Arkadaşlar sizce saçlarım nasıl? Boyum 1.55 kilom ise 96.. zaten resimden kilomu anlarsınız.. ama spora ve diyete başladım. Hedefim 50 kilo.. Zayıflayınca nasıl bir kız olucam çok heyecanlıyım.. kestirsem mi kestirmesem mi çok kararsız kaldım.. saçlarımı genelde at kuyruğu veya örerek kullanıyorum. kilolu olduğum için takı takmam makyaj yapmam. çok düz giyinirim. kot gömlek falan. çoğunluklada kapalı tonlar giyinirim siyah kahve falan. özgüvenim yok çünkü... Ama zayıflayınca açarım diye düşünüyorum.. Saçlarım nasıl?Sizce nasıl saçlarım itici mi duruyor, ya da iyi mi kötü mü? Benim fikrim şu, zayıflayana kadar dokunmayayım saçlarıma. Zayıflayınca makyaj falan yapınca açık bırakınca çok yakışır belki. Şimdi de bazen açık kullanıyorum. Ama kilolu olmanın bunla ne alakası var diyeceksiniz ama inanın ki etkiliyor. Saç rengim doğal bu arada. Boya falan yok yani.
Bu uzunluk nasıl sizce? Düz kesim oluyor sanırım değil mi?Uzun saç kesim modeliSizce böyle bir kısa saç modeli yakışır mı bana peki? Kısa saç modeli yakışır mı?
Bak sana bir kardeş tavsiyesi bir şey yapmak istiyorsan yap bekleme hep bir şeyler ters gider hayatta sen her şeyin dört dörtlük olmasını bekliyorsun olur mu olur ama şimdi yapmak varken neden bekliyelim ki bir şey daha var kilo vermek istiyorsun ya sıkıntı yapıyor musun bilmiyorum ama şöyle düşün kilo vermek almaktan daha kolay yediklerine dikkat et yağlı ve tatlı ürünleri yeme sporda yürüyüş yap sadace.
2
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ne bıleyım ya ozguvenım yok bılıyomusun.. spora baslayalı 1 hafta oldu. her gun 1.5 saat spora gdym
Özgüven eksikliği çoğumuzda var kimse dört dörtlük deil. Sporun etkisini göstermesi için yagli, lifli, şekerli gıdalara dikkat edicen biraz ot gibi yemekleri yiyiceksin ama en etkili zayıflama yöntemi yağlarından kurtulacaksın böylece spor olarak çok yürüyüş yap zaten yağlar yürüyerek geçer bunun dışında makyaj mı yapıcaksın saçlarını mı yaptıracaksın bekleme hemen yap.
Tipine yapılan saçma yorumlara aldırma. Saçlarının maşallahı var. Erkek arkadasın olursa ya da varsa saçlarınla oynamaktan zevk alacaktır. Uzun saça hep ilgim vardı. Kadına en çok yakışan şey bence uzun, bakımlı ve gür bir saç. Boyalı saçları pek sevmiyorum. doğal olmalı. İyi akşamlar.
7
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
tesekkur ederım :)) baya uzun saclarım.. ama bıraz kestrmem lazım sanırım.. kendı dogal saclarım boya falan yok parlak yanı.. kotu degıl ole.
Eski kadınımın uzun saçları vardı. Bir gün kuaföre gidicem demişti. Çok kestirme uçlarından aldır ne olur demiştim. Tamam deyip ertesi gün görüştüğümüzde uçlarından kestir dememi, nerdeyse bir karış kestir olarak anladığını gördüm. Bir daha da onu kuaföre yollamadım kolay kolay. @GizliKullanıcı sen de umarım uçlarından kırıklarını falan aldırırsın sadece. İyi akşamlar. :)
Saçlarınnaaa bayyıldııımm ben senin. İlla kestiriceksen gönder bana vallahi. Ama benim önerim sakın 2. resimdeki gibi yaptırma, guzelim sacların o kadar uzamıs, beklemissin.. Bende aynısını yaptım belime gelen sacımı omzumda kestirdim, pismanlıktan ölüyorum.. Uzun sac modellerine göz gezdir, 10-15 cm'den fazla kısalttırma derim ben.. Rengi ilede oynama derim..
