Siyah, bordo ve lacivert gibi koyu renk giysiler çekici kombinler için daha sık kullanılıyor. Sizce renkler çekici görünümle ilgili mi?

Siyah, bordo ve lacivert gibi koyu renk giysiler çekici kombinler için daha sık kullanılıyor. Sizce renkler çekici görünümle ilgili mi?

Genel olarak, koyu renkli kıyafetler insanları daha ciddi ve daha çekici gösterir. Ancak, çekiciliğin sadece bir kıyafet ile değil, aynı zamanda kişinin davranışları, tavırları ve güzel bir gülümsemeyle ilgili olduğunu unutmamalısınız. Ayrıca, herkesin beğendiği renkler farklı olabilir, bu yüzden en iyi seçenek kendi zevkinize ve tarzınıza uygun olan şeyleri seçmek olacaktır. Önemli olan, kendinizi iyi hissettiğiniz bir kıyafet giymektir.
kesinlikle öyle, sadece bir algı var o da koyu renklerin çekici ve ciddi olması. Ama dediğiniz gibi kişinin kendine uygunluğu ve tavırları daha önemli
Siyah kırmızı gibi renkler çekici renklerdir ama bu demek değil ki başka renklerde çekici görünemezsin.
önmeli olan onu taşıyabilmek ve kendine yakıştırmak
kesinlikle öyle, ne kadar çekici bir giysi olsa bile önemli olan taşıyabilmek
Cevap
12Cevap
hayır tabi ki çekiciliğin renk ile ilgisi yok bence
Yanlış bak şimdi allahın yarattığına kötü denmez ama adam veya kadının albenisi yok istediği kadar marjinal giyinmeye çalışsın bi anlam ifade etmez ama kaliteli biri abi senin giymem dediğin bişeyi giyse oha dersin
Hayır Çekiciliğin kıyafet ya da renkle alakası yok bence
tamamen yok diyemeyiz ama kişinin taşıyabilmesi daha önemli
Bende fizik duruş önemli
Koyu giyip Yaşlıda durulabilir
doğru, bu bakımdan haklısın giysinin tasarımı ve kişinin duruşunun da uyumlu olması gerekir
Siyah renk insanı oldukça çekici gösterir 🙊🖤
evet, çekici renklerde başta siyah yer alıyor
Aksine bana açık renk kıyafetler daha çok yakışıyor
biraz daha kişi ile alakalı, ten rengi, fiziği gibi durumlarda koyu renkler çekici algısı kırılıyor
Esmer kişilere misal koyu renkleri hiç yakıştırmıyor saç rengide dahil açık renkler daha canlı gösteriyor..
Hayır genel şıklık ve uyum önemli hangi tonlar giyildiğinden daha çok.
kesinlikle öyle, bütün ile uyum daha hoş bir görüntü sağlıyor
Alakasi yok diyenlerin yuzde 90 ı dugunde mezuniyette kutlamada koyu giyiniyor
:D risksiz bir seçim oluyor koyu renk elbise. Bu da koyu renk çekicidir algısı oluşturuyor
Sanmiyorum pekgiymek isteyen hepsini giyer
Bence canlı renkler giyen kişiler daha çekici bilemiyorum
kişinin fiziğine, ten rengine göre değişiyor ama koyu renkler herkese yakışıyor gibi esmere sarışına
:D böyle düşünce haklısın
koyu renkler bilhassa saten çekici yapar görünümü
Şişman ve fiziği bozuk insanlar için şart. Canlı renkler erkeğe yakışmıyor.
Çekici görünmek için salaş olmayan, rengi fark etmeksizin şık elbiseler giyilmesi yeterlidir.
Fenomensin diye bu bomboş soru vitrine çıkıyor işte.. Midem ekşidi
Renkler önemlidir tabi ki ama rengi taşıyabilmek de önemlidir. herkes koyu renklerle çekici görünemez.
Siyahın yeri ayrı bence
evet, çok zarif ve şık özellikle abiye elbiselerde
Siyah rengini seviyorum Fazlasıyla çekici kılıyor
siyah çok asil ve zarif bir renk
Kesinlikle
beyaz giyen de çekici alakasız
yani genelde iddialı kombinlerde koyu renk seçiliyor algısını düşünerek sordum yoksa farklı renklerle gayet çekici kombinler olabilir.
Evet pembis acik mavi giyersen tatli olursun
o canlı renkler sıcak bir enerji ve sempatik bir tarz katıyor sanki
Hayır kendine yakışanı giymek
tabi önemlisi o zaten.
Renklerin önemi büyük
Genelde öyle yapıyorum
Hayır canlı renkler de çekici gösterir
olabilir özel günlerde genelde bu renkler tercih ediliyor ama işte giysinin tasarımı kişinin taşıması daha etkili oluyor
Elbette kişinin kendi aurası en önemli olan zaten çekici olması için
Bence renkle alakası yok ya
tamamen yok değilde kişinin fiziksel özellikleriyle uyumlu olması durumu var gibi.
evet.
bazen
Hayır tabiki
Yakışanı giy gerisine yol ver gitsin.
siyah beyaz kirmizi bu uc renk cok etkili
Alakası yok
Evett
çekici misin
Hayır alakası yok
Evet.
bence mantıklı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?