Instagram da veya farklı platformlarda tanıtacağımiz arkadasimla ortak olduğumuz bir butik teseettur giyim mağazamızın mankenligini yapacağım ne dersiniz?
45 yasinda evliyim ve 3 çocuk annesiyim 🙂
45 yasinda evliyim ve 3 çocuk annesiyim 🙂
Olur. Neden olmasın. Bu bir ticaret. Aynı zamanda bu bir hizmet. Bu korona sürecinde düşündüğünüz tarzda
Fashion Moda hesabı dize çok yakışacaktır. Ben sizi destekliyorum. Açarsanız adres iletin lütfen, ilk müşterilerinizden olmak isterim. Sadece ayakkabıda buçuk numara olsun mümkünse. Ayrıca iade ve değişim mutlaka şartlara bağlı da olsa olmalı. Çünkü numara bazan ayakla uyumlu olmayabiliyor. 👣 👠 👡 🌸
Öncelikle yaşınızı göstermiyorsunuz, maşallahınız var. Çocuklarınız için bir geçim kaynağı olur ve sorun olmaz. Fiziğiniz gayet iyi, umarım çok güzel satışlar yaparsınız. Çekimler başlasın :))
Rica ederim, görmek isterim tabii, bir bakalım bu güzel fizikte nasıl duracaklar :) Satışın bol olsun inşallah :)
Çok teşekkür ederim, EİG için Zahide hanım, sizin için en iyisini yazdım 😊
Bence kesinlikle uygun🌸 hatta ilk takip eden ve alışveriş yapan ben olmak isterim 🖤
Bende ailem için alırım biseyler
Cevap
25Cevap
Çok güzel bir fikir, girişimci kadınları sonuna kadar destekliyorum. Kim ne derse desin yap derim. Başarısız olmak yapmamaktan daha kötü.
Fiziğin uygun yaşına sıkıntı yok medi duruma gelince kötü iş yapıyorsun namusunla para kazanıyorsun bence yapabilirsin
İslam'i kendi ucuz hayatlariniza alet etmeyin..
Gidin başka yere tezgah açın...
O patates çuvalı gibi vücutla nasıl mankenlik yapıcaksın çok merak ediyorum. Heralde XXXL giyinenler için yapıcaksın.
Vallahi komiklik olsun diye demedim. Ciddiyim. Sandalye gibi bişeyde oturduğun profil fotoğrafın vardı onda gördüm. Yağlısın fazlalıkların var.
Saygılar efendim.
ahh ama modellik yapmak için fazla seksi görünüyorsun.
3 çocuk annesi kadın goguslere bak
Etkilenmemek elde değil aynı evde kocasanin yanında öperim ellerim onu o kadar ki çıtır aşığım ona ben
Ben tanımıyorum ki tanisam keşke biraz da beni rahatlasın sadece bi banyo yapsam yeter
Boydan fiziğine bakmak lazım ona göre karar verilir ancak.
Niye olmasın nesilden cekiniyorsun
Nasıl bi profosyenel yardim
Bence kariyer güzel bisey inşallah yaparsınız güzel bayan hanımefendi
Fıstık gibisin sen bi saniye manken ol bi poz ver para şacarim ya senden iyi manken ama kocan sonra sana kızmasın o kadar erkeğin önünde saklanacaksın dosyanı
Aslında olur heleki manken sensen bence o mağaza paraya para demez ilk ben takip edip gelmek istiyorum @zahidexxl
@zahidexxl bana neden cevap vermiyorsun
Uygun olur neden olmasın tabi fizik uygun ise
Bence aç ve bizimle de paylaş, görmek isterim 😉
Bence yapmalısın mutlaka
Neden olmasın gayet güzel olur.
Benimde hayalimdeki iş bence yapın
Butik açmak yani modellik yapamam da
yani sana yakışır çok çekici ve seksi bir vücudun var
Baya hemde 45 yaşına göre
ama sana ulaşmak mümkün değil tanımak falan
Çok hoşsunuz hanımefendi yapabilirsiniz bence
Fizigin uygun mu? Sende gorup millet kacmasin sonra
Sanmıyorum 😉
Kendine o kadar guvenme sebebin ne. Yasinda varmis
Hadi canım eşin kiskanmaz mı seni 😀
Fizik uygun mu mankenlik için
Bence bunu esine sormalisin
😄😄😄
Tahmin ettigim sekilde ikna etmeyi dusunuyosunuz galiba🤔
Yakisir sana
İyi olur inşaAllah
Değil maalesef
Milf hayranlar i çok ondan yani sıkıntı yaşarsın
Sanırım öyle daha rahat edersin ama er ya da geç Instagram yorumlar açık olmalı 🤭 durum vahim
Neden olmasın
akıllıca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?