1
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
rengı kendı dogal rengım canım boya falan yok :)) smdı karar verdım cok az bısey uclarından aldırcam zayıflayınca 1 yıl sonra yuz seklıme gore bı model yapcam oyle daha saglıklı olur dıyolar.. sımdı sonucta yuzum kılolu zayıflayınca yuzum de zayıflıcam yuz hatlarım daha da bellı olcak :)) fotoda kotu durmuyor ama
Kesinlikle oyle, yüzünde incelicek.. Gönlünden geçeni en çok yakışanı yaptırırsın, ama kısaltma :)) gaza gelme bu konuda, bazen kuaforler o anda ikna edip kısa kesip yolluyorlar.. oyuna gelme :) Güzel bir model yaptırırsın, ne bileyim en olmadı dümdüz kestirip uçlarına biraz karamel dusunebilirsin :) bircok secenek var..
ay ınsallahhh :)) smdı tontıs yuzum tabıkı :)) gamzelerım var kılodan cok bellı olmuyolar 32 dıs sırıtmam lazım bellı olmadı ıcın... bılmez mıyım o kuaforlerı hıc aynen edıgın gbı yapıyolar valla :)) renk olayına pek sıcak bakmıyorm su an ama belkı zyıflayınca fkrım degıseblr nede ols ne de ıkızler burcuyum..:))
burada aptal egoist sadece totosuna güvenen seninle dalga geçen insanları bir kenara koy ve nasıl istiyorsan iyi hissedeceksen öyle yap sagligin icin kilo ver kendin icin kilo ver asla biri seni beğenmicek diye yapma bunu ve inan o zaman hersey yolunda gidicek 😊
6
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
yok canım ınan mıllete kendımı begendırmek ıcın degıl tabıkı oda var ama asıl sorunum bu yasta bu kıloyla bır suru saglık sorunum var.. azmettım zayıflıcam ınsallah :)) burdakılerde umrumda degl
Saçların gerçekten çok güzel ama kesime ihtiyacı var senin gibi saçım olsa eğer doğal saçında düzse makas izi olacak şekilde düz kestirirdim çok beğeniyorum otarz şaçları ama zayıflayınca ne yaparsın bilmem :) Bu arada umarım istediğin gibi bir bedene sahip olursun benimde fazla kilom var ama ben biraz süslülüğmden heralde takar takıştırırım makyajda rimel ruj kullanıyorum hiç de kısıtlamıyorum kendimi bu konuda kendini kısıtlama üzülen sen olursun ki üzüldüğün belli ama süslen bak kendine emin ol daha mutlu olucaksın ama spora diyete tam gaz devam :D
hayatında tüm planları zayıflamana endekslemişsin. farkettim de tüm cümlende zayflayınca diyorsun... vazgeç bundan. evet kilon fazla ama yapmak istediklerinden kendini neden alıkoyasın ki... hayat bizim, bir daha geri gelmiyor... eminim başaracaksın, şu an güzelsin daha güzel olacaksın. ama hayatını buna endeksleme. güzellik sadece ince bir beden, saç, makyajdan ibaret değil. içini de doldurmayı unutma lütfen... öte yandan saçların çok güzel. ama o kesimi değiştirmen lazım. v kesim saçı yıpranmış gibi gösteriyor ki seninki çok keskin bir v. biraz yumuşatabilirsin. sakın kestirme fazla, saç bir kızın en değerli aksesuarıdır
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet nasıl da cozmussun benı sen ya :(( herseyımı zayıflamaya gore planladım :(( pekı sence duz mu kestreyım yoksa yıne v olsun ama ucları boyle pspal degıl de bu sekılde mı olsun? after gıbı... ama ben kac yasına geldım artık cok bunaldım. kılo yuzunden ne kadar sorunlarım var bı bılsen..
