Moda & Stil Kadınlar niye sütyenle yatıyor? Bahtiyar99 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sütyenle uyumak rahatsız etmiyor mu? Çıkarıp rahat etmek varken. Güncellemeler+1 yıl Güncel Güncellemeler+1 yıl Guncel Kadınlar niye sütyenle yatıyor? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Moda & Stil konusunda 8,1b cevap paylaştı. Adaote olmusuz bazen hissetmiyorz bile 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sarkıyor kardeş yer çekimine karşı koyamıyor ejrhjejrjr 3 1 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Yatarken sarkmak ne alaka? Yorumla
AslıAkkaya1999 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 94% +1 yıl Oyle uyuyanlari hic anlayamam. Asla rahat edemem ben 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Alıştığım için rahatsız etmiyor ayrıca üşeniyorum 1 11 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Çıkarmaya mı üşeniyorsun? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evt Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl E yuh yani. Tembellikte zirvesin yani :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yeyyyy😁 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Onu çıkarmak kaç saniyeni alır acaba? :)) Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sabahin korunde onu giymesi de varr Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Sabahın köründe onu giymenin için iş veya okul için evden çıkman lazım. E bunun için zaten gömlek tişört vs giyiyorsun. Sütyeni de giyersin nolcak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Haklısın maalesef Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl O zaman sütyeni çıkar şimdi 😅 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🏃🏻♀️ hemen Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Hadi çabuk :)) Yorumla
minekscan Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 73% +1 yıl Bn ewe girer girmez çıkartıyorum 1 1 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Evde takmaz misin hiç? Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 5,3b cevap paylaştı. yarım atlet giyiyom aslada çıkarmam 0 1 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Neyi asla çıkaramazsın? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sütyeni çıkarıp uyuyorum 2 1 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl He bir tane çıktı sütyen takmayan :)) Yorumla
asyacim33 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 42% +1 yıl Yoo ben yatmıyorum 1 5 Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Ciddi misin Yorumla asyacim33 +1 yıl Tabi Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Sen niye sutyenle yatmıyorsun? Kadınlar sütyenle yatıyor genelde Yorumla asyacim33 +1 yıl Bilmem sıkıyo beni Yorumla Bahtiyar99 +1 yıl Özgür bırakıyorsun yani memeleri Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Adaote olmusuz bazen hissetmiyorz bile
Sarkıyor kardeş yer çekimine karşı koyamıyor ejrhjejrjr
Yatarken sarkmak ne alaka?
Oyle uyuyanlari hic anlayamam. Asla rahat edemem ben
Alıştığım için rahatsız etmiyor ayrıca üşeniyorum
Çıkarmaya mı üşeniyorsun?
Evt
E yuh yani. Tembellikte zirvesin yani :))
Yeyyyy😁
Onu çıkarmak kaç saniyeni alır acaba? :))
Sabahin korunde onu giymesi de varr
Sabahın köründe onu giymenin için iş veya okul için evden çıkman lazım. E bunun için zaten gömlek tişört vs giyiyorsun. Sütyeni de giyersin nolcak
Haklısın maalesef
O zaman sütyeni çıkar şimdi 😅
🏃🏻♀️ hemen
Hadi çabuk :))
Bn ewe girer girmez çıkartıyorum
Evde takmaz misin hiç?
yarım atlet giyiyom aslada çıkarmam
Neyi asla çıkaramazsın?
sütyeni çıkarıp uyuyorum
He bir tane çıktı sütyen takmayan :))
sütyensiz uyumak gerek
Yoo ben yatmıyorum