AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
zayıfladığında bu saç sana çok yakışır kestirme sakın hem kilolulara kısa saç yakışmıyor bence
dımı yuzumu daha cok cıkartır kılolu ya bıde yuzum tontıs.. zayıflayınca yapmak daha mantıklı su durumda.
96 yı örünce gerisini okuyamadım valla.:)= inş kurtulursunuz.
azcık zamanını ayırıp okusann da yorum yapsan cok ıyı olurdu.
okudum da 96 yı görünce anlayamadım valla.
ama resimlere şimdi bakabildim. malum net kötü:)
o saçlara bukle bukle daha iyi gider sanki.
bukle bukle resmını koymamdakı amac uzunlugu.. bıde en altta guncelledım kut sac gıbı o nasıl sence
2 cm daha kısa olsa mantar kafa olur:) ben hiç beğenmiyorum o saç tipini.
o saça hakaret olur hem. güçlü saçlarınız var. bukle bukle iyi gider.
tesekkur ederım..
kırmızı cızgının ceızıldıgı yerden kessem nasıl olur sızce? sımdı kessem seneye kadar yıne aynı uzunluga gelır.. bı fark olur yalnız boyle kat kat degılde her tarafı esıt duz olur
resim açılmıyor nedense bilemem. açıkçası uzun saç zaten sorun oluyor da siz bilirsiniz gene. ama şimdi saçınızı bir de sağlığınızı uğraşsanız 1 senee normale inersiniz. sakın ola hızlı diyetlere girişmeyin. ayda 5-10 kilo yeter. üstüne almadıktan sonra mesele yok.
halla halla ılınc bı sorun var sızın pc de sanırım.. dıyetısyene gıttım. spora basladım 1 hafta falan oldu.. spor destegıyle kılo verıcem ıns.. ılac vs hıcbısey kullanmıcam.. mucıze dıyetle falanda ısım olmaz. ayda 4 5 kılo cıvarı ıyıdır.
önemli olan geri almamaktır.
bir de özellikle üre yoğunluklu nemlendiricileri aksatmaın. o kadar kilonun gidişi deriyi çatlatır.
aynı zamanda cildiyeciden de yardım alabilirsiniz.
kesınlıkle dogru soyluyorsunuz. karın bolgemde cok mıktarda kırmızı catlaklar var zaten :(( cıldıyeceıye gıtmedım gıtmem gereklı aslında.
aksatmamanız gerekli. yarın bir gün kilolar gidince o deriden bir 46 kilo boşalacak. az bir oran değil bu.
bir de zayıflamakj istiyorsanız ayrıca evdeki elektrüklü aletleri mümkün olduğunda az kullanın. çamaşır bulaşık makinesi ve süpürge. kendi gücünüzle yaparsanız dha hızlı kilo verdiir. hem kas kazandıracağı için bir vuruşta beni yıktırır:)
evet haklısın bı randevu alayım da gıdeyım.. zayıflyana kadar belkı bı krem falan verır duzenlı kullanırsam azalır veya gecer catlaklarım.. hıc sorma ya evde annem var zaten bulasıklar makıneye dızılır camasırlar da makınede yıkanır 4 kısının camasırını nasıl yıkayım allasen :)) her gun supurge calıstırılır. her gun 1.5 saat falan spor salonuna gıdıyom o olmaz mı
olur da. ben size diyroum zaten ilk anlarda zor gelir ama bir ay sponra kollar benden kaslı olur:)
önemli olan kilo vermek değil, o kilonun yerine geçecek bir şey. eğer kas yapınızı güçlendirirseiz kilo almak zorlaşır. ben hayvan gibi yiyorum hala 60 kilo civarıyım. nasıl sanıyorsnuz?
valla dedgnı anlayamadım ıllakı camasırı bulasıgı elımde mı yıkayım onu mu dıyorsun :)) por salonu olmuyo mu yanı :)) 60 kılo bı erkege gore az degl mı ya boy kac pekı
1.70 boyum var.
