak bi'şey yok.
ben biliyodum. DD:d
:DD
müslüm babaaaaaa
Ormana hoş geldiniz