Moda & Stil Arkadaşımın nişanı için elbise aldım. Bana yakışmış mı? EdaQuenn123 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Yapay Zekaya Sor trendyoldan almıştım içinde kayboldum anasınınasıdans ıs Arkadaşımın nişanı için elbise aldım. Bana yakışmış mı? Cevapla Trendyol Soruları Nişan Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 +1 yıl Moda & Stil konusunda 973 cevap paylaştı. Bence nişan için pek uygun değil. Sanki sahil kenarında arkadaşınla kahve içmeye gidecekmişsin gibi duruyor. Olmamış yani. 1 0 Yorumla
QueenOfTheFashion Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 28 +1 yıl Günlük giyim için daha uygun gibi geldi bana 0 0 Yorumla
Pikauv Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Vallahi kusura bakma ama yemin olsun bedava verseler, üstüne para da verseler, beni kesseler de ben bunu giymem. Çok vasat.. 1 4 Yorumla seyda028 +1 yıl Aynen ya Yorumla KaranlıkMYHEART +1 yıl Kırıcı olmak istemem ama. Bende katılıyorum. Rengi bile çok kotu.. Yorumla EdaQuenn123 +1 yıl @KaranlıkMYHEART neden Yorumla KaranlıkMYHEART +1 yıl Hiç bir seyini sevmedim elbisenin. Sende sorun yok. Ama sana yakışmamış. Yaş olarak bile düşünsek.. Yorumla
HeartofFire Takip Et Master Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,3b cevap paylaştı. Olmamış. Daha üzerine oturan bir elbise almalısın ayrıca kemer detayı daha hoş olabilir. Keyifli geceler.. 0 0 Yorumla
erdem744344 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Neden Beğenmiyorsunuz... Kızın Kalbini Kırmayın Kendisinin Beğenmesi Önemli Bence Çok Güzel Hanımefendi Mutlu Günler Dilerim 🌸🤗 0 3 Yorumla rosefromearth +1 yıl Ne alaka fikir sormuş zaten Yorumla erdem744344 +1 yıl Biliyorum Hanımefendi Tabi de; İnsan Yine Yakışmadı, Güzel Değil Gibi Kelimeler Yazınca Bir Tık İnsanın Kalbi Kırılır Diye Düşündüm Yorumla erdem744344 +1 yıl Ama Bana Kalırsa Gayet Hoş Bir Elbise 👗 Yorumla
Rosekokusu Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Ev içinde giyilebilir nişan için basit kalmış. Kusura bakma kötü yorumum için 0 0 Yorumla
YelizPırıl2_ Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bence vücuduna uygun bir şey daha güzel olurdu, pek olmamış gibi 0 0 Yorumla
1bilinmez Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Günlük bir elbise olarak güzel ama arkadaşının nişanı için çok sadece olmuş 0 0 Yorumla
sbinarar Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Bqna yakismis mi derken insanin yuzude gozukmesi gerekmiyor muydu 😅😄 0 0 Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 353 cevap paylaştı. Bunu söylemeyi tercih etmem ama çok çok çok kötü, giyme lütfen… 0 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 336 cevap paylaştı. Rengi cansız geldi sadece. Onun dışında gerisi gayet güzel. Güle güle kullan 👗 0 0 Yorumla
Zekikız2022 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Fiziğin, boyun filan süper. Ama elbise kötü ya. 0 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Elbise, günlük elbise. Fiziğin güzel, daha güzel elbiseler var. 0 0 Yorumla
Yunusemre1143 Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kötü değil ama nişan için uygun değil gibi sanki. Ama elbisen güzel 0 0 Yorumla
kadinsix Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 89% +1 yıl kanka bu elbise cok demode artik giyimiyor siyah pantolon ustune usy giy en fazla 0 0 Yorumla
DanseAvecLaVie Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Elbise yazlık günlük hayatta giyilen bir elbise, çok da şık bulmadım açıkçası. 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Çok güzel elbise değil bence, ben pek yakıştıramadım. 0 0 Yorumla
Gök-mavi Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Moda & Stil konusunda 2,2b cevap paylaştı. keşke biraz dar olsaydı 0 0 Yorumla
Şişkoletta Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Günlük bir elbise gibi duruyor 0 0 Yorumla
simsbhtyar Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Elbise çok güzel sana da yakışmış ama nişan için olmaz. Günlük kullanıma uygun 0 0 Yorumla
vuslat300 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Fiziğin ve boyun fevkalade ama elbise pek güzel değil 0 0 Yorumla
Üyeolismi Takip Et Xper 2 Yaş: 32 +1 yıl Sana çok güzel yakişmiş ama Nişana pek uygun değil gibi 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl nişan için sade daha çok penye yazlık elbise gibi 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,5b cevap paylaştı. Gayet güzel görünüyor. 0 0 Yorumla
sevimliihatun Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Elbisenin kendisi de güzel değil ben beğenmedim 0 0 Yorumla
Yorgunn-1-Adamm Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Siz kızlar bir kerede bir şey beğenin 🤣 0 0 Yorumla
Sevdamdın_sen Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 88% +1 yıl Bence olmamış daha güzel bir şey olabilirdi 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Günlük elbise gibi. Fazla spor. 0 0 Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Moda & Stil konusunda 348 cevap paylaştı. Elbise seçimi yanlış sanki 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sen güzelsin ama elbise değil. 0 0 Yorumla
v0lkn Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,6b cevap paylaştı. Süper değil idare eder 0 0 Yorumla
tatlibelaxx Takip Et Xper 4 Yaş: 26 , eic 92% +1 yıl Boy kaç 0 2 Yorumla EdaQuenn123 +1 yıl 172 Yorumla tatlibelaxx +1 yıl Hay maşallah daha uzun duyuyon Yorumla
Takıaskısı Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Buna para verdim deme lütfen 0 1 Yorumla EdaQuenn123 +1 yıl 15 tl Yorumla
cokıyıbırı07 Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Moda & Stil konusunda 840 cevap paylaştı. evet yakismiss 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Bence nişan için pek uygun değil.