yazdığın her cümleden akıyor emin ol. derdini biraz anlamak için dikkatli okumak yeter. kendine eziyet etme. azimli o devamı gelecektir. bence ucları düz olup yanlardan hafif katlar verdir
1 yılda 60 kilo verenleri taniyorum resmen yeni bir insan oluyorlar istikarla devam et bence sac konusuna gelirsek ben dokunma derim en fazla kırıklarini aldir cunku şu an kilolusun küt veya kisa kestirirsen yuzun direk ortaya cikar ve hos gorunmez ama zayiflayinca cok yakisabilir
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
benımde 45 kılo vermem lazım..1 hafta oldu spora baslayalı. her gun 1.5 saat spor salonuna gıdıyrm ıs cıkısı.. kut kesınlıkle kestırmemeye karar verdım zaten.. hem zayıflayınca yuzumde zayıflar degısır dımı? ya kuaforede gıtmek ıstemıyorum aslına bakarsan kırık dıyorsun 10 cm kesıyo kendım uclarından alablr mıyım
Tabiki alabilirsin ama seklini bozmamak lazim bence sen bir kuafore git sıkı sıkı tembihle 5cmi gecerse para vermem diye :D saka bir yana hic boya dokunmadan tek tek kırıklari temizleyenler var o da biraz pahaliya mal olur sana sen bilirsinn
kilolu insanlara uzun saç daha çok yakışır eğer kestirirsen yanakların falan çok çıkar ortaya şu an kestirceksen 2. nin boyda iyi bence ama zayıflayınca her türlü tercih edebilirsin ama ben uzundan yanayım :) makyaj konusuna gelince kilolu insanların yüzleri genelde sivilcesiz ve güzel olur zayıflayınca da makyaj yapıp bozma sadece göz makyajı tercih et derim. Şimdiden kolay gelsin :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
aynen canım cok dogru bıldın yuzum puruzsuz ve sıvılcesız maasallah de kız :)) zayıflayınca makyaj yapsam bıle cok fzla fondoten falan kullancagmı zannetmem. suna karar verdm canım sımdı ucların hafıf aldırcam zayıflayınca da yuzume gore bı model yaptrcam. uzun sacı bende sevıyom :))
Tatlım kilon bildiğin gibi boyuna çok fazla öncelikle diyet yapıp zayıflamayı planladığın için takdir ediyorum seni. Saçların çok güzel fakat boyunu, kilonla birlikte olduğundan daha kısa gösterecektir. o yüzden kestirmen yararına olacaktır. Ilk paylaştığın resimde ki boy ideal.
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet farkındayım hem de epeyce bır fazla.. ama taktım 1 hafta oldu spora baslayalı sonunu getrcem bu ısı ınsallah :)) orta boy dıyrsn yanı yorumun ıcın tesekkur ederım:)) su an karar asamasındayım
Şimdi bak yüzün yuvarlak bir yapıya sahiptir ve kulak hizasında kestirecegin saç senin yüzünü daha da yuvarlak gösterecektir bundan kaçınman lazım. Hoş ve estetik durmaz. Bunu da düşün 😊
Şimdi senin için netten bakındım ve Omuz hizasında bir saçın sana daha çok yakışacağını düşünüyorum. Kilon ve boyunla orantılı bir saç modeline sahip olman gerekmiş.
Bence kestirmelisin canım 😊 inan kestirdigin zaman bile kendinde bir degisim göreceksin ve bu da kararlı olduğun şeyi yani yapacağın diyette seni kamçılayacak.
Sadece en aşagidaki kuyruğu kes ve oval bir kesim olsun yakisir umarim istediğin kiloya ve görüntüye gelirsin azim olsun yeter :)
Yalniz hakaret eden arkadaşlar arkadasimiz insan yerine koyarak bizden tavsiye yardim bekliyor hayvanlığın alemi yok insan olun !!