geçmişte spor yapardım bir de tarla işleri falan. yıllar boyunca hep baklava ile dolaştım durdum zaten. 50 kilo civarı idim hep:)
spor salonu olur olmaz değil. ama fazladan sporun da zararı olmaz. hem sadece ev işlerini yapsanız spor salonuna para vermeye gerenk kalmaz:)
ben koca koca tarlaları tırpanla biçerdim. gübre çekerdim. kilomdan fazla çuvalları tşırdık. öyle sağlam kaldım.
vay be helal olsun.. elımdn geldıgınce ev ıslerını yapıyorum zaten.. ama butun gun ıste ol sonra cıkısta salona gıt sonra eve gel saat oluyor 19.30 falan anam aglıyor.. maasallah valla.. bu arada baklavaları olan erkekler bana ıtıcı gelıyor nıye blmıyrm ama ole
ben övünmek için demedim zaten. baklava zaten aşırı zayıflıktan çıkar genelde. ha bende serttiler ama yine de zayıflığımı vurgulamak için söyledim.
işte siz salona gitmeyip ev işlerini kendiniz yapsanız zaman tasarrufu olmasa bile yine de aynı yere gelir ekonomik tasarruf olur:)
oldum olası spor salonlarından nefret ettim zaten.
ben 1 günde 2 kiloya yakın bir ağırlık kazandığımı da bilirim ama. :)
yok estagfırullah bende yanlıs anlasıldıydam kusura bakmayın. destegınız ıcın tesekkur ederım :))
önemli değil. zaten baklava sevilecek bir şey değil.
hadi hayırlı geceler.
hayırlı geceler :))
fazla zayıflama ideal kiloda ol, saç için yüz hatlarını görmem lazım ona göre yakısırmı yakışmazmı dıyeceğim., her insana gitmez çünkü o model
ıdeal kılom 48-50 arası canım.. yuzum yuvarlak..
olmamış :( bir an önce zayıfla ve saçlarını kısalt.
spora ve dıyete basladım :)) zayıflıcam ınsallh
helall
Fazla uzun biraz inceltsen biraz kisaltsan guzel olur :)
ınceltme olayı nasıl oluyor.. sımdı hafıf uclardan kestırcem zayıflayıncada yuzume gore sekıl verdrtcem canım :))
Usturayla inceltiyolar sen soyle kuafor bilir zaten saclarin cok bir de kalin telli ya inceltirse daha iyi olur
tamam zayifla ama 96 kilo olduuguna inanmiyorum canim. Daha fazla olmasin
ustumdekıler bol ya resımde ole cıkmıs olablr
bu model kullanma bence normal düz kestir hepsi bir boyda olsun
sagol canım yorumun ıcın :))
rica ederim canım benim ^^
@gizeems_ :)))
@Sametiedi ^^
canım saçının uçları üçgen olmamalı düz kestir bence ve uzun kalsın
dumduz mu olsun yoksa 10 cm falan mı kestreyım mı?
baya uzamış biraz kısaltabilirsin ve düz olsun
sana yakışacak saç tipi budur
saçların 10-15 santim kesilmesi gerek bunu diyebiliyorum..
cok mu kotu duruyor pekı canım. bıde benım saclarım cok kalın ya acayıp coklar
saçların çok güzel.. oldukçada parlak. ama ucları zayıf ondan dedim eğer kestirip , fazla değil daha güzel ve canlı olacak emin ol :))
15 cm falan yeter heralde. yukardakı arkadas ısaretlemıs bakar msn
tesekkur ederım bu arada canım :)) bugune kadar rahat 20 kısı sormustur sacların boya mı dıye
iyi yerden işaretlemiş eşit ve düz kesim. saçların daha iyi görünür hizaya gelir
karar verdım kestırcem ılk fırsatta :))
saçların cok uzun duz kesim yapmalısın. kiloyuda verirsin takılma senin kadardım yavas yavas veriyorum. burdaki salaklara takılma ;)
hadı ya kac kıloydun pekı sımdı kac kılosun? ne takcam be havlasın dursunlar :)) zararlı degıller o kopecıkler ablası :)) kendı aralarında hırlasıyolar ıste :)) ıns verıcem canım cok kararlıyım
kaç kilo oldugumu soylemicem.20 kilo verdim ve devam ediyorum
ayy ozelden konusalım mı sekerım ya :))
lütfennnn :))
yaz bakalım
yazdım canım sagol :))
Umarim hersey planladigin gibi olur unutma inanmak basarmanin yarisidir. :)
"zayıflayınca makyaj falan yapınca acık bırakınca cok yakısır belkı."