Sanki sahil kenarında arkadaşınla kahve içmeye gidecekmişsin gibi duruyor. Olmamış yani.
Günlük giyim için daha uygun gibi geldi bana
Vallahi kusura bakma ama yemin olsun bedava verseler, üstüne para da verseler, beni kesseler de ben bunu giymem. Çok vasat..
Aynen ya
Kırıcı olmak istemem ama. Bende katılıyorum. Rengi bile çok kotu..
@KaranlıkMYHEART neden
Hiç bir seyini sevmedim elbisenin. Sende sorun yok. Ama sana yakışmamış. Yaş olarak bile düşünsek..
Olmamış. Daha üzerine oturan bir elbise almalısın ayrıca kemer detayı daha hoş olabilir. Keyifli geceler..
Neden Beğenmiyorsunuz... Kızın Kalbini Kırmayın Kendisinin Beğenmesi Önemli Bence Çok Güzel Hanımefendi Mutlu Günler Dilerim 🌸🤗
Ne alaka fikir sormuş zaten
Biliyorum Hanımefendi Tabi de; İnsan Yine Yakışmadı, Güzel Değil Gibi Kelimeler Yazınca Bir Tık İnsanın Kalbi Kırılır Diye Düşündüm
Ama Bana Kalırsa Gayet Hoş Bir Elbise 👗
Ev içinde giyilebilir nişan için basit kalmış. Kusura bakma kötü yorumum için
Bence vücuduna uygun bir şey daha güzel olurdu, pek olmamış gibi
Günlük bir elbise olarak güzel ama arkadaşının nişanı için çok sadece olmuş
Bqna yakismis mi derken insanin yuzude gozukmesi gerekmiyor muydu 😅😄
Bunu söylemeyi tercih etmem ama çok çok çok kötü, giyme lütfen…
Rengi cansız geldi sadece. Onun dışında gerisi gayet güzel. Güle güle kullan 👗
Fiziğin, boyun filan süper. Ama elbise kötü ya.
Elbise, günlük elbise. Fiziğin güzel, daha güzel elbiseler var.
Kötü değil ama nişan için uygun değil gibi sanki. Ama elbisen güzel
kanka bu elbise cok demode artik giyimiyor siyah pantolon ustune usy giy en fazla
Elbise yazlık günlük hayatta giyilen bir elbise, çok da şık bulmadım açıkçası.
Çok güzel elbise değil bence, ben pek yakıştıramadım.
keşke biraz dar olsaydı
Günlük bir elbise gibi duruyor
Elbise çok güzel sana da yakışmış ama nişan için olmaz. Günlük kullanıma uygun
Fiziğin ve boyun fevkalade ama elbise pek güzel değil
Sana çok güzel yakişmiş ama Nişana pek uygun değil gibi
Sen güzelsinde elbisee 👎
nişan için sade daha çok penye yazlık elbise gibi
Günlük bir elbise bence. Nişana olmaz ki.
Çok demode ve yaşına göre değil ıyyyy
Gayet güzel görünüyor.
Nişanla alakası yok gibi elbisenin
Çok bol duruyor
Elbisenin kendisi de güzel değil ben beğenmedim
Hiç yakışmamış ve çok basit duruyor
Kusra bakma ama elbise vasat
Siz kızlar bir kerede bir şey beğenin 🤣
yaz, hatta plaj elbisesi gibi.. kötü
Evvettt yakışmş 👍🏻💪🏻
Çok kötü bı ne yaaa 🤦🏻♀️
hayırlı olsun