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
agzını yordugunu degmez canım bosver. havlasın havlasın gıtsınler :)) havlayan kopek zarar vermezmıs ne de olsa ;)) spora 1 hafta once basladım ınsallah zayıflıcam canım sagol.. sımdı uclarından bıraz alıcam sonra zayıflayınca yuzume gore sekıl bı sac modelı yaptrcm
Saçların çok sağlıklı duruyor ne güzel 😊 ama bence tam V şekilde kesilse daha güzel duracaktır. kilo verme kararın doğru olmuş ama önceliğin sağlık olsun sırf kilo vereyim diye şok diyetlere başvurman hata olur. saç kesimin eğer küt kestirmek kadar radikal olacaksa ideal kilona ulaşmayı bekle derim.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
kut kestrmeye cesaret edemem sanırım canım ya nasıl olur dıye dusundum ama yok yok olmaz.. dıyetısyene gıdıyorm ve de spor salonuna yazıldım bu 45 kıloyu spor ve dıyetısyen destegıyle berabewr 10 ayda vermeyı planlıyorum :)) senın dedıgını anladım su anda benım sacımdkı v seklınde uclar paspal duruyor ya. yıne v seklınde olsun ya hafıf uclarından alınsın kesılsın dumduz olsun dıyrsn sanırım. dogru mu anladm afterdekı v kesım gıbı mı dıyrsn keskın olsun
Bahsettiğim model afterdaki kesime yakın evet. senin saçında net bir v yok aslında kenarlardan başlayarak incele mesela düzenli bir şekilde uzuyor saç tam ortaya gelindiğinde tak diye 5-10 cm birden uzuyor. o gözümü rahatsız etti benim. senin için saç modelleri arıyorken düz kesimli ve doğal dalgalı bir model buldum ama xper puanı yetersizliğinden maalesef atamıyorum. mesajda yollayabiliyor muyum?
sacların guzelmiş kardesim ve o uzunluga ragmen bakımsız durmuyo ama duz kesim yaptırsana yavas yavas uclarından aldıra aldıra kendine herzaman güven kiloluykende zayıfladıgın zamanda umarım hedefine ulaşır fıstık gibi bir kız olursun karar vermene sevindim devamı gelmesi ümidiyle :)
0
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
tesekkur ederım :)) ne sampuanlar gıdıyor o saclara bır bılsen :)) yıkaması durulaması kurulaması duzlestırmesı hepsı ayrı dert valla :)) sımdı uclarından aldırcam zayıflayıncada yuzume gore sekıl verdrtcem ınsallah :)) amın ıns fıstık gıbı olcm before and after yapcm.
Canım benim anlıyorum öz güvenin yok ama saçların gayet güzel bence ve biraz makyaj yapmaya başla bence hem kendini hem arkadaşlarını şaşırtmış olursun spora devam et ama dikkat et bende başlamıştım ama bacağımda doku zedelenmesi oldu bu yüzden bıraktım
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
zayıflamam kesınlıkle sart canm.. olmuyor boyle gıtmıyr artk :(( sacımı yapsam makyj yapsam da yakısmıyor kı aslında yakısıyor ama benım ozguvenım yok ıste..
elbetteki yakışıyordur ama senin gözün alışık değil bu yüzden yavaştan başla ne biliyim bir gün dışarı çıkınca Ruj sür ertesi gün eyeliner sür böyle böyle alış ve biraz kendine güven. Elbette kilo ver ancak sağlıklı ver sporda da dikkat et kendine fazla zorlama kendini
Ciddi kilolarin var sanirim sende fark ettin bunu zayiflamaya bak ayrica sacin cok uzun ve bakimsiz duruyo en az 15 20 cm kestirmelisin ve sac rengini degistirmelisin bence tam siyah bir renk kullaniyorsun ve kahveye gecmelisin sansi fikrim tabi kisa saca gelirsek profilden fotonu gormedigim icin yakiscak mi bilemedim
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
saclarım kendı dogal rengı. boya flan yok.. uclarından dolayı bakımsız duruyor sanırım. kılomun farkındayım salona baslayalı 1 hafta oldu..
Yavas yavas acildi yemin ederim korkum. Yanlis anlama senden degil saclarindan. Idealist olman guzel 50 kilo boyuna ideal. Azminden dolayi kutlarim seni. Kilo verdikten ya da vermeden once saclarini kestir. Kesim hatasi cok fazla. V bir model yaptirma mesela. Yaptiriyosan da bu kadar keskin olmasin. Ben senin yerde olsam kilo verince katsiz dumduz kestirirm. Basarilar dilerm sana bu arada.