Haklı Olabilirsin.
V kesim hoş durmuyor düz kestir ya da katlı yoksa guzel saclarin
sagol cnım tesekkur ederım :)) dogru dıyorsun sımdı uclarından aldırcam kırıldılar baya zayıflayıncada yuzume gore sekıl verdrcem :))
Olur canım nasıl uygun görürsen :)
:))
üzülerek söylüyorum kilo verirsen eminim çok güzel kız olabilirsin dene denemekte fayda var
1 hafta oldu spora ve dıyete baslayalı tesekkur ederm :))
haydi hayırlısı :)
amın:))
Ben yapamam dedim 80 kilodan verdim çokta iyi oldu motiveni kaybetme azimle devam
S
kaç kılo verdın canım pekı? su an kac kılosun? su an cok azımlıyım o kılolar ya gıdecek ya gıdecek :))
56 oldum kdjdjd
Gayet iyi devam :)
owwww maasallah canım sana ya :)) darısı basıma.24 kıloyu ne kadar surede verdın pekı spor falan yapıyor musun
15ni 2 ayda verdimde gerisinde zamanla gitti evet yeni başladım
bende ılk 2 ay 80 kıloya dusebılır mıyım? spora da gıdıyom ılk verılen kılolar su oluyor sanırım
Evet düşme ihtimalin var ama yavaş ver tam ver daha iyi
her gunn 1.5 saat spora gdym
Oha l*n bir an telefonun ekranından fırlayıp bana saldıracağını sandım halkadaki karının saçlarını anımsattı
Kendini nasıl rahat hissediyorsan, neyi yakıştırıyorsan kendine onu yap :)
sagol :))
Yuzunu görmeden yorum yapılmasını nasıl bekliyorsun
kendı tercıhım. boyumu kılomu yazdım.. dıyet ve spora basladım.. arkadan uzunluguna bakrak yorum yapıcaksın ıyı veya kotu hepsı bu...
Bunlar goreceli kavramlardır ben kısa severim bence kısaltmalısın
kısa ama ne kadar mesela?
Küt işte ceneye kadar mesela
owww baya kısa dıyorsun sen zevk meselesı
Aynen
Bakımlı duruyor saçların biraz kisaltsan daha hos durur sanki
sımdı az bısey uclarından aldırcam zayıflayınca yuz seklıme gore kestrcem :))
Saclarin cok guzel azcik bakimla dahada guzel olur :)
sagol canım tesekkur ederm:))
Saçlarım nasil sorusuna bukadar yazdıysan eyvaah : D
Canım saçlarınada bayıldım sanada bayıldım biraz zayıflayınca harika bir kız olacağını düşünüyorum şöyle 60 olsan bile yeter
sagol canım allah razı olsun :)) smdı uclarından aldrcam zayıflayınca yuz seklıme gore bı model yaptırcam :))
Bu kadar uzun saç bence hiç hoş değil ya ormandan çıkmış gibi kestir hemen :D
öyle mı dıyorsun
yeap
Sporla ilgili bi. sorun olursa seve seve cevaplarım.
bılgılısın sanırım spor konusunda :))
Bu fotoyla pek belli olmuyo evet alakadar oldugum. Yarı çıplak koyunca abaza oluyoruz.
bencede koyma.. boyle daha beyefendısın fotonda :)) ben her gun 1.5 saat spor salonuna gıdıyorum aksam ıs cıkısı.1 saat yuruyus bandında yuruyrm yarm saatte bısıklet kullanıyorum.. ama bunu her aksam yapıyor pestılım cıkıyor ama olsun.. gecen hafta pzt basladım bugun 9. gunum yanı.10 ayda spor destegıyle beraber 45 kılo vermek cok mu zor sence?
Hergün spor yapıyorum diyosun. Spor olarak ağırlık mı yoksa cardio mu?
