Sadece böyle bir şapka takmıyorum, boyle uzun kollu bir üst tercih ediyorum altına uzun arkasi hafif yırtmaçlı kalem etekler, stilletto giyiyorum. Ama insanlar beni bu tarza sahip olduğum için fazla eleştiriyorlar, tarzımı mi değiştirmeliyim?

Sadece böyle bir şapka takmıyorum, boyle uzun kollu bir üst tercih ediyorum altına uzun arkasi hafif yırtmaçlı kalem etekler, stilletto giyiyorum. Ama insanlar beni bu tarza sahip olduğum için fazla eleştiriyorlar, tarzımı mi değiştirmeliyim?
Hayat senin hayatın. Ne sen bir kimse için değiş, ne de bir başkası seni değiştirmesine izin ver. Bu senin tarzın, senin zevkin. Onlara ne? Onlar kim ola ki… Bir, iki gülerler görüyorlar ki seni değiştiremiyorlar vazgeçecekler. Çok takılma sen onlara. Keyfine bak.
İnsanlar zaten bir şeyi eleştirmek için fırsat arıyorlar, crop gibi şimdi moda olan şeyleri de giyseniz biri çıkıp yine kötü bir şey der. Bu arada tarzınızı çok beğendim, tam bir hanımefendisiniz.
Evet, haklısınız çok teşekkür ederim siz de asıl bir hanımefendisiniz🙂.
Olmaz. Şimdinin TC kadını modası 50lerdeki kadınların yatakodasında, plajda giymeye utandığı kıyafetlerle sokakta gezmek. Sen ne gerici, yobaz kızsın.😇
Gerçekten öyle..
Cevap
4Cevap
Önemli olan sizin sevdiğiniz tarz yani insanların düşüncesini önemsemeyin
Çok güzel bir şey bende eski dönem kıyafetlerine bayılıyorum üstelik kişisel zevkin kimseyi ilgilendirmez ayrıca kıyafet kötüde değil
Kesinlikle öyle.🙃
: D
Bence çok hoş bir tarz. Boş ver kim ne düşünürse düşünsün hem artık öyle net bir şeyin modası yok ki herkes kafasına göre takılıyor
Eskiden aldırış etmezdim ama şu an ediyorum. Arkamdan söyledikleri eni üzüyor.
Onlar zevksizse sen ne yapabilirsin sallama kimseyi
bence 1950 lerin giyim tarzı çok güzeldi. Audrey Hepburn un giyim tarzı zaten icon olmuştu
Evet güzeldi. İnsanlar crop giy pantolon giy diyorlar ama aldırış etmiyorum. Farklılık çoğu zaman iyidir. Kızlara böyle bir giyimi daha çok yakıştırıyorum.
Şimdiki kızlar aynı tip saç, giyim, makyaj yaptıkları için birbirine çok benziyor. İnstagramda pozları bile aynı, buda benim açıdan itici oluyor. kendi tarzlarını yaratmalılar, sizde ne güzel kendinize göre tarz oluşturmuşsunuz. tebrik ederim
Bence çok tatlı bir tarz, çok hanımefendi 😊
Teşekkür ederim çok asilsiniz. 🙃
Rica ederim ama seviyorum bu tarzı, eleştirenler muhtemelen kot pantolon üzerine düz tişört giyip çıkanlardır. Siz onlara aldırış etmeyin 🌸
Yo hic degistirme tarzını millet soyunmaya alıştı ondan sana karısıyor. Gayet güzel
iyi giyinmek senelere bakmaz
Kesinlikle, teşekkür ederim. 🙃
Çok güzel bir tarz hanımefendi
Teşekkür ederim beyefendi. 🙂
Rica ederim hanımefendi
Bence çok tatlı
Bence de öyle. 🙃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?