1
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
sagol canm allah razı olsun. zaten objektf bakınca bende kotu durdugunu farkettmm. zayıflamam lazm olmuyor bole bu yasta bır suru saglık problemım var.. burdan arkadasın bırı cızgı cekıp yolladı boyle kestr dedı.. boyle kestrnce katlardan kurtulcam dumduz olcak senın dedgn gbı. ınan kı 1-1.5 yıl once falan omuzlarımın bıraz asagısında kat kat ıdı.. bu kdr uzadı. sımdı o cızgıden kestrsem seneye yıne bu boyda olur fakat bı farkla bu sefer dumduz olur. sence sımdı mı kestreyım yoksa 50 kıloya dusunce mı? sımdı kestrnce mı daha cabuk uzar yoksa kestrmesem mı daha cabuk uzar?
canım simdilik kısa sac onerrırım cok kısa degil omuz hizasında katlı kesim bu seni hem uzun gosterir hemde yuzunu zayıf gosterir...50 kiloya ulastıgında insallah... uzatırsın ve o uzun modeli rahatlıkla kullanabilirsin ama bele kadar uztma cunku kısa bir kadının beline kadar uzanan sacı onu dahada kısa gorunmesine sebep olur... sacını kes kısa ve katlı olsun
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
uzun sacın kısa bayanı kısa gosterdgnı bende duymustum.. sey yapmayı dusunuyrm canım dıyorum kı sımdı uclarından aldırayım zayıflayınca yuzume gore bı sekıl yaptrrm
kıyamıyosan sacına uclarını aldırabilirsin benim boyumda kısa... cok uzundu saclarım kestirdim arkadaslarım dahada kısa gorundugumu soylerlerdi asimetrik bob seklını kullanıyorum şu an
Şu üstteki gurular kadar haysiyetszi insanlar görmedim. bir insan sırf neyse ya.. onlarla uğraşamayacağım. Vücudunla alay edenleri takma cnm. Sen istiyorsan, azmettiysen kimse durduramaz seni. Allah'ın izniyle başaracaksın. Belki de buradaki egosu götünden büyük olan kızlardan çok daha güzel olacaksın. Bilemeyiz. He rneyse saçlarını o kırmzıı şeritten kes. iyi olur cnm.
3
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
yok canım ya takmıyorum.. herkes yorumu ıle kalıtesını bellı edıyor zaten sıkıntı yok :)) 1 hafta oldu spora baslayalı zayıflıcam ıns 50 kıloya dusucem. :)) yuzum tertemız gamzelerım de var ıkı yanagımda... sımdı fıkır degıstrdım dıyorum kı uclarından az bısey aldırayım zayıflayınca yuzume gore bı model vereyım.. sonucta sımdı yuzum kılou zayıflayınca ıncek degıscek belkı sımdı yakısan o zaman yakısmıcak :)) https://instagram.com/p/ugfoi7rc3A/?modal=true baksana nasıl zayıflamıs gamzelerı nasıl cıkmıs kılolu ıken bole bellı olmuyodu dımı :))
aynen canım , öyle yap. Ya da biliyor musn? sen hiç kimseyi takma, helede buradaki cahil ego yığınlarını hiç takma. sen kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle yap. umarımki çok güzel olursun her türlü. için güzel ne de olsa. evet o bayandan haberim vr :)
sagol canım allah razı olsun :))) takmıyorum kımseyı ne takcam valla.. taksaydım buraya konu acmazdım.. ınsallah fıstık gıbı olcam goren tanıyamıcak benı :))
yakında sadece saçına bir kemer takarsın kıyafet diye gezersin.. ne uzamış o öyle :D belki yakışabilir belli olmaz.. bakarsın zayıflayınca yüzüne göre kısacık saç daha yakışacak..
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
cok cabuk uzuyor benım saclarım. daha gecen yıl omuzlarımdan bıraz asagıdaydı.
kızım sen naptın 1.50 boyun var okadar uzatılırmı o saç? saçtan başka bişey görmecez herhalde yürürken sen değil saçlar yuruyo gibi gelir yapma böyle seyler
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
hııı 1.55 boyum evet :)) ama acık bıramıyom kı fotoda kotu durdugunun farkındayım ama.:)) orerım veya at kuyrugu yaparm :))
Zayıflasan bu saçlarla taş gibi olursun bacım.. Azim et başarıcaksın.. ve unutma sen her halinle güzelsin..
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
ne guzel konustun kız oyle sen :)) azımlıyım zayıflıcam basarıcam :)) krem dızısı vardı ya o bana hep ılham oluyodu :(( ordakı aslıyı o kadar ıyı anlardım kı :(
umarım istediğin kiloya ulaşabilirsin saçlarını düz kestirsen daha iyi olur sanırım üçgen hoş değil , verdiğin kiloları arada burdan paylaş azmine bizde destekçi olalım.