10 ayda 45 kilo icin otçul olman lazim ve bunyeye bagli :D
kardıyo yaz yakımını hızlandırıyomus.. agırlık falan calısmıyorum..1 saat kadar yuruyus bandında yuruyorum. yarım saat kadar da bısıklete bınıyrm
@burcukys ole oldum zaten canım. aksam yemeklerınde pırasa ıspanak brokolı falan yıyrm yogurtla.
Verme ihtimalin var o zaman. bende 15 yasindayken kiloluydum 70 kiloydum 55 e dustum zor bisey degil 3 ay surdu :)
Sadece hafta ici spora git. Haftasonu dinlen. Hergün spor yapmak iyi bisey değil. Uykunu cok düzenli uyu. Protein ağırlıklı beslenmeye çalış. 10 ayda 45 kilo vermek baya baya zor bir is ama neden olmasın. Senin icin 35-45 o kadar önemli olmamalı. 10 ayda olmazsa 15 ayda olur. Sen yeterki böyle devam et. Sonunda istediğini alacaksin insallah.
@burcukys maasallah canım sana darısı basıma :))
Ben fitness e gitmistim. O bana 3 4 kg degistirdi. Daha sonra spinninge yazildim. yanliz cok agir bir spor. 1 saat suruyo sonra hareket edemiyosun.15 16 kilo verdirdi bana :)
onu bana bırısı daha demıstı ya vucut dınlenırken kılo verırmıs. haftanın her gunu fazla dıyorsunuz. pekı haftaıcı 5 gun gunde 1.5 saat ıyı mı o zamn.. hergun 7 saat falan uyuyorum.. kalıcı vermek ıstıyorum zaten kılolarımı.. gerı gelmesınler bı daha :))
@burcukys kız ben bu halımle fıtnese nasıl gıdeyım bacım :)) bana yruyus bandı ıle bısıklet yeter ;))
Evet iyidir 5 gün.
tesekkur ederım pekı 1.5 saat ıyı mı
Evet yeterli.
tamam tesekkur ederım haftada 5 gun 1.5 saatten devam :))
Aynen öyle. Rica ederim.
Bence uzun sac iyidir benim bob modeliyken zor gunlerim gecti simdi yavas uzuyo zaten bence kalmali
bob modelı onu uzun arkası kız oluyor dımı.. neden memnun kalmadın pekı canım?
sakın kestirme eminim zayıflayınca fıstık gibi olcaksın ;)
hmm oyle mı dıyrsn tesekkur ederım balım :)) optm
şu an sacin cok uzun suanki kilonla ne cok uzun nede cok kisa kullanma ikinci resimdeki ideal
kestr mı dıyorsun yanı
Aynen ama fazla degil
saçları biraz daha yaysan ejderhaya benzeyecen sırttan
Allah belanı versin garez gibisin korktum agsjahdjdj
Pislik ya ahahahah :)
baslayalı bır hafta olmus sanırım bende dıyetteyım 3 gun oldu bugun 4. gunum kac kılo verdın? bu arada saçlarını kestırme derım ben zayıflayınca da cok hos durur sacların cok guzel :)
bugun 9. gunum canım ıste gecen hafta pzt baslamıstım.2. kılo 300 gram gıttı su an 93.7 yım..:)) tabı bunlar su ılk 10 15 kılo cabuk gıder. bende ona karar verdm canım sımdı uclardan az aldrıcam ya da aldırmam blmıyorum zyıflayınca yuz seklıme gore bı model yaptrcm.. saclarım arkadan cok yaygın gozukmus ama normalde arkadan kucuk tokayla toplayınca boyle v seklı bellı olmuyo pek..
doğal rengi dediğin fotograf vallaha halkada ki karının saçları gibi korktum
kendı rengı boya yok yanı
beledıyenın kadrolu karabasanı önunu donuyor ve bummm
Saçlarını kestirme kilo verdiğin zaman kestir bence sonradan pişman olma
uclarından az bısey aldırmaya karar verdm zayıflayınca duruma gore sekıl vercem canım sagol :))
Evet çok mantıklı bir karar vermişsin :) ama v kullanma bence saçların çok güzel düz kesimle çok hoş durur
Bence fiziğini gosterseydin daha iyi olurdu kilolu kadınları daha cok seviyorum ben
Bu saçlar farklı kişilere ait. Sarı ve uzun olanı ko güzel. Berber olsam makas vurmazdım.
Saclarin bosluga dalar gideeeer sahipsiz savuruslarınnnnnnn
Sen önce poponu küçült tatlım. Boşver saçı başı :)
o zaten kesınlıkle olmalı spora basladım haklısın
Aynı azim ve iradeyle devam et.. ;)
Kemiklerin sayiliyor. Az kilo al ^^
komıksın
Kadın zaten kilosunun farkındayken ne gerek vardı böyle çocuksu yoruma?
saçların çok güzel bence açık kullanmalısın :))
evet guzel oldugnu soyluyolar ama kılodan mıdır nedır bunalıyorum canım ya tesekkur ederım bu arada :))
saçlar güzelde kesim kötü
nasıl kestreyım pekı sence?
düz kestir katın modası geçti artık
dusunucem canm sagol :))
uzunlluğuna bayıldım saçınınnn
sagol tesekkur ederım :))
çok güzel kestirme sakın :D
bırazcık uclardan aldırcm sanırım :))
çok çok az ama :D
Saçların güzel ama modeli çok çirkin
tesekkur ederım canım.. nasıl kestırmem gerek sence?
saçlarını işaretlediğim yere kadar düz kestir hem saçların kısalmaz hemde düz uzar öyle daha iyi olur
katlar gıtsın dıyorsun yanı.. haklısın sanırım.
evet uçları çok sivri saçlarının kötü duruyo kestir bence
haklısın canım kesınlıkle.. cok cabuk uzuyor benım zaten.. sımdı kestırsem senın dedıgın yerden. seneye yıne aynı bu uzunlukta olur ma bır fark olur.. boyle kat kat degılde dumduz olur
Saçını ne yaparsan yap. Kilo varken dikkat çekmez
onun farkındayım zaten. kılo vermeden olmaz.
Sacinin kesimi çok itici duz kesim yaptir
inanmak başarmanın yarısıdır
ınanıyorum
yarısını başardın bile
saçların çok güzel kestirme
:)) sagol canım
Saci bosver zayiflamaya bak sen :))
ılk hedef o zaten saclar sonra degıscek.:))
:D aferimm kademe kademe yükseleceksin olacan olacan senn ;))
ay hadı ınsallah :)) sagol.
Bence gayet güzel saçların var.
tesekkur edrım :)
Dolgun ve mutlu olmayı ne zaman kabulleneceksiniz?
Ahaha Halka filmindeki Samara sandım bir an :D
:)))
uzunluğu süper benim saçlar hiç okadar uzamadı :
sana vereym azını :)) tesekkur ederım
Düz kestir bence v kesim hic hoş görünmüyor
sımdı kırıklarını aldırcam canım kılo vernce yuzume gore bı model yaptrcam :))
Zayiflaynca uzun olsun hersey gonlunce olsunn:)
uzun mu kalsın dıyrsn bu yorumdan bunu mu cıkartalım :))
Evt kalsin uzun zayif gsteriyo :)
kes biraz ya çok bakımsız duruyor
ne kadar mesela?
düz kesim yap eskidenmiş o v kesim model bir 6 7 parmak kestir hem bakımlı ve şık durur o eski kalçaya kdr uzun saçlar şimdi çok demode duruyor hemde bakımsız duruyor
evet haklısın... ucları paspal oldu bırazck. uclarından aldırıcam bıraz ılk etapta.. acunun programına katılan bı kız vardı ya tugce gendıgelen dıye o kızın sacları ne kotuydu yaa
Aynen çok berbat tı
cok basıt duruyodu acayıp bı kızdı
guzel uzu. n kalsa ya
uzun saç yakışır sana ;) Başaracağına inanıyorum
tesekkur ederım :))
kafana koymussun zaten basarırsın yeni bir hayat seni bekliyor ;)
ay hadı ınsallah :)) tekrar saol
ne demek :)
Kendimi bir an jüri sandim da panik oldum
aaaa neden :))
Butun ozelliklerini saydin karsimdasin sanki :)
eee bı yorum yap o zaman :))
üzerinden ütümü geçti
hyır
hmm
Sen insidius ta oynarsın.