3
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
amın ınsallahhh :)) saclarım hakkındada az cok fıkır sahıbı oldum.. before and after yapcam zaten:))
Saclarin gayet iyiymis kilonu yoluna koy bu sekilde azimle devam edip sacini kiriklarni aldira aldra saglikli tut ama cok kisaltma bence
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
spora basladım canım 1 hafta oldu zayıflıcam ınsallah.. gıdıcek kılocuklar. pelın oztekının nasıl gıttı benımde gıdıcek https://instagram.com/p/ugfoi7rc3A/?modal=true sureklı ama az az mı aldırcam baksana nasıl zayıflamıs
65 olsan yeter en baslarda zorlanirsin ama vucudun sonradan alisima gecer ve belli araliklarla kilo verirsin saclarina gelince kesinlikle elleme hatta biraz daha uzat duz kesim felan demisler erkeklerde biraz sacma yorum yapmislar alinma
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
ıdeal kılom dıyetısyene gore 48-50 arası :)) su an mesela ılk hedefımız 90.. yavas yavas hedeflerı dusurcez bırden 46 kıl vercen demıyo. umrumda degıller:))
Ben zayifim genellde yaptigim uygulamalar olarak suyu cok tuketiyorum su karini dolduruyor yemek yerine suyla doluyor karnin bunun etkilenecegini dusunuyorum denemeni tavsiye ederim
155 boya 96 kilo çooook fazla senin 40-45 kilo vermen lazım. Düzenli ve sporla birlikte yaparsan vücudun sarkmadan 1 sene içinde çok güzel bir vücudun olur. Bu arada yaşın kaç?
1
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
evet farkındayım :(( hedefım 50 kılo..46 kılo vermem gerek.. her aksam 1.5 saat spor salonuna gıdıyrm yarım saat bısıklet 1 saatte yuruyus bandını kullanıyrm 23 yasındayım
hep dusundum hep aklımdaydı ozellıkle unıde bılıyosun cok saglıksız beslenılıyo hep katı seyler hazır seyler yurt yemeklerı berbat.. o donem yıne ıyıydım okul bttkten snra bazı sorunlarm oldu vucumda kılodann dolayı aama artk buna bır dur demelı olmuyo boyle..12 13 yasından berı hep kıloluydm
Uzun saç koşa boyluları daha kısa gösterir saçların güzel bence zayıflarında yenilik yap canım benim. Tarz değişikliği ve görünüm herkes şaşıracak inşallahulaşırsın hedeflediğin kiloya :)
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
ınsallah canım cok tesekkur ederım :)) sımdı uclarından azcık aldırcam zayıflayınca yuz seklıme gore bı model vercem saclarıma :))
Aynen öyle yap sağlıklı saçlarına kıyma. Acele de etme :) dalga geçenlere de bakma kişiliksiz onlar.. Adamlar 100 kilo veriyor sen 50 mi veremeyeceksin
Bende pek zayıf sayılmam, saçlarım senin gibi uzundu bu anda küt kestirdim. Herkes çok beğendi. Cesaret etmeden bilemezsin :) Ayrıca umarım dilediğin kiloya ulasirsin.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
profılındekı kız sensen cok guzelsın canım maasallah yakısmıs sana :)) hazal kayaya yakısmıs bende onun boylarındayım ya nasıl olur dıye dusundum ama cesarert edemem o kadar heralde ya
oyle kisa kestrme şu an yüzünü dahada yuvarlak gosterir saçların masallah cok saglikli ve güzel ama biraz degisiklik iyi olur diye dusunuyorum sana fazla uzun göğüsünün altında kestir bence daha iyi gider
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
sen sarısın olansın sanırım maasallah nazar degmesın cok guzelsın soylemeden gecmek ıstemedım :)) su an suna karar verdm uclarındn aldrcam zayıflayınca yuzume gore bı sac modelı yaptrcm
cok tesekkur ederim o senin guzelligin:) evet biraz kestir bencede:) zayıflama konusunda da azimli ol böylede cok guzelsindir ama soyle 15 kilo verip saclarida degistrdin mi cok iyi hissedicegine eminim:)
Mutlaka zayıfla daha bu yaşında bu kilo ne kadar zarar. Zayıflayınca saçını düz kestirebilirsin her yeri aynı boy yani. O şekilde yakışır boyuna ve kilona
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
kesınlıkla haklısın canm. bunun farkındaydım zaten uzun zamandır. ama artık buna bır dur demelı. bır suru saglık problemım var kılo yuzunden. dıyete ve spora basladım.. kırmızı cızgıden kestırcem nasıl olur sence
sagol cnım en kısa surede kestrcem o cızgıden. sımdı objektıf bı sekılde baktım da hakkaten saclarımı duzlestrdgm halde ucları ısı bozuyor.. zaten smdı kestrsem seneye yıne aynı olur.. tek bı farkla her taraf esıt duz olur.. ne planlarım var bı bılsen. acayıp sık seyler gıymek ıstıyorum goren tanıyamasın benı :))
Ay inşallah olur bu gazla devam et sakın bozma diyetini. Canın çikolata abur cubur istediğinde içine girmek istediğin güzel kıyafetleri düşün iştahını kapat :D diyetisyene falan gitsen aslında çok daha sağlıklı verirsin kilonu
canım zaten dıyetısyene gıdıyorum.:)) ayda bır kontrolum var yag olcumu falan yapcak doktor. spor salonuna da yazıldım ehr gun 1.5 saat gıdıyrm 60 lıra aylık. ılk gunler cok zorlandım ama baslayalı 1 hafta oldu alıstım.:)) zor anam yok artık canım hıc bısey ıstemıyo tatlı ıhtıyacımı meyveden karsılıyorum elma portakal mandalına fln.. bak kendıme bu etegı aldım m beden nasıl sencee :))
Şuanda bile 2. fotograftakı saç stili çok yakışır tavsiye ederim kilo meselesine gelirsen canını sıkma hersey senin elinde bende 1 sene önce 109 kıloydum sımdı 90 a düştüm başaracağına inanıyorum
0
7 Yorumla
Soran
+1 yıl
orta boy kestır dıyorsunuz yanı.. maasallah tebrık ederım sızıde :)) azımlıyım basarıcam ınsallah :))
Uzun saç çok severim 4 parmak kestir, şekilli şukullu değil ama direk düz saçınıda *boyamanı tavsiye hiç hiç etmem* ama yinede istiyorsan koyu kumral, açık kahverengi tavsiye ederim
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
boya ıstemıyorum. sımdı uclarından alcam.. sonra zayıflayınca yuzume gore bı sac modelı yapcam..
Saçlar bakımsız durdugundan omuzlarında düz kesim ya da omuzlardan 5 ila 8 cm aşagıda düz kesim yakışabilir. Aynı zamanda zayıflarsan sıkıntı olabilecegini zannetmiyorum ama azimli olmalısın :)
saçının rengi süperrrr bayıldım devam yılma sakın çok güzel bir kız olursun eminim :)
0
5 Yorumla
Soran
+1 yıl
sagol canım allah razı olsun kendı dogal sclarım :)) ıncecık olcam ınsallah. ama boyunu kısaltcam muhtemelen su kırmızı cızgıden kestrcem sence ne yapmalıyım
güzel bir kuaföre saglam bir para harca ama su saclara kıyma derim. seklini düzeltsin o kadar kesim hatası bilmem nesi yazmıslar sac uzatmak ne kadar zor benimkiler küstü uzamıyo artık :(
Canm bnde kiloluyum ama makyaj yaparim yanlis dusunuoosun... SSacların uzunken güzel biraz kestir ama abartma kesimde
0
8 Yorumla
Soran
+1 yıl
canım benım kılo asırı. bayrama bıle kıyafet bulamadım ustume. bulsan bıle hep yasının ustu seyler :(( uclarından az aldırcam sonra zayıflayınca yuzume gore bı model kestrcem ole karar verdm
tamam işte bu arada öyle idare et havalarda soğuk zaten kalsınlar boşver :D kilo verdiğinde kestir ya da sekil verdir tamamen değişmiş ol insanlar şaşırsın :)
En İyi Cevaplar